Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור, הזכות קדימה האוטמטית עליה מדבר ידידנו, היא כזו:

נראה אותך איך אתה מגיב כשאתה מרים את הראש למראה המרכזית ורואה מאחוריך את המפלצ הזה ספק משאית ספק טנדר ספק אם הוא נוגח בך אתה מתעופף 3 ק"מ קדימה בערך.

ולכל השאר:

תעזבו את בעל ג'ימני, הוא בכלל חי בחו"ל הוא לא תושב הארץ, בבאר שבע יש תרבות שונה, תתחשבו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהה אוקיי הבנתי.

אגב יכול להיות שאם ייצא לך לראות במראה האחורית סילברדו שחורה באזור אשדוד והסביבה יכול להיות שנתקלת בי:twisted:

אל תדאג אני יתחשב בך ולא יעיף אותך קדימה 3 קילומטר:lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא יצא לי לראות, אני אישית לא נבהל, כי באשדוד אני על היילקס שהיא גם כן רכב גדול משהו, חוצמזה יש לחבר טוב סילברדו אז תמיד נאי מחפש אם זה הוא :)

פורסם
ליאור, הזכות קדימה האוטמטית עליה מדבר ידידנו, היא כזו:

נראה אותך איך אתה מגיב כשאתה מרים את הראש למראה המרכזית ורואה מאחוריך את המפלצ הזה ספק משאית ספק טנדר ספק אם הוא נוגח בך אתה מתעופף 3 ק"מ קדימה בערך.

ולכל השאר:

תעזבו את בעל ג'ימני, הוא בכלל חי בחו"ל הוא לא תושב הארץ, בבאר שבע יש תרבות שונה, תתחשבו.

יפה אור.

אחרי התגובה הזו שלך, אני אנצל את השירשור ואבקש מכל מי שיכול (הכוונה מורשה), שיקרא את מה שיש פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=330503&highlight=%D7%97%D7%A6%D7%90%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7

אני רק אוסיף בעניין הקישור, שהשאלה שלי הייתה תמימה לחלוטין, ואור ידידנו לקח את זה יותר מדי אישית.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

בפעם המי יודע כמה במהלך 3 חודשים:

הבעיה העיקרית שלך היא הצורה בה אתה מציג את הדברים.

אם זה "אני שם את המפתח של האוטו והולך הביתה ברגל"

אם זה בשרשור אחר של "מה הייתי עושה לנהג שנוסע בשמאלי"

ואו "מה הייתי עושה למי שמתקרב לי לאוטו"

חבר יקר, תבין, אנחנו בפורום רכב, לא פורום WWF או פורום שרירים

אני באים לכאן לשתף מידע, לקבל עצות, לשמוע רעיונות.

אתה לא אמור להכנס לבנאדם לחיים, אולי הוא בכלל נשוי לפילפנית שלא רואה עולם מלבד החצר של הבית ה"משותף" שלהם ?

אז כן, יש בתים ש"קניתי לה", יש בתים ש"קנינו", יש בתים של "קיבלתי מכות מאישתי" ויש בתים של "אני אומר את המילה האחרונה בבית, כן אישתי היקרה"

מכאן והלאה מה יעשה מי יעשה איך יתייחס ומה קורה ביחסי המשפחה וחשבון הבנק, זה כבר לא עניין שלך שלי או של כל אחד אחר.

פורסם

העלת לי חיוך על הפנים לפני שינה :)

אני יכול רק לנחש (היות ואני רווק בודד) שיש עוד הרבה ביטויים כאלו, אבל הרעיון הוא להמחשה ולא לצחקוק :)

לילה טוב

פורסם
העלת לי חיוך על הפנים לפני שינה :)

אני יכול רק לנחש (היות ואני רווק בודד) שיש עוד הרבה ביטויים כאלו, אבל הרעיון הוא להמחשה ולא לצחקוק :)

לילה טוב

אה אתה רווק בודד? בגלל זה אתה מתנהג כך עם בני אדם, שבסך הכל ביקשו עזרה (לא ממך, אבל אתה באת ועזרת מיוזמתך) וקיבלו כאפה לפרצוף?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

טוב,

כל הפמיניסטים ילכו לדבר עם מירב מיכאלי,

כל הערסים שיחזרו לנתניה,

כל מי שרוצה לנהל צאט, נטשה זמינה ב www.ZIBIBATIZAK.com

ואני מכבה את האור, נועל והולך הבית!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...