Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתי פעם אחרונה נסעת בתחבורה ציבורית בארץ?

כמעט כל יום ב-3 שנים האחרונות (ככה זה כשהעבודה שלך בת"א ולא שווה לך להזיז את הרכב מהבית כשאתה גר קילומטרים ספורים ממקום העבודה, בעיקר בעיקר בעיות חניה ופקקים).

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ז"א נסעת בקו אחד עיקרי, אם לא בלעדי, הלוך חזור כל יום. שינו לך את הסטטוס קוו, ואתה משליך מזה על כל מערך האוטובוסים בארץ.

האם הרפורמה הנוכחית טובה? בשיא הכנות, אין לי שמץ של מושג.

האם המצב הקודם היה "משהו שעובד טוב עשרות שנים"? הו לא. ממש ממש לא. אולי עבורך כן, אבל כמערכת שלמה - ריקבון.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אתמול היה יום פשוט שערורייתי.. הציבור מבולבל והנהגים עוד יותר. פשוט ברדק מארץ הברדקים.

בושה וכלימה. פשוט כך.

פורסם

בכל דבר שיעשו בו שינוי כזה יהיה בלבול גדול, צריך לתת לזה זמן ואנשים יקלטו את הקטע.

כמו בכל שינוי, יש את מי שמרוויח ויש את מי שמפסיד, פה אתה "נדפקת" אבל אני מאמין שהרבה אחרים הרוויחו מהרפורמה...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אתמול היה יום פשוט שערורייתי.. הציבור מבולבל והנהגים עוד יותר. פשוט ברדק מארץ הברדקים.

בושה וכלימה. פשוט כך.

אבל למה אתה קורא לשר התחבורה מושחת?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אבל למה אתה קורא לשר התחבורה מושחת?

יש משהו בפרצוף שלו שנראה לי טמא...

וברצינות - ההתנהלות שלו מסריחה לגמרי. הוא אמור לעזור לאזרחים, לא לדפוק אותם.

חוץ מזה, לא שמעתי עד עכשיו על מישהו אחד שמברך את הרפורמה, וזה בלשון המעטה.

פורסם

נ.ב - המדינה שלנו יורדת לטימיון. אני כבר מפחד לחשוב מה יהיה כאן, לא בעוד 20 שנה אלא בעוד שנתיים.

ליאור

עבדו על הרפורמה הזאת 10 שנים, מה אתה רוצה משר התחבורה הנוכחי?

המדינה שלנו יורדת לטימיון בגלל שהתקשורת עושה לציבור שטיפת מוח.

פורסם
ז"א נסעת בקו אחד עיקרי, אם לא בלעדי, הלוך חזור כל יום. שינו לך את הסטטוס קוו, ואתה משליך מזה על כל מערך האוטובוסים בארץ.

האם הרפורמה הנוכחית טובה? בשיא הכנות, אין לי שמץ של מושג.

האם המצב הקודם היה "משהו שעובד טוב עשרות שנים"? הו לא. ממש ממש לא. אולי עבורך כן, אבל כמערכת שלמה - ריקבון.

אין לי איך להגיד את זה בצורה טובה יותר.

זה ששינו לך את ההרגל המאוד ספציפי והאישי שלך לא אומר כלום על איך התוכנית בפועל.

כשאתה קורא לבן אדם מושחט זה אומר שהוא צריך להרוויח מיישום התוכנית ולמען האמת לא נראה לי שהוא מרוויח כלום, אולי בטווח הקצר רק מפסיד.

אני מציע שכמו כל דבר במדינה הזאת ניתן לזה חודש לביצוע ואתה תראה שבסופו של דבר יישום התוכנית יהיה טוב לכולם עקב תיקונים כאלה ואחרים בקווים שאולי פוספסו בתכנון המקורי אבל באמת ובתמים אני לא מאמין שתוכנית שעבדו עליה 10 שנים כל כך רעה כמו שאתה חושב.

אתה חושב שבניו יורק יש תחנת רכבת תחתית מתחת לכל בית? לא מבין מה זה הבכיינות הזאת, אין אוטובוס קרוב? תמצא פתרון אחר.

ולגבי רמת החייל לדעתי מעולה שאוטובוסים לא עוברים בברזל שגם ככה צפוף, עמוס ומלא חניות כפולות. הליכה של בלוק אחד פנימה לרחוב הברזל מראול וולנברג זה באמת כבר גובל בעצלנות.

zone-2.jpg

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
וברצינות - ההתנהלות שלו מסריחה לגמרי. הוא אמור לעזור לאזרחים, לא לדפוק אותם.

עכשיו אתה סתם מקלל...

אני שואל שוב, מה הקשר לשחיתות של השר?

בקשר לרפורמה, אני לא מתנייד באוטובוסים, אבל אני מניח שנחכה ונראה. בינתיים גם מבחינת יידוע הציבור וגם מבחינת הנכונות שמגלים בכל הקשור לתיקונים בתנועה, מדברים האחראים באופן מאוד שירותי.

פורסם
לא מזיע ולא נעליים.

אם אתה מעוניין אני יכול להפנות אותך לחנות אופניים של חבר בת"א לנסיעת מבחן,

יש הרבה סוגים בשוק שחלקם לא שווה את הכסף, כדאי לדבר עם מישהו שעובד בזה כדי להבין את העניין.

כאלו אופניים יש לי ואני מרוצה מהם עד הגג:

bicycle_0210.jpg

הייתי שמח לשמוע יותר על האופניים האלה

מאיפה קנית ובכמה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

קודם כל, הטאוני, גם ללא מנוע, אלו אופני עיר משובחים.

נוחים מאוד, יציבים מאוד, קל להוריד רגליים לרצפה, ויש מספיק הילוכים להסתדר איתם.

הנה כתבה רלוונטית: http://www.bikezone.co.il/%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99/ecoride-%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D.html

פורסם

גילוי נאות:

אני שונא את ישראל כץ ואת מה שהוא מייצג.

אני גר בחולון ועובד בבית לסין.

אתמול בערב חיכיתי לקו 5 של אגד מקניון חולון, מסתבר שהוא לא עובד מוצ"ש. בלעתי את הדג.

היום בבוקר:

שינו לנו את הקוים כך שקו 2 הפך ל72 והוא יותר לא נכנס לדיזינגוף.

הייתי צריך להיפגש בבוקר עם הבחור שקנה ממני את הלפטופ בדיזינגוף סנטר. לשם כך יצאתי מהבית ב8 על מנת להספיק ומקסימום לאחר בקטנה.

8:03 דקות הייתי בתחנה, 8:05 כבר יצאנו מהשכונה. פקקון קטן בצומת הקאנטרי, לא נכנסים יותר לתל כביר מרחוב שקד! ווהו!

8:22 ירדתי באלנבי פינת קינג ג'ורג'. 8:23 על 129 כבר בקינג ג'ורג', החלטתי להמשיך למשרד כבר כי הקדמתי בטירוף וזו רק תחנה אחת, 8:30 הקפה כבר על השולחן.

בקו 2 היה לוקח לי 45 דקות בלי למצמץ רק כדי להגיע לסנטר.

אז לטוב ולרע, יש רפורמה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...