Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני מכיר את "בעיית" החום ברכבי PSA, ולא כמו ביפניות למיניהם כאן החום משתנה בהתאם לנסיעה.

לפני 3 שנים בערך, החלפתי טרמוסטט בגלל שהוא נתפס פתוח, וכל נסיעה בכביש מהיר הורידה את החום ל70 מעלות בערך,

ובנסיעה בעיר הוא עלה ל90 כרגיל.

לפני חודש בערך התחיל לי בעיה מוזרה(דומה למקרה שהיה), אני מניע, האוטו מתחמם, מגיע ל90 מעלות (אמצע השעון), ואז יורד ל80 מעלות (המחוג בין 70-90), בצורה דיי חדה.

בנסיעה בכביש מהיר הוא יישאר בסביבות ה-80 מעלות, יעלה קצת יותר קרוב ל-90 מדי פעם ושוב יירד בצורה חדה ל-80, בהתאם למהירות, לוחץ יותר על הגז (בערך 110-120 קמ"ש), הוא יעלה קצת יותר קרוב ל-90 וכשאני יוריד ל90-100 קמ"ש הוא יחזור לעמוד על 80.

כשאני יעצור ברמזור הוא ייעלה קצת יותר קרוב ל90 וככה שוב יירד ל-80.

בעיקרון נראה לי שוב שזה טרמוסטט שנתפס פתוח/חצי פתוח, הבעיה שנראה לי, שהחום לא יורד ל70 בנסיעה מהירה כמו שקרה בפעם הקודמת, אלא יעמוד על 80, ומידי פעם כשאני לוחץ יותר על הגז (בערך 110-120 קמ"ש), הוא יעלה קצת יותר קרוב 90 וכשאני יוריד ל90-100 קמ"ש הוא יחזור לעמוד על 80.

או בעיה אחרת, אולי החיישן חום מנוע?

יש לי שני חיישנים, אחד על הפלאנג' מים, ועוד חיישן ליד התרמוסטט, ממקומם לפני הטרמוסטט, לפני שהמים יוצאים לרדיאטור.

מה התפקיד של כל אחד מהם, ואיזה מהם כדאי לבדוק?

מה נראה לכם?

תודה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

• תוכן חדש...