Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הצטרפתי לשירות הזה בסלקום. החודש הראשון היה בחינם ועכשיו זה משהו כמו 13 ש"ח לחודש.

מחייגים *01 והשירות אמור להתריע על מכמונות בדרך, על ידי התקשרות.

מישהו התנסה בזה ויכול להמליץ?

האם השירות אמור לכסות את כל המכמונות החדשות וגם להתריע על מארב ממל"ז זמני?

פורסם

חברות הסלולר ממש קפצו על העניין , אני מבין שהריבוי בדיבורים על המצלמות החדשות גרם להם לצאת "במבצעים".

מעניין שלכל הלקוחות בכל החברות בדיוק מגיע חודש חינם :lol:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

זה משהו לא ממש חדש, אני עשיתי את זה לפני 3 שנים, אם זה התריע על הכל , יכול להיות, פשוט לא ממש ידעתי וחודש חינם היה סבבה, אחרי הביטול (חודש), מסתבר אחרי שנה שהם עדיין מחייבים אותי, תבדוק אותם, ואל תסתמך עליהם.וזה לא דרך סלקום זו חברת שעובדת תחת סלקום.

פורסם
מעניין שלכל הלקוחות בכל החברות בדיוק מגיע חודש חינם :lol:

דרך שיווקית שפועלת בצורה מעולה, נותנים לך להתנסות במוצר שאין עליו כמעט הוצאות בחינם, ולאחר שהתרגלת אל הרעיון אתה מתחיל לשלם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סע בזהירות ותהיה רגוע... לדעתי חבל לשלם על "שירותים" טפשיים כאלה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה עובד לפי נתוני נ.צ. שרבים אחרים מכניסים ל-GPS האישי שלהם.

אני מכיר מישהו שמנוי על השירות הזה כבר מס' שנים. בסה"כ בולשיט. זה מתריע לפי נ.צ. בלי קשר לכיוון הנסיעה שלך.

נסעתי איתו בדרך בורמה וזה התריע על מכמונת בכביש מס' 1.

זה מתריע גם כשאין מכמונת שהרי העידכון הוא לא און-ליין.

אז למה בכל זאת הוא משתמש בשירות בעל התראות סרק רבות? כי זה כל הזמן נותן לו תזכורת אוטומטית לשמור על המהירות הנכונה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה בדיוק מזכיר לי את חבר שלי שהשתמש בשירות הזה מהטלפון הפרטי שלו בעודו בנסיעה, ולפתע עקף אותו רכב לבן מצד שמאל. המפגש הסתיים בדו"ח על שימוש בטלפון נייד (1000 ש"ח ו-4 נק').

מסקנה: עזבו אתכם משטויות. סעו בזהירות ושמרו על עירנות.

Xbox12341

פורסם
זה משהו לא ממש חדש, אני עשיתי את זה לפני 3 שנים, אם זה התריע על הכל , יכול להיות, פשוט לא ממש ידעתי וחודש חינם היה סבבה, אחרי הביטול (חודש), מסתבר אחרי שנה שהם עדיין מחייבים אותי, תבדוק אותם, ואל תסתמך עליהם.וזה לא דרך סלקום זו חברת שעובדת תחת סלקום.

תבדוק קודם כל את עצמך לפני שאתה מכתיר גוף או אדם כנוכל ורמאי.

אותו נוכל ורמאי החתים אותך (או קיבל ממך אישור בעל פה) על הסכם שאישרת אותו. בהסכם, אני מניח היה גם עניין החודש חינם והחיוב אחר כך, לא רק אחרי שנה אלא גם אחרי 150 שנה. אז אתה "אל תסתמך" על הזכרון שלך ואל תשחק אותה תמים. החיוב מופיע גם בחשבון שאתה מקבל אז עזוב גם את ה"מסתבר"....

אתה כנראה אוהב לקבל דברים רק בחינם ("היה סבבה") ומי שמחייב אותך על עבודה או שירות שנתן לך הוא כבר נוכל ורמאי.

בקיצור, היד שלך קלה מדי על המקלדת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...