Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבר יש כזה מכשיר בארץ או משהו דומה שמודד בנסיעה.

חוץ מזה כשרואים ניידת פשוט פנו לה את הנתיב ותנו לה לעבור שתתרחק כמה שיותר.

האמת אני לא רואה את התועלת שבמכשיר מסוג כזה, הרי הנסיעה ברכב פלוס שוטר לפחות כנהג, עולה כסף, אז איפה הרווח שלהם מהעניין?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

האקורד שמותקן עליה הדבר הזה (זוג קופסאות שימורים שחורות על הגג) נצפתה כבר מספר פעמים.

אני ראיתי אותה בצומת בית דגן לפני שבועיים בערך.

פורסם

בגיליון החדש של "הגה" קיבלנו ניידת כזו (אקורד) עם ה'דבורה' ויצאנו לבחון את היעילות של המכמונת החדשה. יש לה חסרונות אבל יש לה גם יכולת מדהימה של תפישת כלי רכב מטווח של מעל 1 ק"מ! :cry: אפילו הלייזר מוגבל ל-300 מטר..

האמצעי היחידי שמצליח לגלות אותה ממרחק הוא גלאי הראדר ולנטיין 1.

קדימה להצטייד.. :wink:

פורסם
ראיתי איך זה עובד... הוא מראה כמה נוסעת הניידת וכמה נוסע רכב מלפנים או מאחור לא משנה לאיזה כיוון. הדבר הזה מפחיד!!! :shock:

יש למפעיל שלט והחכשיר מראה כמה הניידת נוסעת (אם היא בנסיעה) ואם היא עומדת, היא יכולה להראות מהירות גם של כלי רכב מתקרבים וגם של כלי רכב מתרחקים. המערכת יכולה גם לתפקד כמו ה'וואסקאר' שמודד מהירות ממוצעת על פי מרחק מסויים. החיסרון שלה, כמו של ה-KR-11 שהוחלף הוא שהרכב הנמדד חייב להיות יחסית מבודד מהתנועה שלידו. מושלם לתפעול לילה שיש מעט תנועה וגם קשה לראות את הניידת. היא גם לא רגישה לקוי מתח גבוה וגדרות בטיחות. החלק הנורא הוא שהניידת מסוגלת לקבל מדידה כשהרכב רחוק ממנה יותר מקילומטר - הרבה לפני שרואים אותה וחושבים לבלום. בקיצור, די מפחיד.

פורסם
החלק הנורא הוא שהניידת מסוגלת לקבל מדידה כשהרכב רחוק ממנה יותר מקילומטר - הרבה לפני שרואים אותה וחושבים לבלום. בקיצור, די מפחיד.

והרבה לפני שהיא רואה אותך, לכן איך ידעו שאכן אתה הוא הפורע חוק ולא זה שנוסע בנתיב שלידך?

מה שהמצלמה רואה זה לא מה שהעין רואה, ואם שוטר מפעיל את זה הוא מן הסתם אמור לראות על מי הוא מפעיל ולא לירות לכל כיוון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כן ראיתי את הכתבה גם ונראה לי ממש מפחיד כל הקטע הזה.

מעניין איזה תקציב הם יקבלו בשביל זה וגם מעניין באיזה מקומות ישימו את הראדר הזה.

איזה פחד :?

פורסם

זה לא אמור להפחיד אף אחד כל עוד אתה נוסע במהירות כחוק!

פורסם

זה לא אמור להפחיד אף אחד כל עוד אתה נוסע במהירות כחוק!

NEWS FLASH: רוב הציבור נוסע במהירות גבוהה מהחוקית. בקטעים מסויימים מהירות זרימת התנועה אפילו חורגת מתחום ברירת הקנס (!)

ואני חושב שיושבי פורום זה הם בעלי רגל מעט יותר כבדה מרוב הציבור. וחלקנו נוסעים במכוניות בולטות חיצונית, ששוטרים מאוד אוהבים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
BLINDER עובד על הנ"ל ?

לא.

בליינדר עובד רק על לייזר. כאן מדובר ברדאר.

זה היה ברור שזה יקרה. זו אחת הסיבות שלא השקעתי את מיטב כספי בבליינדר וגלאי. תמיד יהיה משהו שהם לא ידעו לעזור בו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...