Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

VIK014, המצער הוא, שבגלל כל אותם חוכמולוגים, אם אתה באמת טעית או נתקעת,

אף אחד לא יתן לך לעבור, כי חושבים שאתה חוכמולוג.

לגבי נושא השרשור, מעטים האנשים שרואים אותך מאותת ויתנו לך להשתלב.

אני אישית שמישהו מאותת, נותן לו להשתלב, גם אם זה אומר להאט קצת,

ולחכות בסבלנות שהוא יעבור לנתיב.

רוב הנהגים בד"כ המומים מזה שמישהו בכלל נתן להם את האפשרות הזו, בלי מלחמה,

או לפחות איזה קרב קטן.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בן אדם שמאותת מאפשריןם לו לעבור כמובן אם הוא מנסה לעבור על 80 ואתה על 100 הוא לא אמור לעבור .

אבל בכל מקרה אדם שמאותת חייבים לתת לו לעבור נתיב . קצת תרבות...

פורסם

אתה יודע מה הייתי עושה במקומך צוויפר היקר?

עד כמה שידוע, יש לך את הגיאמסי הענקית הזאת, ממש ספינה.

בקצרה, הייתי עולה עליה, על המכסה מנוע שלה, על הליאנהשלה, ופשוט ממשיך לדרכי.

במקרה הגרוע, היו לי על המכסה מנוע אולי סימני שמן שיתפוצצו ממנה.

וסליחה על הרוע, זה מה שמגיע לנהגים שכמוה,ונהגות.

פורסם
אין חולק על כך שרכבים שונים גוררים תגובות שונות מהנהגים מסביב, אבל קשה לי להאמין שמתנכלים לך כי אתה נוסע ביוקון.

תהיה רגוע, נהגי עמישראל מגלים מידה שווה של בורות וחוסר התחשבות כלפי כולם.

אני לא אומר שמתנכלים בי בגלל שאני עם יוקון. אני מציין שלרוב, צורת הנהיגה של אנשים ברכבים שציינתי אינה מתחשבת בסובבים אותם.

אתה יודע מה הייתי עושה במקומך צוויפר היקר?

הילל, הכביש איננו שדה קרב. אם למישהו רכב גדול יותר, אז פשוט יש אליו יותר אחריות לנהוג באיפוק ובשיקול דעת. אחרת מזמן הכבישים שלנו היו מערב הפרוע, אוטובוסים ומשאיות יורידו את כל שאר משתמשי הדרך.

אם אתה חושב שלמישהו משהו מגיע, תלמד ממה שעושים ברוסיה. הם יוצאים מהרכב ומטפלים במטרד.

כל זה עלול להגמר רע מאוד. מישהו עם יוקון יחשוב שיכול לעלות על הרכב של מישהי על ליאנה, מישהו שהוא הבעל שלה עם תת מקלע יחשוב שהוא יכול להפוך את זה על היוקון לגבינה צהובה עם חורים.

אם לא ננהג באיפוק והתחשבות, בקרוב מאוד בארץ הזאת יהיה מרחץ דמים אחד גדול. ברגע שאתה עושה מעשה, אתה נותן ליגיטימצייה למישהו לעשות מעשה יותר קיצוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מילא זה.

תארו לכם עוד תרחיש מפגר:

אתה עומד לפנות שמאלה/ימינה ועליך לעבור נתיב בשביל זה. במקביל אליך נוסע עוד רכב, ולכן מאט כדי לתת לרכב שנמצא בנתיב לעבור ואז להשתלב. חושב שזה כזה קל? הוא גם יחליט לבלום, וינסה לעשות את זה במקסימום סינכרון אפשרי איתך, כדי למנוע ממך בכוח להשתלב, כך שאתם מגיעים למצב ששניכם נוסעים 5 קמ"ש בכביש פנוי לגמרי, אבל עדיין הוא לא נותן לך לעבור. :evil:

צריך באמת להתחיל להתקין על הרכב סופרצ'ארג'ר, מקלע, ופלטות שריון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כך שאתם מגיעים למצב ששניכם נוסעים 5 קמ"ש בכביש פנוי לגמרי, אבל עדיין הוא לא נותן לך לעבור.

:evil:

יש שלוש פתרונות לבעייה:

1. לאפשר לו להמשיך ולהשתלב אחריו.

2. להשתמש בזכות הקדימה שלך אם אתה יכול (כידוע בארץ זכות הקדימה היא לפי משקל).

3. אתה צריך רכב שמאיץ מהר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש שלוש פתרונות לבעייה:

1. לאפשר לו להמשיך ולהשתלב אחריו.זה מה שמנסים לעשות, וזה למה זה מוביל. כנראה לא הסברתי את עצמי מספיק טוב

2. להשתמש בזכות הקדימה שלך אם אתה יכול (כידוע בארץ זכות הקדימה היא לפי משקל).ברוב המקרים כמעט שני טון מספיק

3. אתה צריך רכב שמאיץ מהר.יש

5 תווים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הכי מרגיז אותי זה כשאני נוסע בנתיב הימני, ולפתע עומד לו באמצע הנתיב רכב תקוע [או שפשוט הנהג קפץ לקיוסק לקנות סיגריות], ועכשיו אני צריך להשתלב לשמאלי.

לא יעזור כלום. אף אחד לא יתן/תתן לי להשתלב.

ככה שיוצא שאני עומד מאחורי הרכב התקוע, ומחכה בסבלנות שמישהו יועיל בטובו להאט קצת בשביל שאני אוכל סוף סוף להשתלב.

מצורף ציור שציירתי בעצמי בצייר.

