Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

התקציב שלי : 35 עד 40 ואפשר איכשהו למתוח את זה עד 45 או אפילו 50 אם יש מציאה טובה!

בהתחלה חשבתי על משהו גרמני (גולף, טולדו, לאון או סקודה) ידנית שתהיה גם אמינה וגם בטיחותית, אבל אחרי שלא מצאתי את מה שאני רוצה, החלתטי לעבור למשהו אחר ולעלות קצת בשנתון (עם 40000 אפשר לקנות גולף 2003 או פוקוס 2006)

אני רוצה רכב עם 5 כוכבי בטיחות, שיהיה אמין ועם אחזקה זולה.

לא איכפת לי הגודל, אבל אני מעדיף נרכב סדאן עם משקל עצמי של 1200+ ק"ג.

צריכת דלק עד 1:8 במשולב.

חשבתי על פורד פוקוס 1.6 או 2.0 משנת 2005-2006 , או טויוטה אוונסיס משנת 2004.

מחיפוש בפורום ראיתי שבגדול אלה שני רכבים מומלצים, אבל עדיף פוקוס 2.0 על 1.6 כי הוא יותר חזק.

אשמח לחוות דעת של מי שמכיר את הרכבים האלו.

אשמח גם אם תוכלו לתת קצת מספרים כמה עולה כל תיקון/טיפול, איפה כדאי לעשות את הטיפולים, על מה להסתכל בבדיקה, איזה מחלות יש לרכבים האלו וכו.

נכון שעדיף לקנות מפרטי, אב האם יש טרייד אין מומלץ של פורד או של טויוטה שאפשר לקנות ממנו רכבים כאלו שהיו בבעלות פרטית?

אני מעדיף טריד אין על רכב שהיה בליסינג.

תודה רבה.

פורסם

נראה לי שאפשר להוסיף גם את קיה מאגנטיס למרות שהיא 4 כוכבים.

המשוואה די פשוטה: כמה שיותר חדש, אמין ובטיחותי בכמה שפחות כסף ועלות אחזקה :)

אני לא צריך ריגושים ולא תא נוסעים מיוחד ולא פינוקים ודברים כאלו.

אגב, איך השוק של המאגנטיס?

ושל הטויוטה אוונסיס ופורד פוקוס?

• תוכן חדש...