Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לעובדה כי יש פן חינוכי חשוב לתלונה במשטרה - יש לזה השלכות על אופן טיפול המשטרה/מדינה בתאונה?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אם בית המשפט ירשיע אותה אולי יש אפשרות,שלא יתנו לה להוציא רישיון (אם השופט יקום בבוקר על צד שמאל).

אני לא הייתי מהמר על זה בוודאות.

אבל ההבעיה העיקרית-תיק פלילי לחלוטין על גניבה,שעלול להיות בעוכריה של הנערה בהמשך חייה :גיוס לצה"ל (שלא ממש יתלהב לגייס בחורה עם עבר כזה),בכל מקום עבודה בו יבקשו תעודת יושר,שלא תהיה לה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוודאי שיש לכך השלכות מבחינת המשטרה והמדינה.

האב הגיש תלונה על שבל"ר (שימוש ברכב ללא רשות) והבת הגאונה שלו תיאלץ להתמודד עכשיו עם זימון לבית משפט ואם תורשע יהיה לה רישום פלילי וכתם שיקשה עליה מאוד בתחילת חייה האזרחיים.

כל הכבוד לאביה על האומץ - אני לא בטוח שאני הייתי עושה כך. למזלה זה נגמר בנזק בלבד ולא בפציעות או חמור מכך.

פורסם

מקרה מושלם ללימוד לקח.

כל אחד/ת שיש לו/ה את האומץ להתיישב מאחורי ההגה ועוד בגיל כזה צריך לחוות תאונה כזאת - תוצאות קטסטרופליות וללא נפגעים.

מבטיח לכם שאחרי התאונה הזאת אותה בחורה תחשוב 400 פעם לפני שתתיישב מאחורי ההגה, גם כשיהיה לה רישיון.

לגבי האב, כנראה שגם אני הייתי מגיש תלונה במשטרה אבל אז מבטל אותה (אחרי הכל זה כתם לחיים). רק כדי להבהיל את הבת ולגרום לה להבין שיש השלכות קשות אפילו מעבר לפגיעה ברכב ובבני אדם (שזה קטלני מספיק לכשעצמו).

Bimmer

פורסם

התנהגות נכונה של האב.

למרות שאם הילדה לא למדה לקח מחבר'ה שנהרגו כי עשו בדיוק מה שהיא עשתה, לא יודע עד כמה יעיל יהיה להגיש נגדה תלונה.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
אם בית המשפט ירשיע אותה אולי יש אפשרות,שלא יתנו לה להוציא רישיון (אם השופט יקום בבוקר על צד שמאל).

אני לא הייתי מהמר על זה בוודאות.

אבל ההבעיה העיקרית-תיק פלילי לחלוטין על גניבה,שעלול להיות בעוכריה של הנערה בהמשך חייה :גיוס לצה"ל (שלא ממש יתלהב לגייס בחורה עם עבר כזה),בכל מקום עבודה בו יבקשו תעודת יושר,שלא תהיה לה.

זה כבר לא חוקי לבקש תעודת יושר.

פורסם

חברים וחברות יש לי סיפור קצר

אני גם בגיל 15 לקחתי את הרכב של אבא שלי לסיבוב זה היה בשנת 1984.

טנדר סובארו 4X4 1800 סמק, רכב מהיר באותם זמנים

בהתחלה נסעתי איתו בשדות במושב, והכול היה בלילה שהורים שלי נסוע לאילת

עד שהגעתי לכביש, ואז אמרתי נסעה קטע קצר על הכביש פתאום הרכב נוסע הרבה יותר מהר מאשר בשטח.

אמרתי נסע 100 לא יותר

אחרי זה 120 לא יותר

אחרי זה 140 לא יותר הכול אל אותו קטע כביש של 3 ק"מ בין מושבים.

