Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני צודק, זו בדיוק הסיבה שבעבר מכרו פה יותר מיני מאשר בשנים האחרונות.

הסיבה השנייה היא שהרכב הושק לפני הרבה זמן ואפקט ה"וואאוו" ירד.

גם המיני קלאבמן או איך שלא קוראים לה לא תעזור פה, וגם הופעה ב"טסט ראשון" לא תעזור לה.

בכל מקרה רוני קצת הגזים, עדיין יש לקמור לא מעט לקוחות שהם ממש לא עבריינים (אלא אם שואלים את מס הכנסה :lol:)

ותמיד יש נטישה לכיוון המתחרים, על לטובת קמור וגם לרעתה.

אם אתה מעוניין בדוגמא ספציפית אז יש איש עסקים מאוד מפורסם בארץ שבבעלותו (גם) חברת בגדים גדולה שגם לו וגם לאישתו היו מרצדסים, יום אחד הוא החליף גם לו וגם לאישתו לBMW ועל הדרך גם קנה מיני לבת שבדיוק הוציאה רישיון.

עוד דוגמא? סטאנדאפיסט מפורסם שכיום נוהג במיני ופעם ראשונה בחייו לקוח של קמור.

ישנן עוד עשרות דוגמאות כאלו כמובן.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא חוכמה. אם מישהו מחליף את כל צי המכוניות שלו מחברת פרימיום אחת לשנייה, ככל הנראה זה רק אומר ששם הוא השיג את הדיל הטוב יותר. ובנוגע לסטנדאפיסט - אז מה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1. המותג ב.מ.וו בישראל משדר סטטוס, כוחניות ומוחצנות שבאים לביטוי באופן שלילי בגלל קהל הלקוחות שנוהג על ב.מ.וו בישראל.

2. קהל הלקוחות של רכב כזה מתפצל לדעתי לשתיים: 1. מישהו שנואש למחזיק מפתחות של ב.מ.וו ולא יכול להרשות לעצמו מעבר לזה. 2. בנים/בנות של... שמקבלים מתנה מההורים.

אם הרכב היה מגיע עם מנוע השת"פ 1.6T של PSI-BMW בהספק נאה (עם אופציה לשיפורים), גיר ידני, אופציה ל-3 דלתות ו-LSD עם מחיר אטרקטיבי (תחרות ישירה ל-GTI 3 דלתות ידנית) אני מאמין שקהל היעד שלו בישראל היה גודל ומושך הרבה חובבי דריפטים שצריכים להתפשר על איביזות למיניהן.

3. המותג מיני יכל למכור כמויות סבירות+ אם המחירים לא היו מעבר לכל פרופורציה.

שיורידו אותם במקביל לאלפא למיטו.

4. גרסאות ערומות לא מכבדות את המותג ובטח שלא את בעל הרכב.

לראות ב.מ.וו 1 עם טסות שכל הפנים שלה שחור קודר, עם מזגן מכני וערומה לחלוטין מכל אבזור גורם לסלידה.

אפילו את הב.מ.וו E60 530 העיזו למכור עם מזגן מכני, זה פשוט לא הגיוני לשבת ברכב שעלה חצי מיליון שקל עם מזגן מכני- זה נראה חסכוני, זול, עלוב.

גם מאוד מטריד אותי לראות רכבים כאלו שהם מאוד יקרים עם ג'נטים שהם פשוט זוועתיים, לדוגמא:

20902530.jpg

39596729.jpg

העיצובים החדשים לא מוצלחים לעומת הקודמים.

ה-7 המקורית שיצאה ב-2001 הייתה מדהימה, גרמה לפעירת פיות בכל עולם הרכב, לא משנה אם אהבת או לא, להתעלם בטוח לא יכלת. אפילו שהיא יצאה לפני 10 שנים היא עדיין נראית מאוד עתידנית וקונספטית. כל הליין שבא בעקבותיה נראה מעולה.

הכל התחיל להתדרדר עם מתיחת הפנים של ה-7 ב-2006, פשוט הוציא ממנה את העוקץ והדגם החדש והנוכחי פשוט חסר אופי.

