Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פרופיל אישי שלי בשביל להבין את הצרכים:

- גר בתל אביב (אין חניה!).

- נוסע בעיקר באזור גוש דן (הרבה פקקים, מרחקים קצרים).

- נדרשות הרבה נסיעות מטעם העבודה (צפון ת"א, מרכז ת"א, ר"ג, ראשון).

הרכב הוא רכב ראשון. הוא מיועד לשרת אותי כ 3-5 שנים מקסימום (לאחר מכן רכב מהעבודה).

חושב לי: עלות תחזוקה שנתית נמוכה, צריכת דלק שפויה, ירידת ערך סבירה. אין שום בעיה עם רכב ידני, להפך.

תקציב: עד 50000 (תמיד אפשר פחות :))

לאחר הרבה בדיקות וקריאות בפורום אני בכיוון של 2 מכוניות:

טויוטה יאריס ידנית שנתון 2003-4.

פולו 2006-7 ידנית.

נקודות חשובות בקניה:

-ערך ושוק בזמן מכירה (עוד 3-5 שנים)

-נוחות נסיעה (אני באוטו איזה שעתיים ביום)

-עלות תחזוקה שנתית

-צריכת דלק

השתדלתי לתת את כל הפרטים שאני חושב שרלוונטים כמובן שאם יש עוד שאלות אשמח לענות.

תודה מראש על הייעוץ

פורסם

פיאט פנדה תפורה לדרישות שלך: מאוד חסכונית, זולה לקנייה ואחזקה, ובגודל האידאלי לתל-אביב. הן נהנות מביקוש יד שנייה

גבוה, אז לא יהיה קל למצוא - אבל כדאי. מבין השתיים שציינת יש עדיפות קלילה ליאריס, במיוחד בהנחה שתקנה ידנית ותצמצם

קצת את הפרש השנתונים בינה לבין הפולו. היאריס תהיה חסכונית וזולה יותר לאחזקה מהפולו, ותשמור על ערכה טוב יותר.

• תוכן חדש...