Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהסיכוים לא משהו- אבל:

אני מחפש מישהו שיתן לי מידע מנסיון על

המכשיר הזה.

אני לא כ"כ מבין בסמארטפונים- האם המכשיר הזה שווה משהו או שעוד בחייו (חצי שנה לאחר השקתו) הוא נחשב לנבלה?

בגדול- אני מחפש מכשיר זול שיש בו את התכונות הבאות:

Wi-Fi

דפדפן אינטרנט

מסך שניתן לקרוא בו מיילים מבלי לנפח את ווריד המצח.

תמיכה בסקייפ מובייל.

אני יודע שגם זוגלובק מתחיל בז', אני מחפש מכשיר לתקופה של כחצי שנה.

כמובן שאשמח לקבל המלצה על מכשירים אחרים העונים על הדרישות.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

החברה מוכרת לי כאחת מיצרניות הרכיבים האלקטרוניים הגדולות בעולם.

לא מזמן פורסם שהם פותחים מרכז פיתוח בישראל.

אינני יודע מה הרזומה שלהם עם טלפונים, אבל באתרים הרוסיים מצאתי מספר סקירות

של מוצרים מקבילים לזה שהצגת - U8220/8230 ו-U8500. שניהם הפתיעו לטובה

בביצועים ובאפשרויות, לאור הציפיות הנמוכות ממכשירים סיניים.

בהיעדר מידע ממקור ראשון, אישית הייתי נמנע מקניה כזאת. ד"א, תיזהר מאד במילוי

של טופס ה-rebate, הם בנויים כך שתיכשל בפרטים הקטנים ולא תקבל את ההחזר.

בהצלחה.

פורסם

בדף ההשקה בחברת הסלולר חלק מהביקורות מציינות כי ביחס למחיר התמורה בהחלט משביעת רצון, לעומת החלק האחר המתאר את המכשיר כפיסת צואה מצחינה.

האם רבע שעה של "משחק" עם המכשיר בנק' המכירה יכולה לתת לי מושג לגבי נוחות השימוש וכד'?

יש לציין שאין לי נסיון עם סמארטפונים (למעט בלאקברי curve 8900 ו- pearl 8130) ומסכי מגע. (שיחקתי כמה פעמים עם מכשירים של חברים, זה פשוט אף פעם לא ענייין אותי.)

2 הבלאקברי גרמו לי לקלל ב38 שפות שונות.

לא שהטלפון לא טוב, ה Pearl עצבן אותי עם המקשים שלו (חצי שנה ולא התרגלתי) וה Curve סתם סבל מדעה קדומה בגלל אחיו.

האם מכשיר יד שנייה יתן לי תמורה טובה יותר לכסף?

(בהנחה שהתקציב הוא עד 150$)

תודה על ההארה לגבי טופס ה rebate, אני אפקח עיניים. (אם כי פה יש נטייה ברורה לחברות לעסוק פחות בלעשוק. זה לא החוזים של סלקום :) )

פורסם

נראה מכשיר גועלי עם טאץ' לא מדוייק וממש איטי, מזכיר את הסמונג שנמכר בסלקום.

אם הבלקברי גרם לך לקלל ב38 שפות שונות כאן ברגע שתנסה לשלוח סמס אתה תקלל ב37 שפות כי לא נראה לי שיש לו בכלל תמיכה בעיברית.

פורסם

המכשיר מבוסס אנדרואיד ככה שתמיכה בעברית יש. (מה גם שזה לא כ"כ מדאיג אותי, אני גר במדינה דוברת אנגלית.)

דווקא בתקופת הבלקברי לא הייתה תמיכה בעברית (או שהייתה ולא ידעתי, לפני שנתיים)

בכל מקרה, אני לוקח קורס קללות בלדינו וביפנית. על כל צרה שלא תבוא :) (あなたはディック吸う)

בכל מקרה, אני לא דובר הולנדית (או איזה שפה שזו לא תהייה) ככה שלא ממש הבנתי מה רוצים בסרטון.

אתה אומר שהם אומרים שהטאצ' לא משהו?

המכשיר אכן איטי משהו. בהטייה לקח לו 2-3 שניות להטות את התצוגה.

כמובן שבהטייה המקלדת הופכת רחבה יותר, אני באמת צריך לבדוק אם אצבעות הקבב שלי ייטיבו לתפקד בהקלדה על המסך. (או לחילופין, אם אפשר לשנות את רגישות המסך.)

ferez- עלות המכשיר היא 160$ וזהו.

בחברה הזו אין התחייבות לפרק זמן כלשהו, אתה יכול לקחת לחודש ולהתנתק. אין קנסות, אין חוזים, אין אזיקים.

בנוסף, לאחר 3 חודשים החברה משחררת אוטומטית את נעילת ה-SIM ככה שאתה יכול לעבור חברה עם המכשיר. (תקף לגבי קנדה. אני לא בטוח אם המכשיר יעבוד עם SIM ישראלי, סביר להניח שכן)

אני מאמין שאני אלך היום\מחר להתרשם ממנו בחנות.

עדיין מחפש המלצה לסמארטפון זול העונה על הדרישות (בהודעה הראשונה), אפשרי גם יד שנייה.

• תוכן חדש...