Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני בשלב של עצירה האוטו כאילו מפמם כזה כאילו הוא הולך להיתכבות ולפעמים גם נכבה.

מה זה יכול להיות? פילטר אוויר? פלאגים?

האוטו זה מאזדה לאנטיס 323 2002

פורסם

האוטו שלך בכללי ניראה לפי מה שאתה רושם שהוא לא עומד על טורים יציב עם תפתח טיפה את הבורג של הדלק לא יקרה כלום הוא ימשיך לגמגם רק בטורים יותר גבוהים.

מה קורה כאשר אתה עומד בטמפ' עבודה ומדליק מזגן , האוטו נכבה?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
האוטו שלך בכללי ניראה לפי מה שאתה רושם שהוא לא עומד על טורים יציב עם תפתח טיפה את הבורג של הדלק לא יקרה כלום הוא ימשיך לגמגם רק בטורים יותר גבוהים.

לא הטורים עולים

פורסם

מנוע צעדים.

הייתה לי את אותה הבעיה בפיגו 306, אל תיתן שישחקו לך עם הכיונוון של המנוע צעדים כי אז אתה סתם בעמידה אתה תהיה על טורים גבוהים ותשרוף דלק.

עדיף להחליף וזהו.

בעמידה הטורים לא צריכים לרדת מ-800.

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם

כצעד ראשון יש לפרק ולנקות באופן יסודי בית מצערת/מנוע צעדים +חיישנים נלווים.

אם לאחר מכן לא יורגש שיפור ,יש לבצע אבחון מקיף יותר.

המקום לטיפול בתקלה הינה מכון להזרקות דלק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חבוב אתה טועה ומטעה, פותח השרשור אל תעיז לנגוע בבורג זה.

צריך לבדוק תקלות המקור של התופעה שלך יכול לנבוע ממספר גורמים:

חיישן מסת אוויר, חיישן טמפ' מנוע, מנוע צעדים, ועוד.... גש למישהו מקצועי אחרת תקשיב להצעות כמו זו (למעלה) ורק תסב לעצמך נזק.

• תוכן חדש...