Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש אתר שנקרא קילומטר לליטר, אתר די נחמד ודי אמין שבודק כמה צריכת דלק בפועל.

כמו כן, הוא מביא גם נתוני יצרן.

הבדיקה מתבססת על משוב שאנשים שיש להם את הרכבים - מדרגים.

נכנסתי לבדוק צריכת דלק של אופל אסטרה אוטומט דיזל, לא היה שם דירוג של אנשים אלא רק נתוני יצרן, צריכה משולבת 1:14.9.

כלומר, הצריכה בפועל צריכה להיות קצת(או הרבה) יותר נמוכה.

כשדיברתי עם אנשים שיש להם את האסטרה הם מדברים על 1:17 (חלק גם הגזימו), בכל מקרה זה הרבה יותר אפילו מנתוני היצרן.

אשמח אם מישהו יעזור לפתור את התעלומה.

ומי שיש לו רכב כזה, אם יוכל לומר לי צריכת דלק אמיתית(תדלוק פול ואז חילוק הק"מ בליטר)

תודה ענקית

פורסם

יש שם גם נתון "צריכה אמיתית", כתוב 1 ל 14.3.

אין לי אסטרה דיזל, אבל הנתון הזה נשמע הגיוני ואמיתי כשמדברים על צריכה משלובת ממוצעת לרכב כזה עם גיר אוטומטי- כלומר גם בינעירוני וגם עיר ופקקים.

מי שמדד 1 ל 17 - או שמדובר במדידה חד פעמית בנסיעה ארוכה מחץ לעיר, או שיש לו גיר ידני.

פורסם
יש שם גם נתון "צריכה אמיתית", כתוב 1 ל 14.3.

אין לי אסטרה דיזל, אבל הנתון הזה נשמע הגיוני ואמיתי כשמדברים על צריכה משלובת ממוצעת לרכב כזה עם גיר אוטומטי- כלומר גם בינעירוני וגם עיר ופקקים.

מי שמדד 1 ל 17 - או שמדובר במדידה חד פעמית בנסיעה ארוכה מחץ לעיר, או שיש לו גיר ידני.

כלומר ייתכן שמחוץ לעיר יכול להיות 1:17 ואז בתוך העיר 1:11, נשמע הגיוני לבתוך העיר?

זה כמו רכב בנזין אוטומטי.

חשוב לציין שעיקר נסיעותיי הם בתוך העיר.

פורסם

כי צריכת דלק תלויה בהמון דברים - מצב מכני, סגנון נהיגה, עומס, אביזרים מותקנים, טיב הדלק, תנאי הכביש, טמפ' סביבתית ועוד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה כמו רכב בנזין אוטומטי.

איזה רכב בנזין אוטומטי (משפחתי 1600 סמ"ק) משיג צריכה ממוצעת של 1 ל 15?

אין דבר כזה.

ובכלל, אתה מייחס יותר מידי חשיבות לנושא הזה.

ראיתי בשירשור אחר, שאתה יחסית לא נוסע הרבה.

צא מנקודת הנחה, שצריכת דלק של קסארה ושל אסטרה זהה. מקסימום הפרש של עוד קילומטר אחד לליטר או פחות קילומטר אחד לליטר.

זה הפרשד לא גדול, גם בחישוב השנתי.

שים את החישובים האלו בצד, ופשוט חפש רכב טוב. וזה גם יכול להיות רכב עם מנוע בנזין.

פורסם

משהו באתר הזה נראה לי מאוד לא מהימן:

איך לעזאזל סקודה פאביה ידנית 1.2 TSI עושה 12.5 ק"מ לליטר ומאזדה 2 אוטומאטית 1.6 עושה 13 ק"מ לליטר??!??!?

:shock:

פורסם
משהו באתר הזה נראה לי מאוד לא מהימן:

איך לעזאזל סקודה פאביה ידנית 1.2 TSI עושה 12.5 ק"מ לליטר ומאזדה 2 אוטומאטית 1.6 עושה 13 ק"מ לליטר??!??!?

:shock:

מאזדה 2 אוט' באה עם מנוע 1400 לא?

בקשר לסקודה - 1:12.5 ואפילו מעט פחות זאת הצריכה העירונית אצלי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...