Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

משחקים בחיים-תופעה חדשה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה בזמן נסיעה רגועה על 40 קמ"ש בתוך העיר ובריכוז מוחלט בלילה באיזור שהוא לא חשוך לגמרי אך לא מואר ,הכביש הינו דו סיטרי כאשר ישנו נתיב אחד לכל צד.

התבוננתי בילד שכמעט הועף ע"י הרכב כי הוא פשוט רץ מהמדרכה הנגדית לכיוון האוטו אולי שניה לפני שאני עובר אותם הכל קרה כל כך מהר שלא היה לי זמן לבלום אך מיד כשקלטתי וראיתי שהוא כבר לא בסכנה הנמכתי מהירות ואני רואה אותם צוחקים ומעבירים כיפים.

כנראה זה איזהשהוא משחק אומץ או ניסיון להפחיד נהגים ,את הגילאים שלהם אני לא יודע אך זה קרה בשישי ב23:30 ככה שאני מניח שהם בסביבות הגיל חטיבה-תיכון,גם לפי מבנה גוף כללי .

השמרו לכם מתופעות שכאלו והזהרו ,לאחר שהזהרתי אתכם מספר מילים לילדים האלו:

חתיכת בהמות מטונפות ולא מחונכות שמשחקות בחיים שלהם ,שלי ושל העוברים ושבים שלום רב!

בשבילכם זה משחק בשבילי זה יכול להיות דריסה של ילד וחיים הרוסים לכל החיים,אם לא מבחינת החוק שכנראה יוציא אותי זכאי אז מבחינה מצפונית ונפשית כן.

בשבילכם זה משחק רק שאתם לא גלדיאטורים ואתם לא אמורים לשחק על חיים או מוות!

בשבילכם זה משחק בשביל העובר ושב שאני בגללכם אסטה עם ברקס לתוכו זה שיקום של שנה בבית לוינשטיין במקרה הטוב.

בשבילכם זה משחק בשבילי זה מפגש רומנטי בין הרכב שלי לעמוד -או אני או הוא ניזוקו

בשבילכם זה משחק בשבילי זה בלאי מואץ לאוטו בילוי מיותר במוסך או אצל פסיכולוג בשביל כולנו זה מזעזע!!!

אני מאוד מקווה שאותם ילדים קוראים את זה או ילדים אחרים שחשבו לעשות את זה,פשוט בושה לאן ילדים מגיעים היום,כשאנחנו היינו ילדים היינו הרבה יותר מחונכים וזה לא היה לפני יותר מדי מזמן.

 

שתהיה המשך שבת מהנה לכולם.

פורסם

מוכר מזה מספר שנים כ"רולטת כביש" - וכבר צבר קורבנות בנפש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

לצערי לא משחק חדש. לךבדיל כמה הבדלות, המשחקים של היום הם הרבה יותר מסוכנים.

אני זוכר שבילדותי, היו מספר חברים, ש"ביימו" תאונות דרכים באופן הבא - במעבר חצייה, לאחר שהרכב כמעט עצר, נגעו בו קלות, ונשכבו מתפתלים על הכביש. הנהג היה יוצא בבהלה מהרכב, ואז ה"פצוע האנגלי" היה קם, צוחק לנהג בפנים, ובורח לדרכו.

אני מדבר על תקופה של לפני לפחות 30 שנה.

alfa 156 2.5.

פורסם

ילדים מטומטמים הופכים בסוף למבוגרים מטומטמים.

זה אנשים מהסוג שמקבלים פרסי דארווין.

אני לא אבכה אם הם יסלקו את עצמם מהעולם, רק שלא יפגעו בדרך באף אחד אחר.

V5

פורסם

זה כלום לעומת מה שיש בעיר שלי,

ילדים בני 10-11 שוכבים במרכזו של כביש מעוכל ללא שדה ראיה, ובודקים איך זה שמכונית עוברת מעליך.

כשראיתי את זה חשבתי לעצמי שזה רק עיניין של זמן שאיזה רכב נמוך או אופנוע יוריד להם תראש.

אני מתנחם בזה ששמעתי שלחוסר (או לרוב) מזלם עברה מעליהם ניידת, וכנראה שאת מבחן האומץ הזה הם לא יעשו יותר.

פורסם

לפני רבע שעה בדיוק חזרתי הביתה מלב המפרץ לישוב שלי, וחבורת מפגרים בחטיבה שיצאו לחופש פסח טרחו לתת לי את מנת התקף הלב היומית.

חושך, תאורת רחוב לא משהו, והם בבגדים כהים משחקים את הרולטת כביש הזו. בלמתי כמו שלא בלמתי בחיים שלי.

וזה היה הקש ששבר את גב הגמל- אני לא מוכן שבגלל איזה ילד מפגר יהרסו לי החיים לגמרי ולמשפחה שלי קצת פחות.

יצאתי מהרכב ותפסתי את הפושטק בפני חבורת הדבילים המגחכים. דאגתי להבהיר לו שאם הוא רוצה לגמור את החיים שלו יש מליון דרכים לעשות את זה, ואני מוכן באותו הרגע לעשות את זה בשבילו במקום, אבל שלא יעז להרוס למישהו אחר את החיים בדרך.

 

נ.ב- מדהים האפקט שאחיזה חזקה ודיבור שקט יכולים לתת. לא צריך אפילו להתרגז או לפנות לאלימות, רק לתפוס את הדביל הקטן במקום.

×
×
  • תוכן חדש...