Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשנה שעברה נסעתי לרינג לראשונה ונדבקתי בחיידק.

אני מחפש שותף לנסיעה כי אשתי לא מרשה לי לנסוע לבד בלי מבוגר אחראי :oops:.

סוף השבוע בין ה 22-25/4 הוא סוף השבוע של חג הפסחא ויש TF כל יום מהבוקר. זה ארוע נדיר בלוח השנה שיש ארבעה ימים רצופים של TF.

המעוניינים מתבקשים לפנות בה"פ או בטלפון 054-6470311

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אריק,

לתשומת לבך-

לפי דיווחים בפורומים השונים, צפוי להיות עומס קיצוני על המסלול במהלך הסופ"ש הנדון.

זה התאריך בו נפתחת עונת הימי-מסלול באופן רשמי.

למיטב ידיעתי, דני G יוצא לשם באותם תאריכים עם קבוצה של תלמידים ישראלים בכדי לנהוג על המסלול.

תנסה ליצר עימו קשר בה.פ.

בהצלחה,

תהנה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

היי! אני בכיף אצתרף אליך רק שנראה לי שעדיף תאריך אחר, לא בחג. מבחינתי אפשר גם בסוף שבוע הזה.

לאיזו עיר אתה רוצה לטוס? אפשר להפגש על הדרך או ברינג עצמו ולהשכיר ביחד משהו מעניין לנהוג.

פורסם
היי! אני בכיף אצתרף אליך רק שנראה לי שעדיף תאריך אחר, לא בחג. מבחינתי אפשר גם בסוף שבוע הזה.

לאיזו עיר אתה רוצה לטוס? אפשר להפגש על הדרך או ברינג עצמו ולהשכיר ביחד משהו מעניין לנהוג.

רק בסופ"ש שבנדון יש כל כך הרבה ימים פתוחים לקהל, ואין לי אפשרות בקיץ. כנראה אצתוות לדני G וחניכיו.טיסה לקלן או פרנקפורט, מה שיש.

הכוונה היא לעלות לרינג עם רכב יעודי מסוכנויות ההשכרה שם. קליאו קאפ לפתיחה ומגאן R26 ומעלה להמשך.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אני גר באינדהובן (הולנד) במרחק שעתיים נסיעה מהרינג. תשלח הודעה באיזה יום ושעה תהיו שם אני אבקר אותכם .

בגדול גם תכננתי להשכיר קליאו קאפ כי אני לא רוצה לעלות על מסלול עם רכב ליסינג שיש לי.

פורסם

שלום לכולם

אני נוסע בתאריכים 18.06.11 עד 19.06.11 שגם התאריכים האילו הבנתי שיש חג כל שהוא.

אם יש ישראלים שמגיעים בתאריך הזה השמח.

דרך אגב במסעדה hotel-am-tiergarten שזה המלון של אמא של סבין שמידט יש מסעדה איטלקית.

לפני שנתיים לקחתי משם תפריט ותרגמתי אותו לעברית.צריך רק לבקש ותקבלו את התפריט בעברית.

פורסם

יש כאלה שמדלגים על התפריט ומזמינים את הסטייק-על-אבן שלהם- שמו יצא למרחקים.

מומלץ לעצור ו'לתדלק' שם (באוכל, תרגעו) אחרי יום על המסלול; האווירה מעולה (עוד חולי הגה כמוכם מכל העולם משוויצים במעללליהם על המסלול).

טיול מהנה ובטוח,

בתאבון,

יגאל.

ed2jiogzzgin.jpg

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...