Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי בגדים מאתרי החברה הרישמיים בחו"ל כגון Abercombie, Hollister, American Eagl, לא איביי ולא שום דבר, חנות רישמית עולמיות - אונליין.

סכום הבגדים בסך (מכל האתרים ביחד) הגיע ל-250$.

שילמתי משלוח שעלה לי 100$ (סך הכל ).

עכשיו החבילה הגיעה לארץ, קבלתי מכתב לבוא לדואר לאסוף אותה, אבל מסתבר ששילמתי מכס 110 ש"ח.

למה ?

איפה אני יכול לראות לפי מה חייבו אותי ?

מאיזה סכום אני מתחיל לשלם מכס? ופי מה נקבע סכום המכס שאני משלם?

פורסם

המכס על ביגוד הוא לא פחות מ18 אחוז ומתחיל לטפס, נשמע שיצאת בזול, מה גם שנראה ששילמת רק על עלות הבגדים ולא חושבה עלות המשלוח לתוך המכס.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לפעמים עדיף להזמין ב ebay ולא דרך האתרים האלו, הם בדרך כלל שולחים שקית וחשבוניות וככה זה נעצר במכס, תגיד תודה שלא שילמת יותר יקר, בדרך כלל בגדים דרך ebay לא נתפסים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

eBay לא מוכרת בגדים.

יש כל מיני מוכרים ב-eBay, וזה שאתה מזמין דרך איביי לא מבטיח לך כלום. מאחורי החנות באיביי יכול לעמוד מוכר גדול או מישהו שמוכר סחורה מזוייפת מהגראז', עם חשבונית או בלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני כבר מזמן הפסקתי להזמין ביגוד מחו"ל - חבר שלי שלח לי אתר עם מחירים מעולים.

ויש שם גם המון מותגים , אם אפשר אני אפרסם פה את הלינק או שאסור ואשלח בה"פ ?

8)
פורסם
שלחתי לכם בה״פ. אם יש אישור מהמנהלים אפרסם לרווחת הכלל.

חופשי

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מישהו יכול לומר לי מאיזה סכום מתחילים לשלם מכס על ביגוד?

Www.bcenter.co.il

לפי מה שראיתי ואני אחד שקונה המון באינטרנט אין להם כ״כ תחרות.

האתר שנתת מכיל קולקציות מאוד מאוד ישנות, במחירים שאינם אטרקטיבים, או במקרה הטוב זהים למחיר שיוצא לי לשלם בחו"ל אחרי הנחה + דמי משלוח, ההבדל הוא שכשאני מזמין מחו"ל אני יודע שקניתי מחנות רישמית של AMERICAN EAGLE.

כפי שאמרתי, הפריטים שמוצגים באתר שייכים לקולקציה ישנה ולא ל"מילה האחרונה"

בNAUTICA יש לי 30% הנחה בחנויות הרשת.

פורסם
מישהו יכול לומר לי מאיזה סכום מתחילים לשלם מכס על ביגוד?

מצטרף לשאלה, חיפושים בגוגל לא ממש ענו לי על התשובה...הבנתי שעד 80$ או סכום קרוב לא משלמים על ביגוד וטקסטיל, אבל בשום מקום לא כתוב כמה כן משלמים במידה ועוברים את הסכום הזה (נניח ואני רוצה להזמין מAE ב100$ ככה שאני לא משלם על המשלוח).

והבנתי שיש גם הטבת מס כלשהי לחיילים בחובה, זה משהו רציני?

פורסם
(נניח ואני רוצה להזמין מAE ב100$ ככה שאני לא משלם על המשלוח).

בדיחה טובה.

FREE SHIPPING ב-AE פועל אך ורק לארה"ב וקנדה.

לישראל אתה תשלם50$ משלוח על כל סכום שתזמין.

• תוכן חדש...