Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עושה קורס במשחק מנהלים.

במסגרת הקורס אני צריך להגיש כל שבוע החלטות של בעל החברה לגבי הפירמה אל המרצה שלי.

ההחלטות מוגשות בקובץ אקסל 2007 שבתוכנת האקסל עלי לאפשר לפקודות מאקרו להיות זמינות.

אני לא אחפור לכם יותר מידי בפרטים: זה פשוט לא עובד.

זה התחיל בזה שהאופיס 2007 לא ניתן לי להפעיל את הכפתורים שיש בקובץ.

תיקנתי את זה בזה שהורדתי את SP2 לאופיס 2007.

עכשיו הכל דבש - הכפתורים עובדים רישמית. כשאני לוחץ עליהם - אני מקבל הודעות שאמורות להיות בעברית אבל הן יוצאות בג'יבריש (!). לעזעזל...בדיוק כשהתחלתי לראות את הארץ המובטחת עם הקובץ הזה.

לא פרשתי מהאתגר עדיין והורדתי LANGUAGE PACK בעברית כדי לשנות הכל הכל הכל לעברית. ונחשו מה ? הכל בעברית חוץ מההודעות של הקובץ שהן עדיין ב...ג'יבריש.

חברים אני מתחנן לעזרה פה, לא יודע מה לעשות. צריך למלא את הקובץ הזה עד יום שלישי ובנתיים המצב לא נראה מבטיח. אנא עזרו.

מצורף הקובץ.

נ.ב: במחשב של חברה שלי זה עובד. אבל זה לא עוזר לי. אני חייב שעל שלי זה יעבוד.

תודה.

1.zip

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...