Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים בגולף 2006 fsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רכשתי גולף 2006 fsi 1.6 ויוצא לי לשמוע בכל נסיעה רעשים קטנים (נראה לי מתיבת ההילוכים).

זה קורה כאשר אני נמצא בין 1.9 ל 3 סל"ד בכל מהירות כמעט, כמובן במהירות נמוכה יותר שמים לב לזה, אם אני לוחץ חזק יותר על הגז בכל מהירות ועובד זריז את הסל"ד הנ"ל לא מרגישים את הרעשים.

סוג הרעש הוא מתכתי כזה, כמו חירחורים קטנים, זה קורה ממש לשנייה ונעלם.

הבנתי שזה קורה בהרבה רכבים בעלי גיר dsg למרות ששלי זה גיר אוטומטי רגיל טיפטוניק.

מישהו יודע על מה אני מדבר? מישהו חווה את הרעשים האלו פעם?

האם זה קשור לכך שבעל הרכב הקודם השתמש בדלק 95 ולא ב98 כמו שהיצרן ממליץ, (למרות שגם 95 אפשרי לרכב זה)

שמתי עכשיו 98 בפעם הראשונה, רק קיבלתי את הרכב לפני מס ימים.. בנוסף הוספתי לו תוסף k44.

דרך אגב במוסך המורשה בפ"ת לא יצא לו לשמוע את הרעשים האלו, חוק מרפי..

סליחה על החפירה הארוכה ניסיתי לתת כמה שיותר פרטים על התקלה, תודה לכל העוזרים.

בסך הגדול אני מאוד מרוצה מהרכב פשוט תענוג :)

• ספונסר פורום
פורסם

התיבה הזאת היא תיבה אוטומטית רגילה והיא לא אמורה להשמיע שום צלילים

יתכן שהרעשים שאתה שומע מגיעים מחיפויי הפלסטיק התחתונים ,הללו לפעמים כשהם

קצת משוחררים יכולים לנקוש במרכב ולהפיק קולות מתכתיים שנראה שיש תקלה ברכב .

אתה מוזמן להגיע אלינו למוסך לבדיקה ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אז אחרי שראיתי כמה מוסכים מוסך אחד בפ"ת ישר עלה על התקלה, העלה את הרכב לליפט נתן קצת מכות עם הידיים על האגזוז וכשהגיע לאזור הממיר קטליטי הוא הבין שמשם נובעת התקלה, ככל הנראה קיימת איזו לוחית שבורה בממיר הקטליטי ולכן רק בסלד מסויים הממיר מפיק את הרעש, כמובן שממיר חדש עולה באזור ה 4500 ממש לא בא לי לשלם כל כך הרבה כסף, אני יודע שיש חלופי או "אוניברסלי" השאלה אם הוא נותן את אותה התפוקה והאיכות כמו המקורי, יש לכם אולי רעיונות אחרים? רק אל תגידו לי לוותר על זה כי לי אישית זה מציק, תודה לכל העוזרים !!

• תוכן חדש...