Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי טס לחול לכמה שבועות

אני צריך להניע את אוטו בשביל שהמצבר לא יתרוקן

כול כמה ימים לעשות את זה ולכמה זמן ? נסיעה באוטו לא ממש אופציה אין לי ביטוח על הרכב שלו

תודה

פורסם

יש לך רישיון וביטוח לאוטו אחר? אם כן וזה אותם מצברים פחות או יותר אז למען האמת אם אתה כל כך מודאג אני במקומך הייתי מוציא את המצבר שלו מהמכונית ושם בשלך. ככה אתה בטוח במאת האחוזים שהמצבר מקבל את הטעינה שהוא צריך. לא חייב לכל התקופה אלא לפחות ליום, יומיים בכל שבוע. קח בחשבון שניתוק מצבר עלול לגרום לזכרונות של תחנות ברדיו ושעון ברכב להימחק.

דרך אגב, אני לא ממש בטוח ואני אשמח לקבל דעה מאחרים אבל ישנה שמועה שלא בריא להניח את המצבר על הריצפה מפני שזה גורם לריקון מהיר. אם זה נכון או לא נכון אני אשמח לשמוע.

בברכה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא בריא לרכב, במיוחד ממוחשב, לנתק ולחבר מצבר\ מצברים שונים כל כמה ימים - במיקרה הזה שני רכבים.

אם זה עניין של כמה שבועות, תניע את הרכב פעם-פעמיים בשבוע ל 10 דקות ותלחץ בעדינות על הגז, כדי שהמנוע יעבוד לא רק על סרק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש לך רישיון וביטוח לאוטו אחר? אם כן וזה אותם מצברים פחות או יותר אז למען האמת אם אתה כל כך מודאג אני במקומך הייתי מוציא את המצבר שלו מהמכונית ושם בשלך. ככה אתה בטוח במאת האחוזים שהמצבר מקבל את הטעינה שהוא צריך. לא חייב לכל התקופה אלא לפחות ליום, יומיים בכל שבוע. קח בחשבון שניתוק מצבר עלול לגרום לזכרונות של תחנות ברדיו ושעון ברכב להימחק.

דרך אגב, אני לא ממש בטוח ואני אשמח לקבל דעה מאחרים אבל ישנה שמועה שלא בריא להניח את המצבר על הריצפה מפני שזה גורם לריקון מהיר. אם זה נכון או לא נכון אני אשמח לשמוע.

בברכה.

אני לא יכול לעשות החלפות כי באוטו שלי יש מצבר 60 אמפר באוטו של אבא יש 46 עם אני לא טועה, הוא הרבה יותר קטן

ובלי קשר אני לא הולך לנתק את המצבר כי זה אוטו חדש אחרי שאתה מנתק ממנו את המצבר יש בעיות עם המחשב עד שהוא לומד מחדש את הפעולות של המנוע או משהו כזה

פעם אחרונה שהמצבר נותק מהאוטו אבא עוד שניה קיבלת התקף לב

חחח הסלד ירד הוא חשב שמשהו נדפק באוטו... בטח ובטח שאני לא הולך לעשות את זה שאני לא מכיר את האוטו נסעתי עליו כולה פעם אחת עם משהו יקרה אני לא ידעה מה לעשות

פורסם
לא בריא לרכב, במיוחד ממוחשב, לנתק ולחבר מצבר\ מצברים שונים כל כמה ימים - במיקרה הזה שני רכבים.

אם זה עניין של כמה שבועות, תניע את הרכב פעם-פעמיים בשבוע ל 10 דקות ותלחץ בעדינות על הגז, כדי שהמנוע יעבוד לא רק על סרק.

אחלה תודה :)

פורסם

סבבה, תודה על התיקונים והערות. מכל מלמדי השכלתי.

בכל זאת, האם מישהו יכול להאיר את עיניי בקשר לשמועה (אמיתית או לא) שלא ממש בריא להניח מצבר על הריצפה כי זה גורם לריקון מהיר שלו?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• ספונסר פורום
פורסם

אם החשש שלך שהמגע עצמו עם הרצפה עושה נזק למצבר אז תהיה רגוע.

האמת שקשה לי להסביר למה הרצפה לא עושה נזק למצבר כי אני לא מצליח לדמיין למה מישהו חשב שהיא כן מזיקה

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

תלוי במצב המצבר ברכב שלך - בפעם האחרונה שהרכב שלי הושבת(לחודש בלבד) הנעתי אותו ונסעתי 5-10 דקות כל יומיים-שלושה, לי זה לא עזר והמצבר התרוקן. אם המצבר שלך ישן אז צריך להניע לעיתים קרובות יותר ל15-20 דקות.

פורסם
אם החשש שלך שהמגע עצמו עם הרצפה עושה נזק למצבר אז תהיה רגוע.

האמת שקשה לי להסביר למה הרצפה לא עושה נזק למצבר כי אני לא מצליח לדמיין למה מישהו חשב שהיא כן מזיקה

מנסיוני האישי המגע של המצבר עם הריצפה אכן עושה נזק בעיקר למצבר במיוחד אם הוא מגיע לאחר נפילה חופשית מגובה רב :)

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אם אביך נוסע לעיתים קרובות יש מתקן שמרכבים על מצבר הרכב שמנתק את הזרם ברגע שהמצבר נחלש ומאפשר התנעה

גם לאחר מס שבועות .אם תרצה פרטים אני אסיג לך.

חיים

מוסך א.נעים

• תוכן חדש...