Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי לבדיקה רכב מסוג יונדאי גטס מודל 2008 40,00 ק"מ מליסינג.

תוצאות הבדיקה - מנוע תקין, שלדה תקינה, צריך לעשות כיון פרונט, היגוי תקין, העברת כוח תקין.

ההערה היחידה היתה שיש רעש בשסתומים.

מה משמעות הדבר?

כיצד מטפלים בזה?

איש המכירות אמר לי שלקחו את האוטו למוסך ותיקנו את הבעיה בכך שהחליפו את שמן המנוע ושמו תוסף.

האם זהו הטיפול הנכון.

אודה לתשובות

פורסם

אם אתה לקחת למכון שאתה רוצה וזאת הבדיקה,אז היא ממש טובה.וגם ק"מ מאוד נמוך לרכב ליסינג,אני מציע לבדוק היסטורית טיפולים ולווודא זה באמת הק"מ האמיתי.

רעש מערכת אתה תיראה כמעט בכול בדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם בדקת רכב ממגרש של חברת ליסינג ידועה או ממגרש הסוחרים הרגילים, רק שהרכב הגיע אליהם מליסינג?

האם אתה זה שבחרת את מכון הבדיקות ולא המוכר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רק לי זה מוזר שהכל תקין?

במכון תמיד ימצאו משהו על מנת לכסת"ח את עצמם.

בעיקרון, שמן לא נכון ולא מתאים יגרום לרעש במרימים.

קובי

פורסם

הרכב הוא של אוטו סנטר

לא אני בחרתי את המכון

ראיתי היסטורית טיפולים מלבד טיפולים תקופתיים לא היה משהו חריג

פורסם

לפי הניסיון שלי רעש שסתומים זה דבר טבעי, בשנת 2001 שלושה ימים "ישבתי על" מיצובישי גאלט 92

בניסיון לפתור את הבעיה הזאת, עד שכמה מכונאים אמרו לי שזה רעש טבעי, ובדקו ואמרו שהם מכוונים,

כנראה הרעש נבע בגלל שהיו ישנים, (לא יודע בדיוק,) אך בכל אופן זה לא הפריע לפעולה סדירה ותקינה של המנוע,

כמו שאמרו קודמי, ע"פ הנתון שהרכב היה בליסינג נפלת יחסית על רכב שמור, רוב מכוניות הליסינג נשחטות

על ימין ועל שמאל, וזאת תופעה מצערת, וכן חושב שאתה תבחר את המקום, אל תקנה ממגרשים "קלאסיים"

הם ב90% נוכלים ורמאים, אם זה מגרש של הליסינג אז "כבדיהו וחשדיהו" והייתרון שלהם שהם בורבם גם

נותנים לך שנה אחריות על הרכב, שזה מעולה, - אך תתעקש על מכון שאתה בוחר, יכול להיות שהמכון מקבל

איזה סכום יפה כדי להוציא רכבים "טוב" בבדיקה עם מעט ריג'קטים כדי לא לעורר חשד, (כמו המרימים שאמרת)

מקווה שעזרתי - בהצלחה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

טוב, אוטו סנטר זה לא מגרש "קלאסי" של סוחרים רגילים.

שם מוכרים רכבים שהיו ב HERTZ , חברת השכרה גדולה וידועה.

אבל בכל זאת, נראה לי שכתבתלנו את מה רשום בדו"ח בדיקה מוכן מתאם המוכר.

אם זה נכון, תיקח את הרכב לבדיקה נוספת, הפעם למכון לפי בחירתך, ואם הליקויים יהיו דומים למה שרשום בבדיקה של "אוטו סנטר", תתחדש.

שים לב, הבדיקה הזאת נקייה מכל מיני משפטים רגילים של מכוני בדיקות ( בשפת הפורום כסת"חים). אל תתרגש, תכתוב כאן את הדו"ח החדש.

בעיקרון, 40 אלף ק"מ לרכב מהשכרה זה נשמע טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדיקה שלא נעשתה ביוזמתך (קרי - כשאתה אינך בוחר את מכון/מקום הבדיקה) - אמורה להיות יותר "נקייה".

כדי לברר את מצב הרכב ("יותר קרוב למציאות") - קח את הרכב לבדיקה משלך.

הבדיקה הנוכחית היא רק נקודת התחלה/מוצא (דיי טובה) במקרה זה, וממנה ניתן להמשיך (לבדיקה ביוזמתך).

כמו שכבר נאמר - העלה לכאן את הממצאים.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...