Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי הגיע הזמן להחליף את הרכב, ואני אומר לצערי כי הדבר מאלץ אותי להתמודד עם אנשי מכירות (טרייד אין).

אין לי זמן לבצע מכירה וקניה מהשוק הפרטי עקב אילוצי זמן בלתי אפשריים לנושא.

ולעינינינו, אני מעונין לבצע טרייד אין על הפרטי (לשעבר ליסינג) שלי, להוסיף 50-60 אלף ולקנות רכב בסביבות 70-80 אלף (כנראה רומסטר 2008).

בנוגע לטרייד אין מהחברות הגדולות, אויס / שלמה / אלבר וכדומה, הגיע "שמועה" לאוזני שהם כוללים גם רכבי השכרה כליסינג (אפילו ברישום לא נכון ברשיון).

מצד שני, שמועה אחרת טוענת שהרכבים שמגיעים למגרשים הם "השאריות" שהחברות הגדולות לא מתעסקות איתן.

מצד שלישי, עוד שמועה אומרת שרוב הליסינג בארץ לא מבוסס על החברות השכרה (כמו אויס / שלמה וחבריהם) אלא על חברות המתמחות רק בתחום - והן לא מתעסקות במכירה לפרטיים אלא מפזרות במגרשים נבחרים (מישהו מכיר מגרשים שכאלה?).

לסיכום - האם מישהו יודע כמה השמועות הללו מבוססות?

ובהרבה יותר חשוב - האם מישהו יודע להמליץ או לשלול (עקב חוויה מבוססת) מגרשים באזור הצפון (חיפה עד עכו כרגע זמינים לי).

המון המון תודה,

החיפהE.

פורסם

היי,

שמועות, כמו שמועות, מבוססות על הכללות. וכשרוכשים רכב בהרבה כסף חשוב לבדוק לעומק ובאופן ספציפי.

חברות הליסינג הגדולות בארץ הן גם חברות השכרה (אלדן, שלמה, אוויס וכו'). לכן, המכוניות המוצעות למכירה הן גם מליסינג וגם מהשכרה. ברישיון הרכב מצויין השימוש של הרכב, והנתון אמור להיות מדוייק (אני יודע בוודאות שבאוויס – מכוניות השכרה רשומות כ"השכרה" וליסינג רשום "החכר", לא יודע מה קורה בחברות אחרות, אך גם לאוזניי הגיעה השמועה שלא תמיד הרישום מדויק). ניתן לזהות יחסית בקלות רכב ששימש להשכרה: קילומטרז' שנתי גבוה יחסית (30-40 אלף בשנה לפחות) ובדיקה יסודית של המנוע תגלה שימוש כרכב שכור (רכב שכור – מספר רב של נהגים, בכלי סגנונות נהיגה שונים, שמשפיעים על המנוע, להבדיל מרכב ליסינג ששימש בד"כ נהג יחיד בעל סגנון נהיגה ספציפי). בסניפי המכירה של חברות הליסינג תוכל להתרשם ממגוון של כלי רכב, גם מכוניות שמורות וגם מכוניות שמורות פחות. לכן, בשורה התחתונה, שים בצד כללות ושמועות ותבדוק לגופו של עניין (או מוכר). גם כשאתה קונה מלקוח פרטי אתה יכול ליפול על מישהו שלא שמר על הרכב ולא טיפל בו כראוי, ולחילופין מישהו "פדנט" ששמר על הרכב כמו על יהלומים. המלצה שלי – גש לאחד הסניפים של חברות הליסינג הגדולות, תתרשם, תאתר רכב שמתאים לך מבחינת העדפות ותקציב, תבדוק אותו עצמאית ובאופן יסודי – ותמשיך משם. אם תרצה את הסיוע שלי בתהליך (גם אם לא תבחר באוויס) – בשמחה.

שיהיה בהצלחה,

גיל מאוויס

• תוכן חדש...