אחרי זה 160 קמ"ש אבל לא ידעתי שבסיבוב הרכב לא יחזק מעמד ילד בן 15 אמרתי לכם,אם ניסיון של שעה נהיגה

הרכב התחיל לעבד שליטה ועפתי איתו לשולים, שם איתה רמפה שהרכב פשוט אף באוויר ואחרי 20 מטר נחת על גזע של אקליפטוס שקרתו אותו. משם 6 היפוכים שלמים עד שנבלמתי בעץ של הפרדס המזל הגדול שלי שאיתי חגור בחגורת ביטיחות ואיתי עם ביגדי עבודה

אחרי שיצאתי מהרכב לא הרגשתי את היד וירד לי דם מאוזן.ובכלל היו לי מלאה מכות יבשות

הלכתי ברגל עד שטרקטור שעבר באזור אסף אותי, על דוד שלי שגר באזור שלקח אותי לבית חולים כפר סבא

הגיע בוחן תנועה שאל כמה שאלות במיוחד רצאה לדעת בן כמה אני כי איתי נראה מבוגר לגילי,ואז הלך אם דוד שלי למצאו את הרכב

שחזר שאל כמה נסעתה ידעתי שמותר 80 קמ"ש בכביש אז אמרתי 80

ואז אמר לי תשמע לא לפרוטקול אני אומר שנסעתה 180 קמ"ש.

אמרתי לו לא אפשרי הטנדר מגיע רק ל160 ואז אמר לדוד שלי אמרתי לך שזו המהירות.

שאלתי אותו איך הוא יודע את המהירות.

אז לדבריו המרחק שהרכב היה באוויר עד הנחיתה ככה יכול היה לחשב את המהירות כולל כל היפוכים של הרכב והוא עדיין לא מאמין שמישהו יצא חי מהרכב הזה.

הורים שלי חזרו מאילת והגיעו לראות אותי בית חולים השוטר שאל את אבא שלי עם הוא מעוניין להגיש תלונה ואבא שלי שאל על מה

זה הבן היחיד שלי ומזל שהוא חי אז להוסיף עוד דברים לא תודה.

הדבר שהכי עציב אותי זה הטנדר של אבא שלי שהרסתי שהלך אהבתי אותו וגם להרוס לאבא שלי את האוטו.

אחרי חודש אבא שלי קנה טנדר חדש סובארו 4X4 1800 סמ"ק שאני לא היה עצוב.

היה לי משפט וקיבלתי 1000 ש"ח קנס ורישיון נהיגה שנה על תנאי ברגע שהוציא אותו .

הוצאתי רישיון על טרקטור והופיע לי ברשיון 555 שזה רישיון על תנאי.

אחרי שנה, הוצאתי רשיון לרכב אבל לקבל אותו איתי צריך לעשות טסט שוב על טרקטור, כמובן שזו לא איתה הבעיה בשבילי

אחרי שנתיים גנבו לנו את הטנדר.

עד היום שאני רוצה לנוסע מהר אני נוסע לנורבורינג בגרמניה ,ורק לבד ברכב שאני ממש רוצה לנסוע מהר במסלול כי תמיד עובר לי המחשבה בלב מה היה קורה עם היה איתי מישהו.

שאני שמעתי על התאונה בפלמחים נזכרתי איזה מזל היה לי שאיתי לבד ברכב אבל גם איזה טיפש איתי

ילד אמרתי כבר לא.

פורסם

מה שהאב כנראה לא טרח לעשות 15 שנים, הוא מקווה לעשות ב-15 דקות שלוקח להגיש תלונה במשרה: לחנך את בתו. חוששני שלא כך זה עובד.

אם התאונה לא תלמד את הקטינה כלום, תיק פלילי בטח לא יעזור כאן. מה שכן, הוא יסגור לפניה המון דלתות בחיים. שלא לדבר על דלת ביתו של אביה...

לטובת האב והבת, אני מקווה שהוא יבטל את התלונה.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
מסכים איתך בהחלט , אני מתפלא על כל התגובות של הטפות המוסר המרובות ,אני דווקא מרחם על הנערה שיש לה אבא כזה.

ואם היא לא הייתה פוגעת בעמוד, אלא במשהו עדין יותר? כמו בן אדם למשל?

גם אז היית מרחם עלייה?

לדעתי לא מספיק שהוא מגיש עלייה תלונה, אלא גם צריך לקשור אותה ולזרוק לנחל הירקון.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

התופעה של לקיחת רכבים מההורים ממש לא חדשה.

בתור תיכוניסט זכור לי הסיפורים שהייתי בכיתות ט'-י' של נערים שגרים במושבים ולוקחים לסיבוב את האוטו של ההורים.

אפילו היו הורים שהיו נותנים להם לנהוג על טרקטור.

גם להבא שההורים ידעו להחביא את המפתחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...