Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל האי הצבעה מפלגות כמו ש"ס זוכות ליותר מנדטים .

היה איזה פירוט על מפלגות שקיבלו כספים כחלק מהסכמים קואליציוניים נחשו מי קיבלה הכי הרבה ? ש"ס עם 130 מיליון כשהמפלגה של ליברמן שיש לה יותר מנדטים קיבלה כ 40 מיליון.

וזה לא רק זה, לש"ס יש השפעה בכל משרד בממשלה ההרגשה היא כאילו מאפייה סיציליאנית השטלתה על הכנסת ומהלכת איימים על כל הצעת חוק או כל שינוי זה או אחר. על עניין הדת בכלל אין מה לדבר יש להם "בלעדיות" וכתוצאה מכך הם חושבים שיש להם יכולת עליונה .הפרדוקס הגדול הוא שש"ס בכלל מפלגה של מזרחים ו"התרומה" (מצטער שנשמע קצת גזעני) הן בהקמה והן בבניית המדינה היא הכי מזערית ובמיוחד המגזר שהם מייצגים . אז איך חבורה של מנותקים ממציאות ,חסרי השכלה ,בורים וקומבינטורים מנהלת עשרות משרדים בכנסת ,בכל קדנציה הם תופסים משרד זה או אחר מצליחים להרוס את כל מה שנבנה לפניהם ,פה קומבינה שם קומבינה והרסו חצי מהמדינה .

ככל שאני מתבגר אני מתחיל לשנוא את המפלגה הזאת יותר ויותר בשבילי הם כמו סרטן שתופס חלקים אחרים בגוף בריא .

אמרת OECD ? זה נראה לך כמו התנהלות של מדינה מפותחת ?

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה שמעת על איזה אחד שקוראים לו סטנלי פישר? יש לא מעט שטוענים שדווקא הוא האחראי האמיתי לזה. אני לא רוצה לחשוב היכן המשק שלנו היו בלעדיו.

לא הצבעתי לקדימה וגם לא לליכוד. בעוונותיי, הלכתי דווקא לתואם ביבי מהצד השני, זה שמכהן היום בתור שר הבטחון. כדי לא להיכנס לפוליטיקה מעבר למה שכבר נכנסנו, אחסוך את דעתי עליו ממך, אך רק אציין שאני מאוד לא גאה בבחירה שעשיתי.

הפתעת אותי לטובה, חשבתי שהדבר הכי ימני שאתה מצביע אליו הוא מרצ... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אנחנו מאוד מתקדמים, במיוחד בפנסיה לקשישים שהיא ברמה של מקסיקו. אבל כאשר מגיעים למחירי הדלק, פתאום מקום שלישי בעולם.

איך לקחת כסף - ישראל מדינה מאוד מתקדמת, איך לא לתת כסף בזה ישראל מדינה הכי מתקדמת.

בוא נעשה הפרדה בין קצבת זקנה המשולמת על ידי הביטוח הלאומי לפנסיה. קצבת זקנה מקבל כל אדם שהגיע לגיל הפרישה בסכום משתנה ביחס למספר שנות תשלום ביטוח לאומי בלי קשר לגובה הכנסתו. קצבת זקנה עומדת בין 1,400 - 2,000 ש"ח תלוי במספר שנות ביטוח. פנסיה הייתה באחריות האישית של כל אדם. באחריות העובד היה לחסוך לזקנתו. עובדים שלא עשו את זה יכולים להאשים רק את עצמם. מעניין לדעת שחוק פנסיה חובה חוקק דווקא בזמן השלטון הקפיטליסטי ולא בזמן שלטון מפלגת הפועלים.

אז על פי מה שאני מבין, העשירים ממשיכים להתעשר, העניים מנסים לשרוד, מעמד הביניים (אני) מאכיל פה את כל הטפילים אבל העיקר שלעם ישראל יש זכרון קצר כשזה מגיע לבחירות! שנדבר גם על ההצלחות הכבירות של ביבי בזירה הפוליטית? שנדבר על לקיחת אחריות של ממשלת נתניהו? (שריפה בכרמל, מישהו?) שנדבר על גירוז הגלגלים החרדיים? על הגזענות?

אתה צודק, בהחלט התקדמנו - ברוורס!

