Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחזיק המפתחות החדש שלי (GTI)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה קרה התחלת לכתוב רק באנגלית ?

המקלדת עם העברית טבעה בצונמי ?!

שלילי בזנ"טי,

המחשב במשרד שלי עדיין לא "למד" עברית וטוב לי עם זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לך עם זה. החיוך שווה הכל. גם החיוך כשאתה מתיישב באוטו.

הנה עוד כמה רעיונות מקוריים: מגלה מטבעות זהב GTI, לוח שעונים מקורי ל-GTI, צמד כובעים (לגברת ולך, יש גם סינורים לזאטוטים) לבן לאביב,

והכי הכי לבית: כסא ארקייד של קלאב GTI. נכון שנסיעה קצרה או להחזיק פעוט על הידיים ולנענע אותו מרדימים אותם מהר? אז לפחות על כסא כזה, תהנה גם אתה ובלי לצאת מהבית.

GTi 2500.JPG

golf-gti.jpg

vw-golf-gti-2.jpg

gti-cabinet.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם כבר,

מכירים את המדבקות, שמכוני רישוי/מוסכים אוהבים להדביק על המסגרות של המספרים? תמיד התעניינתי איפה אפשר להכין/ לקנות אחת.

זה יכול להיות רעיון מיוחד.

במקום "מוסך א.ב.ג.ד" , יכול להיות רשום משפט מעניין.

פורסם
LOL.

זה היה או זה או יהושע.

היתה לי עמיתה לעבודה באנגליה בשנות ה-90, שהיתה מבטאת את שם הפליסיה שלה, Sku-Deah, בשביל לתת לזה ניחוח צרפתי מתוחכם (אז עוד היה למותג מוניטין קרוב ללאדה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם כבר,

מכירים את המדבקות, שמכוני רישוי/מוסכים אוהבים להדביק על המסגרות של המספרים? תמיד התעניינתי איפה אפשר להכין/ לקנות אחת.

זה יכול להיות רעיון מיוחד.

במקום "מוסך א.ב.ג.ד" , יכול להיות רשום משפט מעניין.

זכות קדימה נתת, מקום בגן עדן הרווחת.

• תוכן חדש...