ה-7 הנוכחית נראית גדולה, כבדה, משדרת "אל תתעסקו איתי" אבל אין לה מאית מהסקס אפיל של היגואר XJ או התחכום של ה-A8.

מסקנה: תחזירו את באנגל.

פורסם

אין ספק שמדובר במכונה מצויינת. להלן הבעיות של BMW בארץ:

1. תדמית - המדובר ללא ספק בערסמוביל המוביל בישראל. אנשים רבים בעלי ממון לא מתקרבים בשל התדמית הבעייתית.

2. עלות - אשמח לקבל הסבר מניח את הדעת למה BMW 328 שנמכרת בארה"ב בפחות מ-125K ש"ח (36K דולר לפני הנחות) משלשת את מחירה כשהיא מגיעה לארץ? כמו כן, לפי מה שקראתי, עלות החלפים, הטיפולים והביטוח היא מזעזעת.

לגבי המיני -במחיר הזה אין לה שום סיכוי.

פורסם
1. מהי דעתכם הכללית על המותג ב.מ.וו בארץ? (תשובות כלליות כמו ספורטיבי וכו. ברורות מאליהן, ולכן השאלה היא ספציפית על המותג בארץ)

רכב של ערסים, וערסים-wanna be. נכון, יש חריגים, בצורת כמה עו"ד או רופאים - אבל אז בטעות רוצחים אותם בדרך הביתה על דרך השלום... איך אומרים אצלכם? TurkenWagen, אבל כמובן שהחדש דורש מזומנים. ביקור אחד באולם שלהם הספיק לי לראות שהם מתייחסים בעיקר לאיומים וצעקות. אגב, באופן הולם, גם סוכני המכירות די ערסים, למעט הבחורה הנחמדה שהיתה בזמנו באולם של מיני.

2.באם אתם יודעים או לא, ניתן היום לקנות בארץ BMW 118i במחיר החל מ165.000 שקלים. מי לדעתכם יכול להיות קהל היעד לרכב הנ"ל? בעקבות כך מהי הדרך הטובה ביותר לפרסם ולשווק אותו? מה אתם חושבים על המחיר? איזה מימון הייתם רוצים לקבל על הרכב?

אני מניח שהמחיר האמיתי נמוך יותר, ועדיין, הכסא איום ונורא, האבזור מעליב. ב- 130 אולי זה סביר. קהל היעד הוא אך ורק מי שמאוד רוצה מחזיק מפתחות עם סמל הפרופלור, וידו אינה משגת אחרת. נכון, תמיד יהיה חריג שקנה את גרסת ה- 3 דלתות ידנית, וסך הכל הרכב יפה. אבל ככלל אצבע נראה לי שזה נועד למי שרוצה להגיד אני נוסע ב- BMW, ומקווה שאף אחד לא יודע שזה עולה פחות ממזדה 6 מאובזרת.

3. מה דעתכם על המותג מיני בארץ? מהו לדעתכם המחיר ההתחלתי הראוי לרכב הנ"ל?

רכב חמוד, אבל יקר. 140/130 נשמע לי מחיר הרבה יותר הגיוני, ונראה לי שמעט כח מיקוח גם יקנה את גרסת הבסיס במחיר קרוב לכך. ה- S מאוד מאוד יקרה, וחבל.

4. אילו דברים נוספים הייתם רוצים שיידעו נציגי החברה בגרמניה?

שהסוכונת שלהם פה נותנת רכבים לעבריינים בלי שישלמו בפועל - ואז כשהמדינה מחרימה אותם היא עוד טוענת שהרכב צריך לחזור אליה כי הוא עוד לא שילם... נדמה לי שזה עונה גם על סעיף 1...

זהו בגדול, אשמח מאוד לכמה שיותר תשובות, גם מוותיקי ומקצועני הפורום.

המון תודה ואעדכן בהמשך!

