Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

זו ההודעה הראשונה שלי בפורום וראשית רציתי להודות לכל החברים כאן.

בשבוע האחרון חרשתי ברשת את כל מבחני הדרך, הביקורות וההודעות המועילות כאן בפורום בנושא קיה פיקנטו והאמת היא שעד לפני מספר שעות הייתי די בטוח שאני הולך לבצע הזמנה בימים הקרובים (לדגם האוטומטי).

החלטתי לעשות 'ויש' אחרון באינטרנט ולמרבה ההפתעה, גיליתי בלוג שפתח קונה מאוכזב, בו הוא מפרט 2 תקלות שהחברה לא פתרה לו (בדגם הידני):

1) הרכב סוטה ימינה בעת לחיצה על דוושת הבלימה.

2) ההגה חורק לאחר כמה דקות נסיעה.

הנה הבלוג שם מוצג המידע, כולל סרטי YouTube:

http://picanto-is-bad.blogspot.com/

האיש מזדהה שם בשמו המלא, עם פרטים מלאים, כך שעל פניו, לא נראה שמדובר במתחרה או במכפיש עם מניעים זדוניים, אלא בקונה לגיטימי.

מה דעתכם? האם כדאי לעצור ולא לבצע את ההזמנה?

האם למי מהרוכשים האחרונים יש בעיות דומות (או אחרות)?

אני די חרד מלהיות במצב דומה ואשמח לדעתכם.

פורסם
שלום לכם,

זו ההודעה הראשונה שלי בפורום וראשית רציתי להודות לכל החברים כאן.

בשבוע האחרון חרשתי ברשת את כל מבחני הדרך, הביקורות וההודעות המועילות כאן בפורום בנושא קיה פיקנטו והאמת היא שעד לפני מספר שעות הייתי די בטוח שאני הולך לבצע הזמנה בימים הקרובים (לדגם האוטומטי).

החלטתי לעשות 'ויש' אחרון באינטרנט ולמרבה ההפתעה, גיליתי בלוג שפתח קונה מאוכזב, בו הוא מפרט 2 תקלות שהחברה לא פתרה לו (בדגם הידני):

1) הרכב סוטה ימינה בעת לחיצה על דוושת הבלימה.

2) ההגה חורק לאחר כמה דקות נסיעה.

הנה הבלוג שם מוצג המידע, כולל סרטי YouTube:

http://picanto-is-bad.blogspot.com/

האיש מזדהה שם בשמו המלא, עם פרטים מלאים, כך שעל פניו, לא נראה שמדובר במתחרה או במכפיש עם מניעים זדוניים, אלא בקונה לגיטימי.

מה דעתכם? האם כדאי לעצור ולא לבצע את ההזמנה?

האם למי מהרוכשים האחרונים יש בעיות דומות (או אחרות)?

אני די חרד מלהיות במצב דומה ואשמח לדעתכם.

חוץ מהתלונה ההזויה הזאת אין שום בעיה מוכרת עם הרכב והוא מסתמן כמוצלח מאוד. צריכת הדלק לא מבריקה אבל בהחלט סבירה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להפך, אם זה המתלונן היחיד מכל ההמונים שקנו את הרכב הזה אז סימן שהרכב משביע רצון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עשיתי כמה מאות טובות של קילומטרים מאחורי ההגה של שתי פיקנטו שונות. בשתיהן בלמתי בלימות חרום וסובבתי לא מעט את ההגה. אף אחת מהן לא עשתה רעשים מההגה או סטטה באופן חריג לאחד הכיוונים.

יש מספיק סיבות טובות לשקול מכונית אחרת מלבד הפיקנטו, זאת לא אחת מהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
להפך, אם זה המתלונן היחיד מכל ההמונים שקנו את הרכב הזה אז סימן שהרכב משביע רצון.

אמנם המונים הזמינו את הרכב, אך כמה בפועל על הכביש?

מאות ספורות לפי התרשמותי וזה מדגם קטנטן.

2 נהגים מתוך 200-300 נהגים על הכביש זה לא מעט.

צריך לקחת בחשבון שיתכן שעל כל מי שמדבר בקול יש כאלה שמנסים לטפל בדברים באופן שקט יותר ולא נותנים לדברים פומבי.

