Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהייתי מראשוני מזמיני הפיקנטו, הגיע הזמן לעשות לה חשיפה רשמית בפורום. אין ספק שיש הבדל עצום בין איכויות האלטו שבה נסעתי לפני, לקיה. הרכב ידני בצבע אפור טיטניום. לרעתה של הפיקנטו אני יכול לציין פעולת מצמד לא הכי חלקה (עם חופש מוזר בהתחלה), הגה לא כל כך מתקשר וזהו בערך... ממתין לתדלוק הראשון לעשות חישוב צריכה.

הוזמנתי ע"י RS הגדול ל"בוק" צילומים מדהים של הרכב. אז... תהנו ואשמח לענות על שאלות. המון המון תודה ל- RS המוכשר! :-D

IMG_2962.jpg

IMG_2980.jpg

IMG_2985.jpg

IMG_3006.jpg

IMG_3031.jpg

IMG_3046.jpg

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש ותהנה!!

צבע מאוד הולם את הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תוכל לפרט יותר למה התכוונת על המצמד ?

עושה רושם שהגלגלים קטנים.. מה המידה וגודל הג'אנט ?

ולפי התרשמותך האם הרכב יהיה נוח לגבר בגובה 1.90 ?

תתחדש, צבע מדהים...

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם
תוכל לפרט יותר למה התכוונת על המצמד ?

עושה רושם שהגלגלים קטנים.. מה המידה וגודל הג'אנט ?

ולפי התרשמותך האם הרכב יהיה נוח לגבר בגובה 1.90 ?

תתחדש, צבע מדהים...

בתחילת המהלך של הדוושה ישנו מעין חופש כזה. כאילו הדוושה הולכת על "ריק"... לא לעניין לדעתי. אני במקרה 1.92 והרכב נוח לי מאוד ומרווח, אין שום בעיה.

פורסם

+1

גם אני עוד לא ראיתי איך זה ניראה בחושך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש! תמונות יפות מאוד. הצבע מאוד מחמיא ומתאים. אחל'ה בחירה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...