אתה רוצה שהוא יקח אחריות על עשרות שנים של הזנחה? העיקר לצלוב מישהו, נכון?

פורסם

ביבי הוא השקרן הכי גדול במקום המושחת הזה שהוא אמר שהוא יפחית מיסים, כנראה שהוא לא אמר את המשך המשפט שהוא יפחית מיסים לעשירים אבל יוסיף לשאר האזרחים.

רו ביבי ן הוד ברוורס?:roll:

לא יודע על מה אתם מתלוננים. לא מוצא חן בעיניכם? תעזבו את המדינה! אה, כן, אין לכם כסף לאוכל, אז מן הסתם זה יהיה קשה(ציני אחושרמוטה).

אני מסכים לחלוטין עם זה שהמדינה צריכה לתמוך ולעזור לשכבות החלשות, אבל יש פה כמה שכבות שהם לא חלשות בכלל, שחיות על כספים עבור מאומה. אשכרה רק בישראל אנשים יכולים להוציא כסף מהאוויר, על לעשות כלום, ועוד לבכות שזה לא מספיק להם. אני מציע לחברי הכנסת, להתחיל לחשוב קצת מחוץ לקופסית, ולנסות למצוא פתרונות יצירתיים, ולא חסר כאלה, לאבטלה ולהתבטלות. יצירת עוד אלפי מקומות עבודה, תגדיל בתורה את הכנסות המדינה מכל הזויות האפשריות, וזה יעזור להוציא אותה מהגירעון, וזה רק בנוסף על כך שכמות עצומה של כספים לא ירדו לטימיון על ההתבטלות הזו.

והתבטאות אחת ויחידה בנושא, לא רוצה להפוך את השירשור הזה (גם...) לוויכוח דתי:

מי שרוצה ללמוד תורה, בבקשה. בכיף. תהנה, תלמד, תהיה גדול ובקיא ותותח ואולי תזכה גם לתהילה כפרשן- בכיף גבר. על חשבון זמנך הפרטי, בערב, אחרי שתחזור מיום העבודה, במקום לקרוא ספרים,להתנדנד כמו לולב ולקבל על זה כסף. גם אני יכול לקרוא ספרים כשאני שיכור בעמידה, משום מה לא נראה לי שישלמו לי על זה...:lol:

ובאשר לדלק עצמו.

זו פשוט זנות מה שהולך פה.

לממשלה יש פרה חולבת ענקית בידיים, והיא רק מעלה את תעריפי החלב, במקום להשקיע מאמצים לאפשר ולהזמין עוד כמה פרות, מזנים שונים, שיגדילו את התפוקה של העדר כולו, ויאפשרו לפרה המסכנה המקורית לנוח קצת.

זו הסיבה שהממשלה לא מעודדת ביודיזל וגז. לגבי חשמל (בטר פלייס), כנראה מישהו שוחד שם יופי טופי, או שהולכים לקבוע על זה מס אחושילינג כשזה יצא לפועל.

וגם אין שום היגיון במה שיש עליו אחוז מס גבוה.

חשבתם פעם למשל למה אין מס גבוה על מייבש כביסה (מותרות-חבל גם עובד, אפילו בחורף) או מדיח כלים (מים אין לנו הרבה, אבל מס יש עליהם יופי טופי)? בהחלט ניתן לשים עליהם מס יחסית גבוה, שלא יפגע יותר מדיי בשכבות החלשות. אממה, זה מס חד פעמי ויחסית נמוך, כך שאין טעם בו בעיני הממשל...

בקיצור, מישהו צריך לעשות בדק בית רציני במערכת חישוב המיסים במדינה. ניתן לעשות פלאים אם לוקחים לחשבון הרבה דברים יום יומיים פשוטים ומתחשבים בהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הפתעת אותי לטובה, חשבתי שהדבר הכי ימני שאתה מצביע אליו הוא מרצ... :)

התבלבלת איתי! :wink:

אבל האמת היא שאני בכלל הצבעתי לעלה ירוק. כבר לפני איזה 2 בחירות הפסקתי להצביע למפלגות השלטון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה רוצה שהוא יקח אחריות על עשרות שנים של הזנחה? העיקר לצלוב מישהו, נכון?