Servus

Viel Gluck

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
1. מהי דעתכם הכללית על המותג ב.מ.וו בארץ? (תשובות כלליות כמו ספורטיבי וכו. ברורות מאליהן, ולכן השאלה היא ספציפית על המותג בארץ)

רכשתי את המכונית בזכות יכולותיה ואופיה, למרות התדמית ולא בזכותה. ל-BMW ישנה בעיית תדמית כלל עולמית מאחר והיא מכונית מוחצנת, מעוצבת כוחנית במודע, המושכת לא מעט "זכרי אלפא"(לא אלפא-רומיאו), בין אם המדובר ביאפים דורסניים או בדורסניים מסוג אחר. לא מעט בימרים ננהגים באגרסיביות, לא רק בארץ - ויש באופייה הנמרץ של המכונית ובתגובת הדוושה הספונטנית שלה משהו המעודד את זה.

טוב? לא טוב? עניין של טעם. אני אוהב את המכונית AS IS

2.באם אתם יודעים או לא, ניתן היום לקנות בארץ BMW 118i במחיר החל מ165.000 שקלים. מי לדעתכם יכול להיות קהל היעד לרכב הנ"ל? בעקבות כך מהי הדרך הטובה ביותר לפרסם ולשווק אותו? מה אתם חושבים על המחיר? איזה מימון הייתם רוצים לקבל על הרכב?

ראשית, יש לזכור כי הדגם נמצא בחודשי חייו האחרונים, טרם הצגת מחליפו בתערוכת פרנקפורט הקרובה. קמור מייבאת את המכונית לארץ עם מנועים מיושנים וחלשים, בטיעון קלוש על איכות הדלק המקומית(המשקה גם R8, SLS ושאר ירקות מיוחדים יותר מסדרה 1). לי נראה שהסיבה היא דיל עם היצרן על מפרט למדינות "בעייתיות"(קמור הוא גם סוכן ב.מ.וו במספר מדינות בבלקן). למרות הנ"ל, המכונית עצמה חביבה לנהיגה, מעניינת בעיצובה ותמחורה סביר. היא איטית וספרטנית מגולף בעלות זהה, אך מרגישה מיוחדת יותר. מחיר פתיחה של 150K היה ממצב אותה טוב יותר בנישה משלה(ולא מול גולף TSI160).

בנוסף, היבואן טועה בכך שאינו מייבא את הגרסאות החזקות ואת גרסאות הקופה המדליקות(שיא השיאים מבית קמור: מציגים את גרסת 3 הדלתות כקופה ואף גובים עליה אקסטרה, למרות שבחו"ל היא יותר זולה מהגרסה מחומשת הדלתות :oops:).

בתחילת יבוא המיני ארצה, לפני עשור שנים, עמד מחיר הקופר הידנית על 99K ש"ח והיא השתייכה לקבוצת רישוי 2! מה שקרה מאז הוא פשוט בזיון. היבואן מאשים את היצרן במחירים המנופחים אבל זה נשמע לי הזוי לחלוטין לאור התמחור העולמי של המיני. מחיר פתיחה של 120K לקופר היה עושה את שלו במהירות הבזק, אלא שעושה רושם שקמור פשוט לא מעונינים למכור מיני ועושים את המינימום על מנת שהזכיון לא יילקח מהם.

מעבר לעלויות הביטוח המנופחות, עלויות הטיפול במוסכים המורשים שערורייתיות. לולא היו מוסכים אלטרנטיביים בעלויות סבירות, רבים(ואני ביניהם) היו שוקלים שנית את כדאיות החזקת הרכב.

אלו היו 60 השניות של בעל סדרה 3 מרוצה למדי, אוהב מכוניות שאינו מרגיש שבוי של איזשהו מותג.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

התדמית הזו, כפי שכתב קודמי, אינה מיוחדת לישראל. אני מתקשה להאמין שלב.מ.וו באמת חשובה דעתו של הקונה הישראלי, כפי שכותב פותח השירשור כאן, במיוחד בהתחשב במחיר הבלתי סביר באופן מובהק של המיני שהם מוכרים כאן. אין כמעט ספק שמחיר נכון היה הופך את האוטו הזה ללהיט מכירות אמיתי, מכיון שיש לו גם את העיצוב הנכון, גם את האיכות המעולה וגם את התנהגות הכביש המשובחת, אפילו תדמית צעירה ויאפית יש לו מלוא חפניים, אבל מחיר לגמרי אדיוטי.

