Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3511828,00.html?dcRef=ynet

אם התרחיש הזה יתממש, נוכל הפעם לראות בצורה חד משמעית אם יש שוק חופשי בתחום הרכב בארץ.

האם כמו שקרה עד היום, יהיו "תיקוני מחיר" קולקטיבים של כל היבואנים (גם של אירופאיות) בכל פעם ששער הין עלה?

האם גם היבואנים של האירופאיות/קוריאניות יעלו מחיר כדי להתיישר עם עליית המחיר של היפניות ויגרמו לעלייה גורפת במחירי המכוניות בארץ?

פורסם

לא יהיה שומדבר, סע לאילת או לכל מקום אחר שבו מאוחסנים רכבים, תראה את כמות הרכבים שנמצאים בנמל כאן בארץ, ותבין שהכל בסדר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הספקולנטים האלה עוד יהרגו את כולנו. כל פעם מנפיצים עליית מחירים, שהתוצאה שלה - ללא קשר למצב האמיתי (כמו שהיה עם החמאה, למי שזוכר) - מובילה להעלאת מחירים בפועל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הכל יחסי.

גם אחרי שהוא יסע ויראה את כמות הרכבים עדיין - אפשר להבין שזה כלום לעומת הדרישה התמידית של מוצרים. הפגיעה שהיפנים ספגו היא פשוט קשה לעיכול, יקח להם המון המון זמן לחזור לאותם ימים של ייצור ותכנון. נכון, כנראה זה לא יקרה באופן מיידי, כי עדיין הרבה מאוד מחסנים (ואני מדבר על מיטב תוצרת יפן, לאו דווקה מכוניות) ברחבי העולם מפוצצים בסחורה, אבל לדעתי כל זה יגמר מהר מאוד במידה ולא יתחילו לחדש מלאי בזמן הקרוב.

ואני לא מדבר אפילו על תכנון ופיתוח של כל אותם טכנולוגיות ומוצרים שהיו אמורים לצאת בזמן הקרוב. אותם כנראה לא נזכה לראות עוד הרבה זמן.

פורסם

אני הייתי אץ ורוכש רכב יפני ומהר לפני שיגמר או שהמחיר ירקיע לשחקים.

לפיכך לכל המעוניין - קורולה 2002 "יפנית" למכירה בהזדמנות....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לא יקרה כלום, אולי תגלו מתישהו שנסיעה במכונית יכולה להסתיים גם בלי כאבי גב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שוב מנפחים את זה יותר מידי, ושוב תיהיה עליית מחירים לא מוצדקת. כבר היינו בסיפור דומה, לא?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

עוד נבואת זעם פרי מוחם הקודח של, ובכן, נביאי זעם.

לא יהיה מחסור בכלי רכב יפניים, קוריאנים או שוודים. גם אם תהיה השבתה של חודש בכל יצרניות הרכב היפניות, זה במקרה הרע

יפגע במלאים אבל לא יגרום לחוסרים משמעותיים, מקסימום לזמני אספקה ארוכים מהרגיל לדגמים מבוקשים במיוחד. וזה עוד לפני

שלוקחים בחשבון שחלק נכבד מאוד מהמכוניות היפניות שמגיעות לישראל, בכלל מיוצר באירופה ויבשות נוספות מחוץ ליפן...

פורסם

הספדתם את יפן כאילו צונאמי שטף את כולה :roll:

אם יפן היא יד, מה שנפגע הוא קצה הציפורן של הזרת. מכאן ועד ביי-ביי לענף הרכב היפני הדרך ארוכה. מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הספדתם את יפן כאילו צונאמי שטף את כולה :roll:

אם יפן היא יד, מה שנפגע הוא קצה הציפורן של הזרת. מכאן ועד ביי-ביי לענף הרכב היפני הדרך ארוכה. מאוד.

איתמר.

צודק ב100%,

אבל מה שקורה שם עכשיו כן יגרוף העלאת מחירים וחלקי חילוף, ועיכוב ברכבים חדשים.

רק הזמן יגיד.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

עזבו שטויות זה כולה מאזדה ,יש לי אחת אין מה להתרגש. עשיתי השבוע טיפול 180K,מסנן דלק,שמן ,החלפת שמנים,בלמים אחוריים,פלאגים. שום חלק לא היה יקר במיוחד.

בואו נתרכז בדבר החשוב באמת ,מאיפה לעזעזל אני משיג רוטב סויה?!?!

אם יש למישהו ,אני מוכן לעשות הכל ,ואני מתכוון להכל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כבר עכשיו יש התייקרות בשער הין.

אני לא חושב שיש צורך להספיד את תעשיית הרכב היפאנית. ממש לא.

אבל - מכיוון שיש פה מס מטורף על כל שקל שעולה הרכב, כל עלייה במחירו משמעה עלייה גבוהה יותר במחיר הסופי לצרכן.

זה אומר שקורולה שכרגע עולה 120 אלף, תעלה אולי 125-130K. וזה כבר יוריד את המכירות בצורה חזקה מאוד.

המתחרים מחכים בסיבוב כבר לרכבים היפאניים - ואני מניח שהראשונות לגרוף את כל הקופה יהיו הקוריאניות.

• תוכן חדש...