Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש רכב חסכוני בדלק, אמין ובעל עלות אחזקה נמוכה - כמה שפחות טיפולים ואם כבר צריך אז שיהיו לו חלקי חילוף זולים.

אומנם אני כבר עובד אך מטרות הרכב מבחינתי הן יותר כמו לרכב סטודנט - להסתובב קצת במרכז הארץ, פעם בשבוע נסיעה

מחוץ לעיר(ת"א-חיפה או ת"א אשקלון) וגם זה לא תמיד וזהו.

אני מסתפק ברכב ממודל ישן, לכל הפחות 96 עד 2002

ממה שיצא לי להתעניין עד כה בין אם באתר יד2 או בפורומים שונים קבלתי את הרושם שהרכבים פיאט פונטו ודייהו נובירה יכולים להתאים לי.

אני יודע שלפונטו יש צריכת דלק נמוכה יותר אך הדייהו, לפי מה ששמעתי עד כה, בעלת עלות אחזקה נמוכה יותר של חלקי חילוף ותיקונים.

מעניין אותי לשמוע חוות דעת של אנשים שהתנסו עם רכבים אלו, מה דעתם ? האם רכבים אלו עונים על דרישותיי? ואיזה מהם עדיף ?

תודה רבה,

פנדו.

פורסם

דייהו נובירה היא מטחנת דלק.

פעם אחרונה שבדקתי, אזור המרכז הוא אזור פקוק - ואתה צפוי להוצאות כבדות על דלק, גם אם תסע מעט.

לא מובן לי איך הגעת מפונטו לנובירה. אם כבר ההשוואה היא בין פונטו לקורסה, סיריון, שרייד וכו' וכו'- הדייהו מתמודדת מול משפחתיות אחרות.

פורסם

מה זה נקרא "מטחנת דלק" דברו במספרים, כמה ק"מ לליטר בעיר, מחוץ לעיר ?

השווויתי בין הרכבים כי הם קרובים במחיר וממה שיצא לי להתרשם שניהם זולים באחזקה, השאלה מי יותר?

ובמודלים של 99 98, עם איזה רכב סבירות גבוהה יותר להתקע הרבה במוסך ?

ואם נתקעים למי חלקים יותר זולים וטיפולים יותר זולים ?

ד"א, עפ"י המלצת אחד במגיבים

איך באמת הדייהו נובירה מול דייהטסו שרייד במודלים: דייהו - 98, דייהטסו - 99 ?

• תוכן חדש...