Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחשב מותקנות השפות עברית ואנגלית. הכל עובד טוב ויפה אבל כשהמחשב עובד בפרק זמן רצוף מעבר לכמה שעות פתאום הוא מפסיק להגיב לALT+SHIFT עד להפעלה מחדש של המחשב. ממה יכולה לנבוע הבעיה? לא הצלחתי למצוא תשובות מעניינות מספיק בגוגל.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

קורה גם לי לפעמים, לא באופן תכוף.

לחץ על ה"EN" בתחתית המסך ועבור שפה בצורה הזו.

למה ואיך למנוע, לא יודע לענות לך לצערי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כן את הפתרון הזה אני מכיר אע"פ שגם הוא לא תמיד עובד.

מיקרוסופט...:evil:

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

פורסם

להבא תנסו לסיים תהליך בשם

EXPLORER.EXE

במנהל משימות, לא להבהל, שורת המשימות תעלם יחד עם שאר האייקונים.

וכמובן לא לשכוח להפעיל אותו מייד אחרי זה (ידנית, כוברים ללשונית תוכניות ולוחצים על "משימה חדשה")

אולי זה יחסוך ריסט.

פורסם

פעולה מוכרת אני לא בטוח שזה יתרום, אבל ננסה להבא. בד"כ אני פשוט עושה logout ונכנס מחדש.

• תוכן חדש...