הציור ממחיש את ההתרחשות באמצע הנסיעה ונסיונות ההשתלבות, ועד לעצירה.

הנה:

Untitled.jpg

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

דימה, זאת בדיוק הסיבה בגללה אני לא נוסע בנתיב הימני בעיר. הנתיב תמיד תפוס ומשמש חנייה.

פורסם

ברוך הבא לישראל.

לצערי שום דבר ממה שרשמתם לא מחדש לי כלום על הכביש, אני אתן לדוגמא מקרה הפוך שלא יודע אם הוא קשור לזכות קדימה או איתות אבל פשוט לחזירות על הכביש, במקרה אתמול בדרך לעבודה עשו עבודות בכביש וחסמו פניה מאד הכרחית מה שאילץ את רוב הנהגים לפנות לאותו כביש עמוס עם פקקים כמובן.

רוב האנשים ממתינים בפקק בצורה מסודרת שכן יש 2 נתיבים ואין לאן לעקוף, מנגד הנתיב הנגדי פנוי כמעט לחלוטין שכן עוברת מכונית או 2 פעם ב... ואז מגיעה לה בחורה על ג'יפון נותנת בגז עד לסוף התור (המלכה אליזבת' הגיעה) ובסוף עוד מפעילה איתות להכנס לשיירה, אני רואה את זה ניהיה אדום, עכשיו שתבינו שאף אחד לא נתן לה להכנס (והיו לפניי איזה 2-3 רכבים) ואני נצמדתי כמה שיכולתי בגדר הבטוח לרכב לפניי, (בשלב הזה היא כבר חוסמת את התנועה הנגדית (כמה רכבים בודדים) היא בכוח מנסה להדחף לא נתתי לה להכנס, שתתקע עוד כמה שתרגיש ותדע פעם הבאה לא לעשות את זה.

עכשיו אני לא אומר שאני צודק, פעלתי פה נטו מהרגש/עצבים, וגם מזמן הבנתי שלחנך אנשים בכביש זה לא משהו אפשרי, פשוט לא אפשרי, אפשר להשתגע ככה כי זה לא יגמר לעולם, אבל בפעם הזאת היא העלתה לי את הסעיף, למה מי את בכלל שתקצרי את כל הפקק ותדחפי לפניי.

פורסם

אל תדאג ידידי, הכל מקנאה. :-D

בוא לא נשכח שהיא אישה, אי אפשר לשפוט אותה על זה. אף אחד לא בוחר איך הוא רוצה להיוולד. :wink:

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

עכשיו רק אני מעריך כמה כיף להיות נהג משאית סמי טרילר בצבא בשביל אותם נהגיםשהכביש של אבא שלהם או לפחות כך הם חושבים:evil:.

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

פורסם

מזכיר לי משחק שהייתי משחק בדרך חזרה מהבסיס בשעות העמוסות, הייתי נוסע בנתיב האמצעי מאותת ימינה והופ הרכב שהיה במרחק 2 קמ יתן קיק יגיע ל160 קמש ויגיע למצב שהוא צריך לחזור לעצירה כמעט מוחלטת (שוב שעות העומס) רק כדי שלא אכנס. ועוד פעם, הפעם צד שמאל, לא הייתי מפסיק לצחוק מהסיטואציה הזו עד כמה החוסר תרבות בכבישים הזו גדולה ביחוד של הפחונים המוחכרים לבעלי הליכסינג אלה הכי גרועים כמעט יותר גרועים מנהגי מוניות שירות בתוך העיר. הבעיה מתחילה הרבה קודם, בשיעורי הנהיגה - מי מאיתנו ראה רכב של תלמיד נהיגה ולא עשה איזה משהו מכוער העיקר לא לעמוד מאחוריו ? ואני מדבר על עקיפה מימין, עקיפה בכל מחיר לפני הרמזור העיקר לא לעמוד מאוחרי התלמיד נהיגה וכהנה...

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

Yony_S, דווקא מוניות שירות, רכבי הסעות אלה הרכבים הסבלניים ביותר שפגשתי מאז שיש לי את היוקון. הם לא צופרים, שומרים מרחק, לא עוקים מימין, אלא ממתינים בסובלנות עד שאני משלים את המהלך.

בכלל, שמתי לב שהנהגים המקצועיים מתיחסים אלי בכבוד, כך לא היה כאשר היה לי גולף.

עריכה:

הפרדוקס הוא, כאשר הייתה לי BMW סדרה 7 שחורה עם חלונות שחורים (ממש רכב של גנגסטר), יכלתי לעבור בין נתיבים חופשי. אף אחד לא העיז לחתוך, למאט בודדים (לרוב ליסינגאים למניהם או סתם משוגעים), אף אחד לא רצה להתיישב על פגוש האחורי. רק מאותת, לא משנה עד כמה פקוק, ישר נותנים להשתלב.

גולף בכלל אף אחד לא ספר על הכביש (אבל האוטו ממש מסובב ראשים, כל מקום שאני נסעתי לאט ראיתי שצעירות וצעירים מפנים את המבטים על הרכב שלי), כנ"ל אלפא 164 שהייתה לי.

יוקון, הנהגים המקצועיים ו/או המנוסים נותנים כבוד. אם נניח רכב רוצה להשתלב לתנועה בלי לתת זכות קדימה, רואה אותי ישר עוצר. הנהגים שנוסעים על מגוון מכוניות שציינתי קודם, פשוט מלחמת אגו - לא רוצים לתת לי להשתלב, אחדים צופרים שאני יתחיל לנסועף מהבהבים עם אורות, נדחפים, לא רוצים לתת לעבור וכד'.

• תוכן חדש...