אני אמרתי לצלוב? האם מר אלי ישי הנכבד נמצא שבוע בתפקיד? הוא כבר כמה שנים מתפקד בתור שר הפנים והוא יודע היטב כיצד להילחם על מה שחשוב לו באמת. הוא לא אחראי על שנים של הזנחה אבל הוא אחראי על זה שהוא לא התחיל בתהליך המתקן את ההזנחה הזאת. על זה אין עוררין...

אבל את צודק, כשאתה נכנס לתפקיד אתה מקבל על עצמך רק את הזכויות ולא את החובות, נכון? שיטה ישראלית מוכרת - לזרוק על מישהו אחר את האחריות. אני מציע לך לראות כולבוטק ולהבין כמה השיטה המנצחת הזו מושרשת עמוק בתרבות שלנו. אה, הוא גם מזרחי ולכן הוא המקופח הנצחי שתולים בכיכר העיר. נו באמת.

פורסם
חיים שני - מנכ"ל משרד האוצר דיבר על שיקולי הגירעון התקציבי העומד בפני משרד האוצר ועל החשיבות בעמידה ביעדי הגירעון. "את הפער שנוצר אנחנו צריכים לסגור במסים חדשים", אמר שני וייצג בכך את השורה התחתונה בהחלטת האוצר להעלות את המסים העקיפים - ובכללם את המסים על הדלק.

שני אמר שלהעלאת המס על הדלק יש גם "ערך סביבתי" והתכוון לכך שהעלאת המס אמורה לגרום לישראלים להעדיף תחבורה ציבורית על פני נסיעה ברכב פרטי. עם זאת, הוא כלל לא התייחס לרמה הירודה ולחוסר הזמינות של התחבורה הציבורית בישראל.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000613073

סוף סוף יצא המרצע מן השק.

העם ישלם את הגרעון של הממשלה.

הממשלה הזאת אני אומר לך אחי זה פשוט מכה

לא מספיק כל היום הם חושבים שם במגדלי השן שלהם איך לגנוב אותנו עכשיו אנחנו צריכים לכסות על הפאשלות שלהם

פורסם

הממשלה ממשיכה לחלוב את המעמד הבינוני, שם נמצאים רוב ה"שומנים" שאפשר לגזול.

רק מה שהם לא מבינים זה שהמעמד הבינוני קורס.

אנשים שעובדים במשרות טובות שבמדינות מערביות אחריות היו מזכות אותם בבית פרטי עם חצר, מכונית גרמנית חדשה ושקט כלכלי לא מצליחים לקנות פה דירת שלושה חדרים בנס ציונה.

זה לא הצד הזה של המפה הפוליטית ולא הצד השני, זה נבלה וזה טרפה.

זה משהו שקורה כבר שנים ולא נראה לי שאפשר לעצור אותו.

עכשיו חסל סדר פוליטיקה, שמאל ימין וכו, היצמדו לנושא השירשור.

פורסם
עכשיו בינינו, בחירות הבאות אני אבחר אפילו במר"צ (בבחירות האלה הצבעתי ישראל ביתנו) או לכל מפלגה

אשר תחרוט על דגלה את המצע החברתי הטוב ביותר. (יאיר לפיד?)

יפה כתבת, מקווה שתזכור זאת עד הבחירות הבאות.

הבעיה היא לא רק שבוחרים לא לפי התמונה המלאה, אלא שרבים לא יודעים מה היא התמונה, כיוון שאינם טורחים לקרוא את מצע המפלגות (בבחירות האחרונות, כמה מפלגות לא פרסמו מצע כלל!), או לבדוק את הצבעות מומעדיהן ששרתו בכנסות הקודמות.

יאיר לפיד, כאביו, עושה רושם שמחזיק בדעות כלכליות קלווניסטיות, מבית מדרשו של הימין הקיצוני.

לצערי, גם מר״צ הם כמעט־אחוס״לים, ואינם מדגימים פעילות חברתית מרשימה.

פורסם
הממשלה ממשיכה לחלוב את המעמד הבינוני, שם נמצאים רוב ה"שומנים" שאפשר לגזול.

רק מה שהם לא מבינים זה שהמעמד הבינוני קורס.