פורסם

דוגמא יפה, אני שמחזיק היום אינפיניטי ובעברי שתי אלפות בחיים לנכנסתי לסוכנות של קאמור, ואם אני/ לקוח פוטנציאלי לא נכנסתי אפילו סימן שיש שם בעיה.

תחמור הזוי, תדמית בעייתית, אבזור קמצני שמבייש גם סוזוקי אלטו אומרים הכל, הם יודעים שיש להם קהל שבוי שימשיך לקנות מהם אני לא אחד מאלה.

לגבי מיני שם הכוונה כנראה לא להתעסק עם המותג, תרצה תקנה לא תרצה עוד יותר טוב גם ככה המחיר 40% יותר ממחיר הגיוני.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
שלום לכולם.

למי שלא מכיר, וגם מאחר ומזמן לא כתבתי בפורום, אני גר ב7 השנים האחרונות בגרמניה. פה למדתי לתואר ראשון בכלכלה, שני במנהל עסקים וכרגע אני מסיים את כתיבת הדוקטורט שלי גם כן במנהל עסקים. הנושא הוא מו"מ בין חברות ישראליות לגרמניות.

ֿ

אז למה אני מבלבל לכם את המוח עם כל זה?

בהיותי חובב רכב לא קטן, במיוחד עניינה אותי האינטראקציה בין היבואנים הישראלים לחברות בגרמניה כגון ב.מ.וו מרצדס ואודי. במסגרת הדוקטורט יצא לי לראיין כמה וכמה מנהלים בכירים בחברות הנ"ל האחראיים, בארץ או בגרמניה, על ייבוא המכוניות הנהדרות אותן אנחנו מכירים.

במיוחד בב.מ.וו התמזל מזלי ויצא לי להכיר כמה מנהלים יותר מקרוב. מאחר ואני הישראלי היחיד אותו הם באמת יכולים לשאול, הם מעוניינים בהמון פרטים לגבי קונה הרכב הישראלי הממוצע, אותו אני מנסה לייצג נאמנה.

חשבתי שזה יהיה מעניין לכל הצדדים הנוגעים בדבר אם אשתף את הפורום בכמה תהיות שלי לגבי המותג ב.מ.וו בארץ. ברור שתפקידי בנושא הוא לא רשמי ולכן לא כל תגובה תגרור מעשים מידיים, אבל בכל זאת יהיה מעניין לשמוע את דעת כולם בנוגע לכמה שאלות חשובות.

אני מצידי מבטיח לקחת עימי את תשובותיכם לנציגי החברה פה במינכן, ולכן מבקש מכל המגיבים לכתוב תגובות מנומקום ומפורטות ככל האפשר.

זהו בגדול, אשמח מאוד לכמה שיותר תשובות, גם מוותיקי ומקצועני הפורום.

המון תודה ואעדכן בהמשך!

Servus

אני חושב שהכי חשוב שיידעו על תמחור מעבר לכל פרופורציה.

כישראלי לשעבר אתה בטח יודע שאנו נתונים פה לחסדי המיסים (וזה לא מעט).

אבל בקמור משום מה המחירים פשוט לא הגיונים , אם משווים ליבואנים אחרים.

לי יש דוגמא אישית מהמיני.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

1- דעתי קצת שונה בעניין התדמית, אולי כי אני משוחד, אבל תתפלאו שרוב הבימרים דווקא לא נקנות ע"י עבריינים

וערסים, הבעיה היא שאלה שכן קונים עושים את רוב הרעש עם רכב שבד"כ בולט מאוד בשטח.

בעניין העיצוב, אין ספק שב.מ.וו פספסה קצת בשנים האחרונות, וממובילה בתחום הפכה למזדנבת.

עדיין חווית הנהיגה ברכבים שלה היא גדולה, אבל עקב תמחורים לא הגיוניים הן בדגמי הבסיס, התוספות

ומחירי החלפים, אנשים רבים מדירים את רגליהם מהסוכנות ועוברים למתחרים, או לסוכני היבוא האישי.

