Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב וגמר חתימה טובה וצום קל לחברי הפורום.

ברשותי פיאט פונטו 2001 אוטומט.

אתמול קרה לי דבר מוזר עם ההגה החשמלי בפונטו.

התנעתי את הרכב ופתאום ההגה נהיה קשה ונידלקה הנורה של ההגה על לוח השעונים.

לאחר שכיביתי באותו רגע את הרכב הורדתי את ההגה כלפי מעלה ומטה בעדינות וישרתי אותו ואז התנעתי את הרכב והכל חזר להיות תקין.

רוב הסבירות שזה לא קשור לזה שאני מעלה ומוריד את ההגה פשוט אולי לשנות מצב של אחיזה יפתור את הבעיה.

הדבר הזה התרחש לי לפני חודש בערך פעם ראשונה.

ראוי לציין שאני מרגיש את ההגה במצב טוב כלומר בסיבובים הוא חוזר אלי בצורה תקינה ופשוט לא מראה סימנים של בעיה

לעומת זאת שהרגשתי לפני שהיתה לי הבעיה שההגה משנה תגובה בצורה עדינה ואז לאחר תקלה חוזר לתקינות מלאה.

יכול להיות שזה בעיה של מגעים?

למה החיוט של מערכת החשמל ברכב יחסית תקינה אבל החוטים די רופפים.

יש לי סיבה לדאגה?...

כי לי זה ניראה כבעיה של מגעים במערכת חשמל יתכן?

תודה רבה.

פורסם

ייתכן כי קיימת בעייה של מגעים אבל בכל מיקרה יש לבדוק זאת לעומק כי ההגה החשמלי של הפונטו ידוע כבעייתי ובאיזשהו שלב הוא פשוט נהרס!

:)
פורסם

אני יודע שכדי לקבל את כל המידע הדרוש צרייך ללכת למוסך מורשה של פיאט על מנת להתחבר למחשב ובכך לקבל מידע אודות הבעיה אם ישנה לפני פיתרון.

בדיקה מקיפה רק המחשב של פיאט יכול לעזור בנושא ולא מחשב אוניברסלי שלא יתן תשובה מלאה.

עלות בערך 250 שקל.

איזה בעיה יכולה להיגרם עם דבר כזה קורה?

איך בודקים זאת לעומק?..מה דרוש לעשות על מנת לבדוק זאת לפתוח את המכלול של ההגה?

מה יכול להיות מחר כזה?

פורסם

זוהי בעיה ידועה בפונטו ספייס.

התסמינים שלך ברורים וכן זה קורה ונעלם ואז שוב חוזר -זה לא בעית מגעים, פשוט הלך ההגה.

פורסם

ההגה פשוט עדיין עובד מצויין ...כשאני נוסע הוא מסתובב בצורה יפה מאוד ומגיב בצורה חלקה לחלוטין.

האם עדיף לי לקחת את ההגה לבדיקה או שאולי חלילה לחכות עד שהבעיה תתעורר בחומרתה ואז לבדוק עלות תיקון?..

במורשה יקחו לי על בדיקה 250 ואז יקזזו לי את הסכום עבור תיקון אבל עלות במורשה פי 2 וחצי ממוסך אחר.

מה אתם היתם עושים בנידון ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...