Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן...

אני נהג צעיר (לא חדש) חסכתי בסביבות ה 10 אלף ואני מעוניין לקנות רכב... ה סכום שציינתי צריך להיות מספיק גם לביטוח חובה\צד גימל (הייתי מעוניין לדעת בכמה כסף מדובר אני בן 21 יש לי רשיון כבר 3 שנים) עכשיו אני לא כ'כ מבין במכוניות אז אם אפשר כמה הצעות הדרישות: הכי חשוב שיהיה חסכוני בדלק רכב שאין לו בעיית חלקים וטיפולים כמה שיותר זולים רכב שיוכל לשרת אותי כמה שנים טובות (משו כמו 3 יהיה מצויין) ושיסחב נסיעות ארוכות (אילת?)

שאלה נוספת אם כדאי לי להמשיך ולחסוך עוד קצת ולקנות רכב יותר רציני (הבעיה שבינתיים אני שורף ים על מוניות אז הכוונה היא לעוד גג 4-5 אלף....)

תודה מראש על העזרה!

פורסם

חובה וצד ג' לנהג חדש זה משהו באזור ה-3500 ש"ח. זה משאיר לך בסביבות ה-4-5 אלף ש"ח לרכישת הרכב עצמו.

בתקציב כזה אפשר למצוא כל מיני גרוטאות נחמדות אבל אחרי הכל הם יהיו גרוטאות. יחזיקו שלוש שנים או לא? תלוי עד מתי ימאס לך לשלם אלפי שקלים על תחזוקת שבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי צריך קצת הרבה סבלנות למצוא רכב שנת 95 עם כאלה נתונים זה נדיר.אבל סחתיין על המציאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ציפיתי ליותר מגרוטאה.... אפשר להיות קצת יותר ספציפיים? באיזה סוגים להתמקד בחיפושים?

פורסם

ב4-5K אתה תיקנה כאב ראש, לדעתי,תנסה לחסוך לפחות לכיוון ה 10K,ותבדוק פונטו ספייס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נוסעת במיצובישי לנסר 1990! 4 שנים. הכל תקין, מזגן, חלונות חשמליים, הגה כוח, נוסעת חלק, גם בעליות לי-ם. החסרונות: צריכת דלק גבוהה וטסט פעמיים בשנה (אפשר לראות את זה גם כיתרון מבחינת תקינות ובטיחות הרכב).

אני מחליפה את האוטו עכשיו משום שאני נוסעת הרבה (25000 ק"מ בחודש משולב) והוצאות הדלק גבוהות מדי.

אוטו מדהים בתקציב אפסי.

פורסם

אפלאוז זה רכב מעולה,

בתקציב שלך רק סובארו DL / GL ידני עם מנוע 1.3/1.6

1984-1986_Subaru_Leone_sedan_%282010-12-28%29.jpg

למרות שגם ניסאן סאני תהיה לך טובה - אבל שוב, רק ידני.

7175190020_large.jpg

אני במקומך עושה "רב-קו" וחוסך לפחות לכיוון ה15 - אבל היי, זה רק אני

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אכן הDL רכב פשוט וטוב,אך עשה לעצמך טובה,קח רק 1.6,המנועים שלהם אמינים אך לא חזקים.

פורסם

לא בקטע של להרוס או משהו.

אבל סובארו DL מה שהוא ימצא במחיר הזה. לא שווה את זה.

עצוב אבל נכון.

אני הייתי מציע לך לחפש שרייד או אפלאוז מודל 92-93 במצב טוב.

רכב אמין זול לאחזקה. חוץ מאולי קצת בעיית חלפים, אחרי הכל רכב ישן ולא ממש נפוץ.

לדעתי אתה חושב לא נכון.

אתה מתרכז בשאלת "מה אני יכול"

כשאתה בעצם אמור להתרכז ב"מה אני צריך"

יכול להיות שאתה בכלל לא צריך רכב.

ולשאלה האחרונה שלך. (אני שונא כשאנשים עונים על חלק מהשאלות, בהתעלמות מוחלטת משאר השאלות)

כן אם אתה יכול לסחוב עוד תקופה בלי רכב ולחסוך עוד 5.

זה שווה את זה.

ואם תחסוך עוד 5+ אתה בכלל מגיע למדרגה רצינית שתכניס אותך לאפשריות הרבה יותר אטרקטיביות.

ברק

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

פורסם
חובה וצד ג' לנהג חדש זה משהו באזור ה-3500 ש"ח. זה משאיר לך בסביבות ה-4-5 אלף ש"ח לרכישת הרכב עצמו.

בתקציב כזה אפשר למצוא כל מיני גרוטאות נחמדות אבל אחרי הכל הם יהיו גרוטאות. יחזיקו שלוש שנים או לא? תלוי עד מתי ימאס לך לשלם אלפי שקלים על תחזוקת שבר.

צביקה, אני לא מסכים איתך.

גם אני חשבתי כך ולא הייתי שלם עם קניה של רכב זול וישן.

כעת כעבור כשנה וחצי עם היונדאי שלי אני אומר שזה תלוי ברכב.

לא כל רכב תחזקו בצורה מחפירה, יש כאלו שטופלו ויאריכו ימים. כי אם לא למדור אספנות כאן יהיה משעמם עוד כמה שנים. :-D

וניתן למצוא רכבים שמורים.

• תוכן חדש...