2- תמחור הבסיס לסדרה 1 יחסית הגיוני, אבל אם אתה רוצה רכב שנראה קצת יותר נורמלי בעיצוב הפנים,

וקצת יותר תוספות, המחיר מרקיע שחקים, מה ששוב הופך את הקניה ללא הגיונית.

מימון הוא לא הבעיה לדעתי, מי שקונה רכב כזה, בד"כ יש לו את ההון הדרוש, או לחלופין, את היכולת לקחת

מימון ממקורות אחרים.

3- כל מה שכתבו על המיני נכון ומצער, ובאמת נראה כאילו קמור לא מעוניינים למכור את הרכב, ועושים זאת

רק כי הם חייבים.

4- שמדיניות התמחור הכללית בארץ עוברת כל פרופורציה והגיון, בעיקר לחלפים.

שהמאבק של היבואן ביבוא האישי רק פוגע בו, ומרחיק עוד יותר את הלקוחות, גם את אלה הקיימים

פורסם
1- דעתי קצת שונה בעניין התדמית, אולי כי אני משוחד, אבל תתפלאו שרוב הבימרים דווקא לא נקנות ע"י עבריינים

וערסים, הבעיה היא שאלה שכן קונים עושים את רוב הרעש עם רכב שבד"כ בולט מאוד בשטח.

בעניין העיצוב, אין ספק שב.מ.וו פספסה קצת בשנים האחרונות, וממובילה בתחום הפכה למזדנבת.

עדיין חווית הנהיגה ברכבים שלה היא גדולה, אבל עקב תמחורים לא הגיוניים הן בדגמי הבסיס, התוספות

ומחירי החלפים, אנשים רבים מדירים את רגליהם מהסוכנות ועוברים למתחרים, או לסוכני היבוא האישי.

2- תמחור הבסיס לסדרה 1 יחסית הגיוני, אבל אם אתה רוצה רכב שנראה קצת יותר נורמלי בעיצוב הפנים,

וקצת יותר תוספות, המחיר מרקיע שחקים, מה ששוב הופך את הקניה ללא הגיונית.

מימון הוא לא הבעיה לדעתי, מי שקונה רכב כזה, בד"כ יש לו את ההון הדרוש, או לחלופין, את היכולת לקחת

מימון ממקורות אחרים.

3- כל מה שכתבו על המיני נכון ומצער, ובאמת נראה כאילו קמור לא מעוניינים למכור את הרכב, ועושים זאת

רק כי הם חייבים.

4- שמדיניות התמחור הכללית בארץ עוברת כל פרופורציה והגיון, בעיקר לחלפים.

שהמאבק של היבואן ביבוא האישי רק פוגע בו, ומרחיק עוד יותר את הלקוחות, גם את אלה הקיימים

כל מילה בסלע +1

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

my two cents

1. מותג שמתקשר בד"כ לאנשים שלא תרצה להכיר. מסיבה לא ברורה עבריינים בארץ ובעולם חובבים את הרכב, ומסיבה טיפה יותר ברורה העו"ד שמיצג אותם גם מחזיק אחת או שניים.

2. בעיני, עד שלא הציגו את גירסאת ה-M של סידרה 1, הרכב היה מכוער בצורה שפוצעת את העין. עם הזווית ההתסכלות החדשה והספורטיבית יותר, הרכב נהיה פחות מכוער, אבל עדיין די מכוער. מכוער זה טוב ויפה, אבל הוא גם מכוער בצורה כזאת שהוא לא דומה לאף אחד מאחיו הבוגרים. זה כמו להגיד ברצינות שה-Cygnet היא אוסטין מרטין. אומנם מתנוסס שם סמל של אוסטין, ויש פתחי איוורור קרביים, אבל פה זה מתחיל ונגמר. סדרה אחת אינה משדרת יוקרה, ולא פוזה. במאה שישים וחמישה אלף שקלים ניתן לקנות את השירוקו אשר באה עם מעט יותר פוזה, 27 כ"ס יותר, ואתה יוצא עם עודף.

זו היא דעתי.

