Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני זקוק ליעוץ , האם למישהו קרה משהו דומה מנסיון?

בזמן האחרון שמתי לב שכשאני נוסע ולוחץ על דוושת הגז חזק האוטו מקרטקע ויש ממש דפיקות כאלה.

היום האוטו בכלל מקרטע ונדלקה לי מנורה של המנוע. כמו כן מהיום שהאוטו עומד בסל"ד סרק , הסל"ד לא יציב מאוד ויש רעידות חזקות.

האם אפשר לנסוע במצב הזה למוסך?

מה לדעתכם העניין?

האם יש לכם המלצה למוסך מורשה של פז'ו עם מחירים סבירים?

(ניחוש פרוע שחשבתי , אולי מדובר בכוהל , במקרה גרוע יותר של בוכנה שלא עובדת...).

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

א. לא רשמת מאיפה אתה.

ב. המחירים במוסכים מורשים מטעם היבואן פחות או יותר באתה רמה (לא זולים).

אני מכיר 4 מוסכים באיזור המרכז, לא מורשי פיג'ו, אבל מכירים את הרכב מצויין.

לדעתי, לא כדאי לנסוע ברכב, אפילו כמה קילומטרים בודדים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מאזור המרכז, פתח תקווה.

האמת שאחרי זה קרה נסעתי משהו כמו עוד 6 ק"מ כדי להגיע הביתה.

מה יכול לקרות אם המשכתי לנסוע?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

במקרה הגרוע ביותר יכולה להיגרם מלחמת עולם. אם אתה לא מאמין לי, חפש בוויקיפדיה את הערך אפקט הפרפר.

ועכשיו קצת יותר ברצינות - עדיף שלא תיסע עם הרכב אלא תזמין גרר, שכנראה תוכל לקבל את שירותיו בחינם מטעם הביטוח שלך. המצב הזה לא בריא ועלול לגרום לנזק לממיר הקטליטי, למערכת ניהול המנוע ואף נזק מכאני למנוע עצמו.

אני ממליץ לך לגרור את הרכב למוסך שאפט בת"א. ניצן ודודי, שמפעילים את המוסך, מכירים טוב את הרכב הזה ויוכלו לפתור לך את הבעיה בקלות וביעילות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...