Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז עם כל הנאחס שבדבר, איך שחזרתי הביתה היום שמעתי רעש מוזר מהגלגל והבנתי שיש לי פאנצ'ר.

טוב הלכתי לתקן אותו.. נתקע שם בורג קטן, לא יודע איך ומתי.. לא נורא..

בחניה שם עליתי עם חצי רכב על המדרכה וכשירדתי ממנה שכחתי שאני רק עם חצי רכב וחתכתי עם ההגה ימינה ברוורס.

נשמע קול שהרכב חטף שפשוף למטה מהמדרכה וגם קצת הרגשתי.

הרכב הוא סוזוקי אלטו 2010.

האם אני צריך להיות פרנואיד או שברכבים חדשים (וגם קצת פחות חדשים) יש הגנה בחלק הקדמי מתחת לגלגלים ומלבד איזה שפשפוף קטן לא קרה כלום ?

תודה חברים

פורסם
טוב אז עם כל הנאחס שבדבר, איך שחזרתי הביתה היום שמעתי רעש מוזר מהגלגל והבנתי שיש לי פאנצ'ר.

טוב הלכתי לתקן אותו.. נתקע שם בורג קטן, לא יודע איך ומתי.. לא נורא..

בחניה שם עליתי עם חצי רכב על המדרכה וכשירדתי ממנה שכחתי שאני רק עם חצי רכב וחתכתי עם ההגה ימינה ברוורס.

נשמע קול שהרכב חטף שפשוף למטה מהמדרכה וגם קצת הרגשתי.

הרכב הוא סוזוקי אלטו 2010.

האם אני צריך להיות פרנואיד או שברכבים חדשים (וגם קצת פחות חדשים) יש הגנה בחלק הקדמי מתחת לגלגלים ומלבד איזה שפשפוף קטן לא קרה כלום ?

תודה חברים

גם לי יש אלטו חדשה ואני ניזהר מאוד לא להיתקרב יותר מידי למידרכות כי הרכב הזה מאוד נמוך. מבחינת מה ששמעת פשוט תציץ לאיזור שזה קרה תראה איפה זה פגע.. שמור עליו זה אחלה רכב. :)

:)
פורסם
גם לי יש אלטו חדשה ואני ניזהר מאוד לא להיתקרב יותר מידי למידרכות כי הרכב הזה מאוד נמוך. מבחינת מה ששמעת פשוט תציץ לאיזור שזה קרה תראה איפה זה פגע.. שמור עליו זה אחלה רכב. :)

זה מתחת הרכב, קצת קשה להציץ.. במיוחד בלילה.

מה שכן, הצצתי והכל נראה בסדר. צריך להסתכל באור יום אבל הבעיה שקשה להכנס מתחת לרכב

פורסם

יתכן ששיפשפת את הפגוש מלמטה. מחר בבוקר תסתכל באור יום

תתעודד, זה קורה להרבה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
יתכן ששיפשפת את הפגוש מלמטה. מחר בבוקר תסתכל באור יום

תתעודד, זה קורה להרבה.

מקווה שזה רק הפגוש.. זה לא יכול להיות החלק שבין הגלגלים ???

פורסם

לי כבר יצא כמה פעמים להציץ מתחת לרכב ואם גם לך ייצא אתה תראה שבעצם מה שמנמיך את הרכב זה הפלסטיקה החיצונית שלו. החלקים המכניים כמו הקרטר שמן והגיר וכל השאר נימצאים יחסית גבוה כך שכדי לפגוע במשהו מהם אתה צריך לעבור קודם את הפלסטיקה הנמוכה. קשה להאמין שפגעת במשהו חריג שם. לדעתי זה הפלסטיקה.

פורסם
לי כבר יצא כמה פעמים להציץ מתחת לרכב ואם גם לך ייצא אתה תראה שבעצם מה שמנמיך את הרכב זה הפלסטיקה החיצונית שלו. החלקים המכניים כמו הקרטר שמן והגיר וכל השאר נימצאים יחסית גבוה כך שכדי לפגוע במשהו מהם אתה צריך לעבור קודם את הפלסטיקה הנמוכה. קשה להאמין שפגעת במשהו חריג שם. לדעתי זה הפלסטיקה.

אוקי,

חבר, קראתי פה בפורום שמומלץ לבצע איזון גלגל\צמיג לאחר תיקון תקר.

אני לא ביקשתי מהבחור שתיקן לי את התקר ולכן אני לא בטוח שעשה, האם כדאי לחזור לשם ולבקש? והאם זה יהיה בתוספת תשלום ?

פורסם
אוקי,

חבר, קראתי פה בפורום שמומלץ לבצע איזון גלגל\צמיג לאחר תיקון תקר.

אני לא ביקשתי מהבחור שתיקן לי את התקר ולכן אני לא בטוח שעשה, האם כדאי לחזור לשם ולבקש? והאם זה יהיה בתוספת תשלום ?

אם הרכב נוסע כמו שהיה לפני התקר ואין משיכות של ההגה או רעידות למיניהם לא אמורה להיות כל בעיה. בכל מיקרה בשביל השקט הנפשי שלך אתה יכול לחזור אליו, זה חלק מהשירות שלמענו שילמת והוא לא אמור לגבות על כך מחיר.

פורסם
אם הרכב נוסע כמו שהיה לפני התקר ואין משיכות של ההגה או רעידות למיניהם לא אמורה להיות כל בעיה. בכל מיקרה בשביל השקט הנפשי שלך אתה יכול לחזור אליו, זה חלק מהשירות שלמענו שילמת והוא לא אמור לגבות על כך מחיר.

רעידות אני אדע לזהות, אבל מה הכוונה ל"משיכות של ההגה" ?

תודה ידידי

• תוכן חדש...