Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה דגמים חדשים לאוסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל אחד והאובססיות שלו, אולי זה באמת יעבור עם הגיל. אני אובססיבי לגבי עברית תקינה, משום

שהיא מייצגת בעיניי את ישראל היפה שאני זוכר מהעבר. כיום אלה שתי תופעות שהולכות ונעלמות.

בכל אופן, אני מקווה שתהנה מהתוספת האחרונה לאוסף, נראה שהיא מוצאת בית חם וידיים טובות.

פורסם

עברית תקנית זה טוב ויפה, אבל יש גם סלנג ויש דרך ארץ.

חלק מ"ישראל היפה" זה לא להתחיל לחפש כל פעם על מה להעיר לאנשים, במיוחד כשאין לזה צורך אמיתי, אנחנו עדיין לא בפורום של אבשלום קור.

עדיין בוער בשד עצמותך נושא העברית התקינה ?

תעשה הסבה להיות מורה ללשון, רק תזכור שפה בפורום זה לא התלמידים שלך אז תשתדל לא להתבטא בצורה כזו מתנשאת ולא נעימה.

בכל אופן, תודה.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כל אחד והאובססיות שלו, אולי זה באמת יעבור עם הגיל. אני אובססיבי לגבי עברית תקינה, משום

שהיא מייצגת בעיניי את ישראל היפה שאני זוכר מהעבר. כיום אלה שתי תופעות שהולכות ונעלמות.

בכל אופן, אני מקווה שתהנה מהתוספת האחרונה לאוסף, נראה שהיא מוצאת בית חם וידיים טובות.

אל תיפגע ידידי אבל מכמה שאני זוכר אתה בסך הכל בן 20 וקצת,ועדיין מתנסח כמו בן 60, אולי יש לזה קשר לנושא בשרשור אחר שדיסקסנו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=342944&page=4 (הכל בהומור, בלי כוונה לפגוע:-)).

פורסם

אתה גר במעבדה? :shock:

45867_419802829961_678659961_4991931_1767080_n.jpg

אולי תסבירו קצת מה הקטע עם דגמים כאלה?

כאילו, זה לא מתפרק, אין לזה מנוע, אי אפשר לתת לילדים לשחק בזה, וגם ככה עוד שנה יצא דגם מתקדם יותר..

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אנשים קונים דגמים מכל מיני סיבות. מישהו קונה מכוניות שהיו לו או במשפחה (כמוני), מישהו אחר קונה דגם של משהו שלא יצא לו לקנות כניראה בחיים אמיתי או כדי לחסוך מקום בחנייה :twisted:. יש מכוניות שהן טובות בשביל להסתכל. לא הכל מזדה 3 בצבע עכבר על החזית של בימבה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה גר במעבדה? :shock:

כאילו, זה לא מתפרק, אין לזה מנוע, אי אפשר לתת לילדים לשחק בזה, וגם ככה עוד שנה יצא דגם מתקדם יותר..

למה נראה לך שאני גר במעבדה ?...

מה הקטע עם הדגמים ?

תראה, לכל אחד יש את התחביב שלו, יש אחד שהתחביב שלו זה לחזור הביתה ולהרביץ ג'ויינט ולהרגע, אחד אחר התחביב שלו זה לנסוע לנס הרים ב-23:00, אחר התחביב שלו זה לאסוף בולים...

הבנת את הרעיון.

נכון, הדגמים האלה לא מתפרקים (לפחות לא אמורים להתפרק), זה לא לילדים, ובעוד שנה יצא דגם חדש.

מצד שני, כמו שאומרים לבחורות מסויימות "תתרכזי בלהיות יפה", כך גם תפקידם של הדגמים האלה.

יכול להיות שלך זה יראה מיותר, אבל כמו שכבר כתבתי, כל אחד ומה שהוא אוהב.

אצלי למשל כל דגם מסמל משהו:

*הפורשה תמיד תזכיר לי את מירוץ ה-GT CUP הראשון שהייתי בו.

