Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נשמע לי בכלל הרעיון שאבא או אמא צריכים להחביא דברים מהילדים שלהם בבית שלהם. זו משפחה, לא חבורה של אנשים זרים. אם הילדה לא יודעת להתנהג שתישא בתוצאות, כמו שאבא שלה תבע אותה יכל לתבוע אותה אדם אחר על פגיעה ברכבו, ואז היא הייתה חוטפת שבעתיים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

העניין של התסרת חפצים מפני ילדים בעייתי, אבל תחשוב על כך שיש ילדים שגונבים מהוריהם, למשל, כסף מהארנק. השאלה במקרה הנ"ל היא, כמובן, אם מדובר בארוע יחיד או שהוא מצטרף לעוד ארועים של התנהגות בעייתית של הבת.

עם זאת יש לי בעיה כאשר אבא שמגיש תלונה במשטרה נגד בתו, בגלל מעשה משובה, מטופש ככל שיהיה, אבל בלי גרימת נזק גופני לאף אחד - על כל התוצאות ארוכות הטווח של העניין.

נראה לי שמדובר בגרימת נזק לא פרופורציוני בהתחשב בכך שמדובר באבא, לא באיזה שהוא זר, ואם מדובר באב נורמלי המחוייבות שלו לבת לא מסתיימת לעולם.

ומאידך אני בטוח שיש בידו לא מעט סאנקציות להפעיל נגדה גם בלי להשאיר לה כתם לכל החיים.

גם אם המשטרה תפעל נגדה במסלול של עבירות תנועה, הנזק שיגרם לה לטווח ארוך יהיה יותר קטן מאשר אם יהיה עליה לשאת בנוסף לכך בתיק על גניבה (או הסעיף המתאים לגבי רכב).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נראה לי הגיוני שהאב התלונן כנגד ביתו בשל העובדה שאם המשטרה חושדת כי הוא נתן לה את רשותו לנסוע - ניתן לשלול את רישיון הנהיגה שלו ל 5 שנים.

עדיף להתלונן על נהיגה ללא רשות ולבטל את התלונה מלהסתבך בעצמו...

פורסם

קשה לי להאמין שזה המצב. המשטרה מודעת למעשים אלה של בני נוער לא מעטים בצורות שונות. ראה כל השרשורים בנושא בחורים שנתנו לחברות "סיבוב" על הרכב של אבא ואת הוידוי של יאיר בשרשור זה, ואני בטוח שמדובר בארועים שבהם המשטרה נתקלת על בסיס יום-יומי.

כמוכן - אם לא מדובר בבת על התנהגות בעייתית קודמת האב לא אמור לצפות ללקיחת הרכב על ידה ללא רשות. המצב שונה אם הוא מודע לארועים דומים קודם שלא דווחו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה אולי נכון שאני נראה מבוגר

אבל בפנים כל נסיעה שלי תמיד מרגיש כמו אותו ילד בן 15.

זו אהבה הכי גדולה שלי נהיגה.

אני זוכר שכל החברים שלי היו אומרים שאיתי לא נוסעים כי מסוכן.

אבל בהמשך כולם רצו רק לנסוע איתי כי איתי מאוד שקול בנהיגה שלי.

כל התאונות שקרו לי עד היום זה רק מגלל אנשים לא זהירים שנכנסו בי מאחורה.

הדוח הראשון קיבלתי רק בגיל 20 על זה שסעתי בכביש שמותר 80 נסעתי 92

בקיצור משתדל להיות בטוח

פורסם

פשוט טעות לדעתי להגיש תלונה כזו בשביל ללמד לקח, זה לא עניין של מה בכך, תיק פלילי כזה לא יוכל להסתיים בלי הרשעה, זה סעיף של שבל"ר, גניבה, נהיגה ללא רשיון/ביטוח וסיכון חיי אדם משפט כזה מסתיים בודאות בהרשעה אם לא במאסר.

בכל מקרה לאב אין הרבה אופציות, או שהוא אומר שהוא נתן לה את הרכב או שהוא אומר שהוא לא ידע (וכתוצאה מכך מסיקים שהיא "גנבה" את הרכב).

מאחל לילדה בהצלחה, ושתצא מהמשפט הזה ללא הרשעה כי אם לא היא תאכל הרבה קש מהטעות שהיא עשתה בילדותה.

פורסם

שיט, חשבתי שפרס דארווין לאבולוציה יישומית מוענק כל פעם שיש הצדקה.

טוב, אולי בפעם הבאה שלה! :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק שתדעו, חברים שלי הכירו אותם (את אלה בפלמחים).

והם לוקחים את זה יחסית ברצינות, תמיד אומרים לי וכנראה גם לאחרים.

לנסוע רגוע, לא מזמן איבדנו חבר, וכדו'.

ככה שתדברים כאלה כן עולים לסדר היום אצל חלקנו.

פורסם

גם אם האב לא היה מגיש תלונה, המשטרה יכולה להאשים אותה בשימוש ברכב ללא רשות בעליו.

לתלונה שהגיש האב יש משמעות חינוכית - "את תשאי בתוצאות המעשה שעשית". זה צעד מרתיע עבורה, וגם עבור כל בני גילה אשר סבורים שלמעשים חסרי אחריות אין תוצאות. למזלה של הנערה ולמזלם של הוריה האירוע הסתיים בנזק לרכוש בלבד.

גיל העשר'ה הוא גיל מטומטם. הסיפורים של חברי הפורום על נהיגה ללא רשיון בגיל הזה מעידים על כך. גם אני הייתי אינפנטיל חולה הגה בגיל 14 ולא אטיף מוסר לאחרים.

לכל הרחמנים המגנים את מעשיו, האב לא "הורס" את עתידה של ביתו, הוא שומר על כך שייהיה לה עתיד.

פורסם
רק שתדעו, חברים שלי הכירו אותם (את אלה בפלמחים).

והם לוקחים את זה יחסית ברצינות, תמיד אומרים לי וכנראה גם לאחרים.

לנסוע רגוע, לא מזמן איבדנו חבר, וכדו'.

ככה שתדברים כאלה כן עולים לסדר היום אצל חלקנו.

בלי לפגוע באף אחד אבל אחרי תאונה שכזאת קצת מאוחר מדי "להתייחס לזה יחסית ברצינות".

Bimmer

• תוכן חדש...