Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול החלפתי פלגים באוטו, הרכבתי פלגים SUPER 4 של בוש, בקצה כל הפלגים היה מין כזה עיגול כסוף כזה מתברג ושהוא היה מוברג הכבלים של ההצתה לא התלבשו טוב על הפלג אז הורדתי אותם.

לאחר ההרכבה הנעתי את האוטו והטורים התחילו לשחק לי ממש למעלה ולמטה, והיה רעש כאילו האוטו נחנק, מהאגזוז יצאו רעשים של חנק פעם הוא מוציא ואז שנייה לא משהו כזה.

החלפתי את הפלגים בחזרה הכל חזר לקדמותו טורים יציבים ואין שום בעיה.

מישהו יכול לעזור לי מה הבעיה או אולי לא עשיתי משהו נכון ?

בתודה מראש : גידי.

פורסם

החלפת פלגים בצורה נכונה, יש צורך להוריד את הראש המתברג מהפלג החדש לפני התקנה.

במידה והתקלה לא חוזרת עם הפלגים הישנים כנראה שאחד מהפלגים החדשים דפוק.

אם התקלה חוזרת (רוב הסיכוים שהיא תחזור) אז יש צורך להחליף את חוטי ההצתה שכנראה התיבשו .

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

תודה אורן, אבל לא הבנתי טוב.

הורדתי את הראש המתברג עשיתי הכל כמו שצריך, ואז התחילו הקפיצות של הטורים, החזרתי את הפלאגים הישנים והכל חזר להיות רגיל כאילו לא היה כלום, אם הפלאגים החדשים דפוקים בחנות צריכים להחליף לי כי קניתי אותם ליפני חודש ולא היה לי זמן עד עכשיו להרכיב. תודה מראש : גידי.

פורסם

על האיביזה שלי גם היו הפלאגים שציינת והם תפקדו מעולה.

גם באיביזה הורדתי את הראש הכסוף של הפלאג.

כרגע אני עם פלאגים של BERU גם מעולים.

כנראה הפלאגים שקנית לא מתפקדים או שהתקנת אותם לא נכון (הברגת אותם לא טוב) הייתי מנסה שוב להתקין עם דגש על ההברגה ואם עדיין יש בעיה מחזיר לחנות.

• תוכן חדש...