Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אשמח לשמוע מה "הולך" היום בשוק הצמיגים.

מכיוון שרכשתי את הפונטו מהשכרה וכנראה מתישהוא הוחלפו כל ה-4 לקראת טסט, יש לי זוג של קומהו עתיקים ומרופטים וזוג של אליאנס ששכבו 3 שנים על המדף (שנת ייצור 2007 אך הותקנו לפני 5 חודשים).

אני מגדיל את המידה מ-165\14 ל-185\14, כדי לקבל אחיזת כביש טובה יותר.

מהם הדגמים המומלצים של החברות הטובות? איזה דגם כדאי לבחור שיהיה הטוב ביותר בפניות, לא יחליק בגשם ולא יישחק בצורה קיצונית מהשמש?

כמובן שאין בכוונתי לרכוש צמיג סיני, כך שההתמקדות שלי היא בתוצרת של הפירמות המוכרות : מישלין, פירלי, ברידגסטון וכו'.

תודה מראש על העזרה!!!

דודו.

פורסם

המידה החדשה לא תהפוך את הרכב לספורטיבי או אפילו בכיוון הזה..

אני במקומך הייתי מחפש צמיגי KLEBER HP2 טריים- גם איכותיים וגם לא יקרים מדי .

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=1&r=14&a=&s=185&m=27

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...