Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציני לחלוטין כי הרכב לא מראה שום תקלה גם בבדיקת מחשב.

לכל בעלי גולף tsi 140 גם לכם הרכב נוסע פחות טוב דרסטית שחם?

לא הגיוני שטויוטה 1600 עוקפת אותי בלי להתאמץ

תמיר.

פורסם

בנסיעה שעשיתי עם רכב של החברה (סקודה אוקטביה 1.2 TSI) באמת יש הבדלים, כשחם הרכב נוסע פחות טוב.

גם ברכב שלי (הרכב שבחתימה) יש את אותה התופעה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אותו דבר בוולוו טורבו שלי, בצהריי היום האוטו נוסע הרבה יותר חלש ממה שמורגש בערב.

לא מספיק האויר החם שהטורבו יונק , בנוסף החום המטורף בתא מנוע, מפה נובע החוסר סחיבה.

אגב: איפה ניתן למצוא קולר גדול יותר?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

ככה זה בכל הרכבים.

שחם הרכב מרגיש פחות חזק,ונראה לי שזה אפילו יותר משמעותי ברכבים גודשים מאשר באטמוספרים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

במנועים מוגדשים אכן ההבדל מורגש יותר,

אך הבדל כזה דרסטי לא צריך להיות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יתכן שהמחשב מפחית את לחץ הגדישה כדי שלא יהיו צלצולים, ולכן ההספק נמוך יותר. אם יש מד גדישה אפשר לבדוק.

דני

פורסם

כעקרון אתה יכול לבדוק את זה זה מעניין, אם יש לך בקרת שיגור תזנק כמה פעמים בשיא החום נגיד מ0 ל70 (אם אפשר אז מהירות גם יותר גבוהה כדי להגביר את הדיוק), ואם אתה מקבל תוצאות די זהות אז תנסה שוב בלילה (אחרי שהמנוע התחמם לטמפרטורת עבודה כמובן)

פורסם

זו תופעה מוכרת וידועה בכלי רכב מוגדשים בכלל, וב-TSI בפרט. זה מה יש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• ספונסר פורום
פורסם
יתכן שהמחשב מפחית את לחץ הגדישה כדי שלא יהיו צלצולים, ולכן ההספק נמוך יותר. אם יש מד גדישה אפשר לבדוק.

דני

הסיבה היא כשהאויר קר הוא צפוף יותר וכך יוצא שיש יותר אויר בנפח נתון

ויותר אויר מאפשר הוספת דלק יחסית וההספק כמובן עולה משמעותית .

זה נורמאלי שהאויר קר יותר אז הספק המנוע עולה מאד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...