Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה שוכח שעוד חודש-חודשיים הוא רק יצא.

מה עם הגעה לארץ ? עד שהוא יגיע זה עוד כמה חודשיים וגם אז המחיר שלו יהיה הרבה יותר גבוהה.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקום לחכות כמה חודשים ולהשקיע הרבה כסף באייפון 5, תקנה אייפון 4 ובעודף שישאר פנק את עצמך בקיה פיקנטו חדשה. :lol:

אני בדעה של יקיר ^, לחכות לאייפון 5,ואז לחכות שהמחיר שלו ירד? לא מתאים.

אייפון 4 מכשיר טוב בפני עצמו וההופעה הקרבה של אייפון 5 לא הופכת אותו באחת לגרוע.

V5

פורסם

מחזק את יקיר ומיכאל. אייפון 4 עדיין רלוונטי גם אחרי שנה בשוק.

אישתו של חגי לא צריכה יותר מזה, ודווקא עכשיו אפשר להשיג חבילה טובה.

חגי, רק תחליט זריז, כדי שתקבל אייפון בגרסא 4.3.3.

Stay Dirty

פורסם

היי אסף מה שלומך?

אני היום ניגש למרכז שירות של סלקום וניראה

מה אפשר להוציא מהם!

תודה לכולם על העזרה בבחירה אין ספק שאישתי

לא צריכה יותר מאייפון 4 .

imprza new age

פורסם
אשתי סגרה אתמול דיל בסלקום :

159 ש"ח בחודש.

450 דקות

450 SMS

2 ג'יגה גלישה

IPHONE 4 לבן

שווה לדעתי.

זה בדיוק מה שהציעו לי בסלקום לכול מכשיר שאבחר (כולל גלאקסי 2)

פורסם

אהלן

אני לקחתי אייפון 4 במחיר של 180 שקל הכוללים - 500 דק', 500 סמסים ואינטרנט ללא הגבלה.

אני אישית אומר שאם אתה צריך מכשיר שיהיה איכותי, אחל'ה ממשק, התגובה תהיה מהירה ויהיו שלל אפשרויות אז האייפון מתאים לך בול. במידה כמובן ואתה לא מחפש את ההכי טוב בשוק. במצב כזה, כן, עדיף לחכות לאייפון 5. אני אישית לא זקוק להכי טוב והכי משוכלל ולכן רכשתי את האייפון 4 שמתאים לי בול.

פורסם

שלום אסף, אודה לעזרתך... :wink:

לאחרונה חבר פרץ לי את האייפון 4 והתקין לי אינסטולוס.

ניסיתי להוריד כמה דברים דרך הסידיה, ולאחר ההורדה כשאני רוצה להתקין

את האפליקציות מופיעה לי שגיאה:

Installation Failed: Invalid IPA

וזה קורה על כל דבר שאני מוריד.

יש לך מושג מה עושים עם זה או איך פותרים את זה?

תודה רבה מראש!

פורסם

כנס לסידיה, MANAGE למטה, ואז SOURCES.

חפש ברשימת הסורסים את HACKULOUS. כנס לתוכו, תלחץ על APPSYNC FOR OS 4, ואז למעלה MODIFY.

תבחר REMOVE ואז CONFIRM.

אחרי ההסרה, תעשה ריסט למכשיר (כיבוי והדלקה). כשהוא עלה מחדש, כנס שוב לסידיה. תגיע שוב לתוך הסורס, ומשם ל APPSYNC.

הפעם תתקין אותו - INSTALL ואז CONFIRM.

Stay Dirty

פורסם

:לקחתי בסלקום לא מזמן , אייפון לבן 16 ג'גה, מחשב נייד של אסוס, 1100 דקות לכול היעדים ,1100 אסמאסים לכול היעדים ,ו 3500 דקות רק לרשת סלקום וכול זה ב 360 שקלים לחודש. כמובן גרסה 4.3.3 נפרץ עוד האותו יום..:lol:

וכמובן אינטרנט באייפון ללא הגבלה, וקיבלתי נט סטיק למחשב עם אינטרנט ללא הגבלה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אגב - ב13.8 כל שירותי התוכן(לרבות אינטרנט, פאנטון, תא קולי וכו') מתבטלים! אלא אם תחתמו על מסמך לפני זה שאתם רוצים להשאירם. הדבר קורה בכל הרשתות. זו הוראה של משרד התקשורת.

למה אתם שואלים? ממה שהבנתי, זה בגלל תלונות של אנשים שהרשתות גובות תשלומים עבור שירותים מסויימים ללא ידיעתם(כמו למשל אנשים ששמים פאנטון לא חושבים שהם צריכים יהיו לשלם על זה ואז מגיע החשבון ומצפה להם הפתעה).

פורסם

כל הכבוד למשרד התקשורת - צעד מבורך שגורם לזה שלא ידחפו לנו שירותים שאנחנו לא רוצים או צריכים בלי ידיעה ובמסווה של "מתנה".

לי תמיד שהיו אומרים במעמד שדרוג - אני מצ'פר אותך ב-X מתנה ל-X חודשים - הייתי אומר לו - תודה רבה אבל לא תודה.

• תוכן חדש...