שלא תהיה אי הבנה, הרכב הרשים אותי מאד ואני עדיין שוקל ברצינות להזמין אותו.

אני פשוט לא רוצה למצוא את עצמי בסיפור קפקאי מול החברה כמו פותח הבלוג ולכן פתחתי את אשכול התייעצות זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שזה משהו סידרתי.

אין דגם של מכונית שאין עליו תלונות. זה שכתב את הבלוג כנראה נפל על לימון.

ושלא תהייה אי הבנה, אין לי כזה רכב, לא הזמנתי כזה רכב ובחיים לא נהגתי בכזה רכב. :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא חושב שזה משהו סידרתי.

אין דגם של מכונית שאין עליו תלונות. זה שכתב את הבלוג כנראה נפל על לימון.

ושלא תהייה אי הבנה, אין לי כזה רכב, לא הזמנתי כזה רכב ובחיים לא נהגתי בכזה רכב. :-)

מסכימה איתך לגמרי.

גם כשקונים מכשיר חשמל, להבדיל, תיתכנה תקלות כלשהן.

לפעמים לאנשים קשה לקלוט את זה.. אבל אני מקווה בשבילו שהוא יפתור את הבעיה..

פורסם
אמנם המונים הזמינו את הרכב, אך כמה בפועל על הכביש?

מאות ספורות לפי התרשמותי וזה מדגם קטנטן.

2 נהגים מתוך 200-300 נהגים על הכביש זה לא מעט.

צריך לקחת בחשבון שיתכן שעל כל מי שמדבר בקול יש כאלה שמנסים לטפל בדברים באופן שקט יותר ולא נותנים לדברים פומבי.

שלא תהיה אי הבנה, הרכב הרשים אותי מאד ואני עדיין שוקל ברצינות להזמין אותו.

אני פשוט לא רוצה למצוא את עצמי בסיפור קפקאי מול החברה כמו פותח הבלוג ולכן פתחתי את אשכול התייעצות זה.

ללא קשר לעובדה שאתמול קיבלתי את שלי (רשמים מבחינתי עוד שבוע שבועים ו2K ק"מ...) בעולם לא ראיתי פוסטים של מאוכזבים, תמיד יהיו כאלה שלא טוב להם עם הרכב.

יש גם מקרה מפורסם של אדם עם טויוטה הילקס 4X4 שמאוכזב מהרכב למרות עשרות אלפים שמהללים אותו

אז כך נסיעת מבחן ותחליט עם לקנות ואם אתה מפחד תמתין עוד כמה חודשים (זה בכל מקרה בגלל רשימת ההמתנה).

תצליח

פורסם

מהרכב עצמו אתה לא צריך לחשוש. אין כאן שום תקלה סדרתית.

לעומת זאת, מחוסר המקצועיות של המוסך הספיצפי ההוא, ומגישת היבואן באופן כללי, יש לך כמה סיבות לחשוש.

פורסם

כמו שאמרו פה לפני - תקלות היו ויהיו בכל רכב. גם מנסיוני האישי בנסיעה בפיקנטו החדשה של חבר טוב אשר שקנה את הפיקנטו וגם מרשמיו שלו, האוטו לא הפגין שום בעיה שהיא.

קטונתי מלהגיד אם יש ברכב תקלה סדרתית, אבל אני מניח שאם הייתה תקלה כזו היינו שומעים עליה יותר, ולא מאיש אחד שעושה הרבה רעש (גם אם הרעש במקרה שלו מוצדק).

מעבר לזה, מדובר ברכב טוב מאוד יחסית לסגמנט, כשהטענה היחידה שהחבר שלי העלה היא בנוגע לצריכת הדלק הלא מבריקה של הרכב. מאידך - יש האומרים כי יש לתת למנוע 'להפתח' כך שאני מניח שצריך לתת לזה עוד זמן.

כך או כך לעניות דעתי הסבירות שתדפק קשות מקניית הפיקנטו איננה גבוהה, או בוא נגיד לפחות שהיא גבוהה כמו הסיכוי שלך להדפק כשאתה קונה כל רכב חדש אחר.

פורסם

על כל רכב תמצא ביקורות טובות וביקורות פחות טובות, תנסה להזמין היום פיקנטו תראה מתי תקבל אותו יש סוג של התסערות על הרכב הקטנציק הזה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...