Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר עוד להמשיך להתקשקש שעות לגבי מה שקורה כאן

לגבי הטוב ולגבי הרע.

אין ספק שבין הטוב והרע אנחנו נתקענו עם המכוער... :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואם זאת - אין לנו ארץ אחרת.

לך אין את פולין ? :wink:

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

גם אני לא אוהב את איך שהמדינה שלנו נראית, אבל לקרוא לכולם ברברים בגלל עדה או עם אחר שחולק איתנו את הארץ?

אני לא חושב שאני ברברי, אולי קצת סדיסט, כן, אבל ברברי ממש לא.

אני מאמין שאפשר לשנות אדם בהתאם לסביבה שלו, תיקח בנאדם שפוי תזרוק אותו לבית משוגעים הוא ייצעק "תוציאו אותי מכאן אני לא משוגע", יש בעית אחת קטנה, כולם שם טוענים אותו דבר אבל בכל זאת הם שם.

בכל מקרה, להשמיד סודנים וערבים בהחלט יפתור לנו הרבה בעיות, יש רק בעיה אחת קטנה קוראים לזה רצח עם, אז...

והמדינה שלנו אולי נראית, מריחה ומושחתת כמו מדינת עולם 3 אבל אני עדיין מאמין שיש כאן עתיד... אחרי צה"ל.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אזרחות פולין שלי פג תוקף ובכדי לחדש אותה צריך הרבה כסף...

ושלומי - זה בדיוק מה שאני אומר לך, אנחנו לא רוצחים אותם, אנחנו לא טובחים בהם אבל בכל זאת קוראים לנו גזענים למרות שבדיוק אותם העמים שקוראים לנו גזענים כבר היו מזמן מבצעים רצח עם אם הם היו עומדים מול אותה הברירה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם נתחיל להשמיד את כל האויבים שלנו,נפתור,אולי,חלק מהבעיות.

וכאשר לא יהיו לנו אויבים,והבעיות ישערו,נתחיל להשמיד אחד את השני? מי הבא בתור? חרדים? בעלי ההון?

אני אישית בדעה של הפרדה.בהסכם או בכח.

הבעיה הכי גדולה במדינה היא שאין לנו הנהגה. אין מנהיג שיכול להוביל את העם אחריו (ולא משנה אם זה בדרך ימין או שמאל).

יש לנו רק חבורת פוליטיקאים מושחתים,שאינטרס היחיד שלהם זה הם הג'ובים שלהם.

אבל כל עוד העם שותק,זה מה שמגיע לו!

ומה זה קשור למורל?!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

זה לא :|

זה קשור לאופטופיק :-P ושוב לא קוראים את מה שאני באמת רושם... :-P:-P:-P

לגבי מוראל - עוד משהו קטן וטוב מבית היוצר - כבוד למגזר :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...