*הלמבורגיני היתה מתנה ספונטנית של אישתי.

*המרצדסים מהטיול המדהים באיטליה.

*הפגאני מהביקור במפעל.

*הפרארי מתנה ליומהולדת מאישתי.

*המכונית שאני עומד לקבל תציין את יום הנישואין השני (והראשון שחגגנו יחד..) ועל הדרך תציין עוד משהו...

בקיצור, אבני דרך שכאלה..

פורסם

זכית בתחרות "התגובה ההזוייה והלא קשורה" לשנת תרט"ח

זה הקטע באוסף- לאסוף פריטים ולשים אותם על המדף בתצוגה. כמו נרות של חנוכה- לראותם בלבד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הSL מדהימה ,היא יכולה לשבת לי טוב באוסף.

מה הקטע?יש אנשים שאוספים מצתים, יש כאלה שעיתונים, יש כאלה ששעונים,נשים אוספות נעליים ותיקים

ויש כאלה שאוספים דגמי מכוניות

פורסם

למה נראה לך שאני גר במעבדה ?...

אם זה פינת מחשב בסלון - אז סבבה, בתור פינת העבודה זה נראה כמו clean-room :wink:.

אל תיקחו אותי כזה קשה,

אומנם עד כיתה ט' גם התעסקתי עם מודלים מפלסטיק של מטוסים, בנית דגמים מנייר של בטאון, בנית טיסנים מבלזה וכו'..

במקרה שלי כל האוספים שהיו לי סיימו את חייהם בפח (אחרי שלא ניקתי את החדר לקראת פסח).

אבל אחלה - כל אחד והאוסף שלו.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

טוב אז קיבלתי את הדגם החדש, ואז גיליתי בו כמה פגמים מעצבנים (בייחוד שהדגם עלה 450$, כולל משלוח).

החלטתי להחזיר אותו למוכר (EBAY, מוכר מגרמניה).

לאחר בירור מולו מסתבר שגרמתי לסוג של "RECALL" מצד חברת BBR שפשוט משכה חזרה כ-70% מהדגמים שייצרה עבור אותו דגם ספציפי (כל הדגמים הינם לימיטד אדישן).

אז תמונות "מיוחדות" של הדגם אין לי, אבל את הפגמים דווקא כן צילמתי.

(ה"שמשה" הקדמית לא מודבקת ולכן מעוותת בחלקה העליון).

67687_441406299961_678659961_5472079_6531405_n.jpg

כך זה נראה מהצד השני (כל השמשה פשוט בחוץ, מודבקת רק בכמה נקודות).

68771_441406314961_678659961_5472080_4269542_n.jpg

מאחור יש תיקון מכוער של הצביעה משמאל לאגזוזים, בנוסף לכך שצבעו כמה חלקים שלא היו אמורים להצבע ונמרחו על הדרך.

69002_441406329961_678659961_5472081_3800451_n.jpg

זהו, הדגם כבר נשלח חזרה לגרמניה, BBR מכינה סידרה חדשה של דגמים ובקרוב אקבל את החדש.

פורסם

עידן,

קצת קשה לדעת מהתמונות, אבל אני מניח שמדובר בקנ"מ 1\43, נכון?

מאיזה מוכר ב-EBAY קנית את הדגם?

(אפשר גם בה"פ).

לפני כשבועיים קיבלתי את ה-SLR300 Uhlenhaut, תוצרת CMC, בקנ"מ 1\18.

פעם ראשונה שאני קונה דגם ברמת איכות כזאת- ולא התאכזבתי.

מקווה שתקבל את הדגם החדש במהרה- הוא יפהפה, בדיוק כמו הדגם האמיתי.

שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

מזל שהחזרת, זה נראה כאילו היה לה קצה שילדה ותיקון חובבני.

בכלל בסכומים כאלה כדי לקחת למכון בדיקה מוסמך. :wink:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...