אנשים שעובדים במשרות טובות שבמדינות מערביות אחריות היו מזכות אותם בבית פרטי עם חצר, מכונית גרמנית חדשה ושקט כלכלי לא מצליחים לקנות פה דירת שלושה חדרים בנס ציונה.

.

על זה אין ויכוח.

פרנקוס : אתה לא בעלים של איזה מוסד באולינג ? אם אתה לא מרוויח מזה כסף , הגיע הזמן להתקדם הלאה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למה העלו את הבלו על הדלק?

הסיבה פשוטה - זה המס הכי קל לגביה, ותוצאות גביתו נראים מיד ובדיעבד, לא צריך להמתין זמן רב.

אתו כנ"ל לגבי מס על סיגריות, וזה מה שתמיד נשאר מהתוכניות הכלכליות הגדולות והגרנדיוזיות.

גם בבחירות הבאות וגם באילו שאחריהן לא יקרה כלום; הישראלים מצביעים לרוב לאותה מפלגה שנים רבות, ןלעיתים רחוקות מיתקיימת כאן הצבעת מחאה אמיתית.

ועד שזה לא יקרה אנחנו נמשיך לשלם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
העלאת מחירי הדלק גורמות לאזרח לא לעמוד ביעד הגרעון שלו עצמו.

אני מאמין ורוצה להאמין שהממשלה לא עושה דווקא לאזרח אלא עושה זאת מחוסר ברירה.

אם צריך למלא את קופת המדינה באמצעות מס מסויים ובאמת אין ברירה, אז נשלם , אבל אל תסבנו אותנו בתירוצים של איכות סביבה, גודש ופקקים כי אין כאן תחבורה ציבורית ראויה ואלו חירטוטים מארץ החירטוטים.

אני אישית מתכוון לדרוש תוספת משמעותית מהמעסיק שלי בגין עליית מחירי הדלק. המדדים הידועים מחושבים לפי מחיר דלק ארכאי של לפני כמה שנים.

תוספת על מה? מעסיק משלם נסיעות של תחבורה ציבורית, לא של דלק ברכב הפרטי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לחברי ממשלה - לעובדי הייטק עובדי ציבור זה לא מעניין הדלק, הם מקבלים גם רכב וגם דלק חינם וגם קורעים אותו על הכביש ומפוצצים את הכביש במכוניות. את הדתיים זה לא מעניין יש להם רכב אחד לאיזה 10 נפשות והם בקושי נוסעים לישיבה ולחזור. המתנחלים בשטחים מה אכפת להם הולכים ברגל כל היום ותוסיפו את כל האוכלי חינם של הצבא שיושבים ולא עושים ומקבלים פנסיה בגיל 40. הציבור הבינוני מי שלא מנהל או עובד בעבודה חזקק ונוסע עם הרכב הפרטי שלו נדפק הכי חזק.

כל הקטע של הבחירות זה סתם חרטה, זוכרים את מפלגת שינוי טומי לפיד? מפלגה חברתית קרעה את שס בבחירות? ומה הם עשו לא דבר ולא חצי דבר להפך שר האוצר שלהם יצא גנב אם אני לא טועה. המנטליות הישראלית היא שורש הבעיה - זה קיבוץ גלויות וכל אחד אכפת לו רק מעצמו פלגים שונים וזרמים שונים וכדומה. בגלל זה עם מאוחד כמו צרפת או לא יודע מה יוצאים כולם החוצה מבעירים קצת צמיגים וכל העניין נפתר. אפולו סטודנטים אנגלים יצאו וזרקו אבנים על משפחת המלוכה. אם חצי מדינה יכולה לשבת לראות האח הגדול למה אי אפשרלצאת כולם החוצה ולמחות? וגם כל הקטע של להצביע למפלגה לפי ביטחון זה בולשיט- כולם בנתיים סתם אהבלים שלא עושים שלום או מנסים לעשות שלום ולצבא יש תקציב מופרז ובזבזבני כל מי שהיה חייל ראה כמה הפקרות יש ואוכל מבוזבז ואוכלי חינם- וחוץ מזה גם ככה כל ראש ממשלה שלנו הוא בובה של ארצות הברית והעולם מאז שאריאל שרון בתרדמת המדינה על הפנים. נראה לי כבר בעזה הדלק יותר זול עדיף לנסוע לעזה לעשות תדלוק ולחזור...

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...