Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Samsung Galaxy S 2

Samsung Galaxy S

Motorola DEFY

הדרישות שלי לא גבוהות במיוחד.

הבנתי שה-S2 זאת המילה האחרונה האם הוא שווה את ההשקעה מול ה-S?

העמידות של המוטורולה קרצה לי מאוד בגלל שאני חקלאי ולרוב עם ידיים מלוכלכות וכ"ו, האם המוטורולה נחות משמעותית מהגלאקסי למינהם?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

אם אתה עם ידיים מלוכלכות רוב הזמן, אני באופן כללי לא ממליץ על סמארטפון יוקרתי עם מסך מגע. זה רק מתכון לתקלות...

אם הדרישות שלך לא גבוהות אז אתה גם ממש לא צריך את ה-S2. ה-S הרגיל יעשה עבודה מצוינת 99% מהזמן. עכשיו הוא גם בטח יהיה זול יותר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קנה את הS הראשון ותשקיע במגן מסך+קייס עמידים.

המוטרולה קצת חלש מדי.

גם בגלאקסי הראשון תוודא שהמערכת הפעלה היא של אורנג' או איזה שהוא רום מבושל אחר, רק לא סלקום ופלאפון.

הם הרסו את הטלפון בצורה נוראית.

אם יש לך כמה אלפים זמינים אתה יכול לקנות S2 חדש ולקבל עליו זיכוי מלא (ואפילו יותר ממה ששילמת) במשך 3 שנים מהמפעילה הסלולרית שלך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
קנה את הS הראשון ותשקיע במגן מסך+קייס עמידים.

המוטרולה קצת חלש מדי.

גם בגלאקסי הראשון תוודא שהמערכת הפעלה היא של אורנג' או איזה שהוא רום מבושל אחר, רק לא סלקום ופלאפון.

הם הרסו את הטלפון בצורה נוראית.

אם יש לך כמה אלפים זמינים אתה יכול לקנות S2 חדש ולקבל עליו זיכוי מלא (ואפילו יותר ממה ששילמת) במשך 3 שנים מהמפעילה הסלולרית שלך.

מדובר בזיכוי כשמדברים מעל לסכום מסוים?

אתה יכול לפרט קצת יותר איך זה עובד? על איזה סכומים מדובר?

הם גם מחיבים לחבילת גלישה?

פורסם
[/u]

אתה יכול לבצע חיפוש כי זה דובר לא מעט בימים האחרונים. בגדול - עד שה-S2 יגיע למפעילות (עניין של שבוע-שבועיים לכל היותר) אם תקנה אותו בחנות ותבצע ניתוק זיקה (אצל המפעילה), תקבל החזר כספי בהתאם למחיר ששילמת עבורו, מחולק ל-36 חודשים. אני קניתי ב-3000 ואקבל ב-3 שנים 3500 בחזרה. כל זה - אם התשלום החודשי שלך הוא מעל 150 שקלים. שווה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
[/u]

שירוש שלם במיוחד בשבילך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=383659

עובד כמו קסם, מניסיון.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות,

קיבלתי מסלקום הצעה זהה לגלקסי אס ולמוטורולה, 150 ש"ח לחודש כולל הכל, זמן אויר, SMS (יש הגבלה אבל זה יותר ממה שאני צריך), מכשיר+ביטוח וגלישה ללא הגבלה.

לגבי הגלקסי אס 2 לא ידעו להגיד מתי יגיע ומה יהיה מחירו, למישהו יש פיסת מידע?

פורסם

אמור להגיע למפעילות שבוע הבאה, הושק לפני שבוע וניתן יהיה לרכוש אותו עם עברית כשרה למהדרין מהחנות של סאני, יבואן סמסונג, בפ"ת.

פורסם

זה מאוד זול, אם זה כולל את המכשיר, ביטוח וגלישה ללא הגבלה. אני הייתי הולך על זה. במיוחד מכיוון שאתה צריך את המכשיר לעבודה ויהיה חבל אם ה-S2 ייהרס לך, כי הוא יהיה יקר משמעותית (לא מאמין שתקבל אותו עם חבילה של פחות מ-250 שקלים לחודש).

בנוסף, הסוללה שלו נגמרת בצ'יק אם עובדים הרבה עם ויפי, GPS, בלוטות' ו-3G.

אם בא לך לחכות שהוא יגיע למפעילות אז אתה יכול. זה עתיד לקרות בשבועות הקרובים, לא יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הבנתי שסלקום "הורסת" את הגלקסי S ע"י התקנת כל מיני תוכנות שאי אפשר להסיר.

האם הדבר נכון?

פורסם

לכל המפעילות יש גרסה משלהן למערכת ההפעלה של כל המכשירים שנמכרים אצלן (מלבד האייפון) עם כל מיני תוכנות שהן מעוניינות לשווק לך (בדר"כ התוכנות/שירותים האלו - כגון נוויגייטור - דורשים תשלום חודשי נוסף). יש מכשירים שהגרסה היעודית הזו מפריעה יותר, ויש מכשירים שכמעט ואין פגיעה, אני לא יודע ספציפית לגבי המכשירים שהזכרת.

אני במקומך הייתי לוקח את ה S2, וקונה במקביל מכשיר ב 200 ש"ח לעבודה, כך שבמהלך היום הייתי מסתובב עם מכשיר פשוט שהריסתו לא תהיה כרוכה בכאב לב, ומחוץ לעבודה עם הסמארטפון.

פורסם

האם הדבר נכון?

באמצעות WIPE הכל אפשר להסיר. :wink:

זה בעצם כמו לעשות פורמט למערכת הפעלה למחשב, אתה פשוט "מפרמט" את המכשיר ומתקין גירסת אנדרואיד אחרת מהירה וטובה יותר בלי כל הזבל שהמפעילות דוחפות לנו.

אם אתה רוצה ספציפית להסיר רק את התוכנות של סלקום, כנס בעזרת כל "מנהל קבצים" עם הרשאות "super user" לתיקית הSYSTEM ותמחוק את כל הזבלה שאתה לא צריך.

רק אזהרה, ביצוע root להרשאות super user מפר אחריות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...