Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני זקוק ליעוץ של מומחי הפורום לבחירה נכונה של סוג ודגם הרכב מבחינה כלכלית לפי נתונים הבאים:

1. אני נוסע כ-6,000 ק"מ לחודש (כ-70,000 ק"מ לשנה)

2. הנסיעות הן בעיקר בכביש מישורי-הררי (כביש ים המלח, מירושלים לעין בוקק/סדום ובחזרה)

3. מוכן לבדוק כל רכב חדש מקבוצות 2-5 (רכב משפחתי - מנהלי), כמובן עם עדיפות להשקיע כמה שפחות

4. בעל "רגל כבדה" ולא שומר על מהירויות נסיעה חסכוניות

5. אין צורך להתייחס להוצאות הכרוכות ברשיונות וביטוחים

התלבטויות הן:

1. רכב דיזל / בנזין (חסכון בהוצאות על דלק, עלויות תחזוקה, מכירה עתידית לאחר שימוש של מספר שנים, וכו')

2. קבוצת הרכב, סוג ודגם (חשוב לי שהוצאות שוטפות לא יהיו גבוהות, גם אם אבחר רכב מנהלים ועלות הקניה תהיה גבוהה יותר)

תודה מראש.

פורסם

בשביל קילומטרז' כזה הגיוני לקחת רכב דיזל.

ממליץ על אוקטביה שכבר שנים מוכיחה את עצמה על שלל דגמיה כמונית. אוקטביה החדשה עם מנוע דיזל בדגם מפואר עולה כ-150K. הרכב זמין עם גיר האוטומטי הוא מסוג DSG (רובוטי) או ידני. רכבים כאלה בתור מוניות עוברות את ה-400K ק"מ במספר שנים. כבר ראיתי לא מזמן אחת כזאת עם גיר ידני ו-380K, בפנים ובחוץ היא ניראתה חדשה ונסעה מצויין.

יש גם את הדגם הישן שעולה 132K ש"ח עם גיר ידני. נהגי מונית מאוד אוהבים אותה. הן עוברות מעל חצי מיליון, נוסעות ונוסעות. לאבא שלי יש כזאת ידנית משנת 2000 והיא מצויינת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לאבא שלי יש כזאת ידנית משנת 2000 והיא מצויינת.

אני התכוונתי לכתוב שלאבא שלי אוקטביה בנזין אוטומטית, אבל כבר לא ניתן לערוך. לא יודע איך כתבתי ידנית. :oops:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני יכול להמליץ על פולקסווגן ג'טה דיזל 1.6 TDI שעולה 142 אלף וצריכה של 20 ק"מ לליטר (זה אמיתי בין תידלוק לתידלוק)

בברכה netmag.

פורסם

סקודה ספורב TDI.

לפי מה שאני זוכר העלות היא 190-200 אש"ח.

גם מנוע אמין, וגם רכב נוח שיקל עליך את הנסיעות עם שלל איבזור.

Got To love It

• תוכן חדש...