Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגיע הזמן והגיעה העת לקנות אוטו ראשון!

התקציב שלי הינו 13 אלף שקלים לא כולל ביטוח

אני צריך רכב שיספיק לי לנסיעות בינעירוניות תכופות, רכב שיכול לקחת אותי מאזור הגליל לתל אביב וחזור מבלי שיעשה בעיות אחרי כמה נסיעות (בדרך כלל אני משתדל לא לסוע לתל אביב ברכב אבל אם צריך אז שיהיה) ואולי גם פעם בשנה אפילו עד אילת. עדיפות לת. הילוכים אוטומטית, עדיפות לרכב עם צריכת דלק סבירה (סביר בעיני זה 1/13 בינעירוני)

ממה שראיתי בדפדוף בכמה אתרי יד שנייה, הדגמים האלו נראים לי מעניינים:

1. אופל קורסה 1999 - 2000

2. סטרואן סקסו 2000 - 2001

3. רנו קליאו B החל משנת 1999 - 2001

יש לציין שאני לא אוהב פיג'ו, זאת על סמך חוויות שאני רואה אצל חברים וקרובים שלי (הרבה תקלות, ביקורים תכופים במוסך)

רובר 214/216 משכה את תשומת ליבי אבל הרבה אנשים נתרעים ממנה משום מה

אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור או להפנות אותי לדגם רכב אחד ממה שהוזכר לעיל

אם דרוש עוד מידע שיכול לסייע תגידו ואני ארשום

תודה רבה מראש

דניאל

פורסם

אני לא יכול להמליץ לך על אף אחד מהדגמים הנ"ל בלב שלם, במיוחד לאור העובדה שאתה מעוניין ברכב אוטומטי.

למה ננעלת רק על רכב אוטומטי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצד אחד אתה רוצה רכב זול מאוד,

מצד שני אם אתה נוסע כמה פעמים בשבוע מהגליל לת"א - הדלק לשנה יעלה לך יותר מהאוטו ויחד עם הטיפולים והתקלות יכניס אותך לחובות :roll:

כך שכדאי שתסביר בדיוק מה הצרכים שלך. אולי בעצם ה-"נסיעות התכופות שלך למרכז" הן פעמיים בחודש, וכל שאר הזמן אתה בעיר?

בזמני קניתי פ'יזו 205 בת 7 בכ-20K ש"ח, ונסעתי עליה מעל 4 שנים, מספר פעמים בשבוע בקו גליל-ת"א, בלי בעיות מיוחדות.

פורסם

או קיי תודה על העצות

הנסיעות לתל אביב הן לא ממש תכופות, אולי אחת לחודשיים. אני משרת בקריה כך שהרוב המוחלט מהנסיעות הן ברכבת, נתתי את עניין הנסיעות כדוגמה שעשויה לסייע להמחיש את הצורך שלי מהרכב

מקבל את ההמלצה שלכם (ושל חבר שלי) לגבי תיבת הילוכים, אפשר גם ידני

פורסם

אל תתתקע על דגם מסויים , תחפש רכב שנראה שמור ומטופל , אל תבזבז 13K שח על הרכב, תשאיר לך מספיק כסף ליישור קו ,

(תקנה אוטו ב8 ותשאיר לפחות 5 ליישור קו ) ,

• תוכן חדש...