קהל יעד? בינתיים יצא לי לראות רק נשים זקנות, ובליינים בגיל העמידה נוהגים בזה.

3. רכב נישה ותו לא. מתומכר לפי דעתי גבוה מידי. אילול הקונצרן החזק שעומד מאחוריו, גורלו היה בדומה לגורל החיפושית החדשה. בשונה מחיפושית, ששם מדובר בדגם, פה מדובר בפס יצור שלם. מחיר גבוה, תמורה נמוכה, ואין טיפת ערך מוסף. יש סיבה ברורה שבדומה לאירפה, תמצא בארץ יותר פיאט 500 מתרוצצות להן מאשר מיני. מותג יוקרה שפונה לברביות זה נחמד, אבל מותג לברביות שפונה גם לכלל, זה מה שמכניס כסף. וזה מה שפיאט הצליחו לעשות.

וכשאני חושב על זה, אפילו ה-C30 נראת יותר על הכבישים בארץ מאשר המיני.

4. אני חושב שהרחבתי כבר יותר מידי.

אם תצוץ לי עוד אערה או הערה בראשי, מבטיח לעדכן.

פורסם

תוספת קטנה למה שאמרתי בנוגע לסדרה 1:

אני חושב שהסדרה 1 היא פספוס עצום מבחינת במוו (לפחות בארץ).

הסדרה מכוונת (לדעתי) להיות איזשהי פלטפורמת כניסה למותג - שצעירים יתחילו איתה ולאט לאט יגדלו עם המותג.

הבעיה היא ש:

א: העיצוב הוא כמו גויאבה - או שאוהבים או ששונאים. אין באמצע (אני אישית אוהב).

ב: הקבוצה שהרכב פונה אליה קצת חכמה יותר מהרוכש הממוצע. אנשים צעירים, חשופים למידע מימין ומשמאל בנוגע לרכבים, ומרביתם (למעט בנות / בנים של, שמקבלים רכב מתנה) לא יוציאו את הסכום המדובר, רק בשביל הזכות לסמל של במוו. בתקציב הנ"ל, הם יכולים לקנות מכוניות עם יותר "כוח", וכשמוסיפים לכך את האבזור המנימלי שבנאדם רוצה ברכב, המחיר בסדרה 1 מטפס לרמות כאלו, שצריך המון עקשנות ו'חמוריות' כדי להישאר בסוכנות של במוו, ולא לעבור לסוכנות של פולקסווגן (למשל).

שילוב של כל הדברים הללו + יבואן שקובע מחירים הזויים לא נותנים לרכב סיכוי רב להיראות בכבישי ארצנו.

לעניין המיני: אני מאמין שכבר אמרו פה הכל. הרצון הלא מובן של "לא למכור" ולהישאר רק עבור פלח מאוד מצומצם דפק את המותג בארץ

[הדברים ממי שרצה לרכוש סדרה 1{עיצוב מדהים לדעתי} / מיני, והתעניין ברכבים, אבל לא נהנה מתוספת תווית ה"פראייר" שמגיעה איתם - חינם!]

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה כמו להגיד ברצינות שה-Cygnet היא אוסטין מרטין. אומנם מתנוסס שם סמל של אוסטין, ויש פתחי איוורור קרביים, אבל פה זה מתחיל ונגמר.

אסטון, דוקי, אסטון. הסמל של אוסטין נמצא כבר מזמן בעולם הבא, מה גם שאין קשר בין אוסטין העממית לאסטון האריסטוקרטית, למעט העובדה ששתיהן סבלו מחוסר אמינות משווע :lol:.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

חברים יקרים, תודה רבה על 28 תגובות מנוסחות היטב ומנומקות. שמחתי לראות שעיקר הדברים אותם אני מספר נוגעים לעוד הרבה ישראלים. עם זאת, רשמתי לפניי כמה וכמה פרטים חדשים.

אני בדיוק עומד לצאת לפגישה המדוברת ומודה לכל אחד ואחד שלקח את הזמן בלעזור לי ולעתיד המותג.

בנימה אופטימית זו, מבטיח לעדכן עד כמה שאפשר.

Servus

Passt scho...

• תוכן חדש...