Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קצת חבל שאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אני נצרך להטריד אתכם בזוטות כגון אלו, אבל בגלל דחיפות הענין הייתי שמח לתגובות עניניות, והיכרות נעשה אח"כ..

אז כמו שניתן היה להבין מכותרת מה שקרה שעקב טעות (לילה,עייפות,מיכלים דומים וכו...) שפכתי מים שמיועדים לרדיאטור למיכל של השמן... (כן. זה לא טעות..) לא שפכתי יותר מחצי כוס מכיוון שהבחנתי מייד בטעות. ובכן מה עלי לעשות, להחליף מידית את השמן או לחכות לטיפול הקרוב שהוא לא בעוד הרבה זמן?

תודה מראש לכולם

פורסם
שלום לכולם!

קצת חבל שאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אני נצרך להטריד אתכם בזוטות כגון אלו, אבל בגלל דחיפות הענין הייתי שמח לתגובות עניניות, והיכרות נעשה אח"כ..

אז כמו שניתן היה להבין מכותרת מה שקרה שעקב טעות (לילה,עייפות,מיכלים דומים וכו...) שפכתי מים שמיועדים לרדיאטור למיכל של השמן... (כן. זה לא טעות..) לא שפכתי יותר מחצי כוס מכיוון שהבחנתי מייד בטעות. ובכן מה עלי לעשות, להחליף מידית את השמן או לחכות לטיפול הקרוב שהוא לא בעוד הרבה זמן?

תודה מראש לכולם

להחליף עכשיו שמן מיד.

למלא מחדש ולרוקן שוב.

ואחר כך למלא, להניע ל2-3 דקות, לרוקן ולמלא מחדש.

עד שהשמן לא יקבל צבע טחינה.

פורסם

ולקרוא בבקשה את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני. קישור נמצא בחתימתי, בתחתית תגובתי זו.

שים לב ל"איך רושמים כותרת" , ואי ריבוי " צעקות" כסימני קריאה מרובים, ואיש שימוש במילה דחוף!

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא יודע מה היתה הדחיפות לבצע את מה שעשית בלילה... אני אישת לא מתעסק עם האוטו בלילה רק בגלל הדברים האלה-לא רואים כלום.

אני לא מוסכניק ורק מתחיל את הלמידה שלי בעולם הרכב, המלצה חמה היא לעזוב הכל, לא לחכות לשום טיפול קרוב כי מה שבטוח שהקורוזיה לא תחכה לטיפול הקרוב.

סע מהר למוסך הקרוב שיבצע ניקוי למערכת השמן ותעשה לעצמך "נו נו נו" :) ויפה שעה אחת קודם.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אני לא יודע מה היתה הדחיפות לבצע את מה שעשית בלילה... אני אישת לא מתעסק עם האוטו בלילה רק בגלל הדברים האלה-לא רואים כלום.

אני לא מוסכניק ורק מתחיל את הלמידה שלי בעולם הרכב, המלצה חמה היא לעזוב הכל, לא לחכות לשום טיפול קרוב כי מה שבטוח שהקורוזיה לא תחכה לטיפול הקרוב.

סע מהר למוסך הקרוב שיבצע ניקוי למערכת השמן ותעשה לעצמך "נו נו נו" :) ויפה שעה אחת קודם.

בשום פנים ואופן אין לנסוע עם הרכב במצב הזה!!!

אתה עלול להרוס את המנוע.

פורסם

עשה את מה שהומלץ לך בתגובה מספר 2 וסע לשלום.

אין לנסוע עם הרכב במצבו הנוכחי מחשש לשלומו של המנוע.

פורסם

תודה לכל העונים.

קיבלתי את המלצותיכם, והיום אני מקווה להכניס את הרכב למוסך. (בתקווה שלא מאוחר..)

ומנסיוני ילמדו אחרים- נסיעות- בלילה. טפולים- רק ביום.

פורסם
תודה לכל העונים.

קיבלתי את המלצותיכם, והיום אני מקווה להכניס את הרכב למוסך. (בתקווה שלא מאוחר..)

ומנסיוני ילמדו אחרים- נסיעות- בלילה. טפולים- רק ביום.

אתה יכול לנסוע גם ביום :-P

צחוק בצד,

זה אף פעם לא רעיון טוב לטפל בלילה, פתאום תגלה ביום שחסר לך איזה בורג או כמה, או....ששמת מים בשמן.

פורסם
אתה יכול לנסוע גם ביום :-P

צחוק בצד,

זה אף פעם לא רעיון טוב לטפל בלילה, פתאום תגלה ביום שחסר לך איזה בורג או כמה, או....ששמת מים בשמן.

אני יחשוב על זה.. סתם אני פשוט נוסע בעיקר בלילה, ומכאן מה שקרה.

תודה בכ"א על העזרה.

• תוכן חדש...