Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

כיום יש לי יונדאי אלנטרה, שנת 2001 שאנחנו מעונינים למכור אותה ב25,000 שקל, האוטו שאנחנו מייעדים לעצמנו זה מאזדה 3 שנת 2007.

הבעיה היא כזאת, במשך כמה חודשים אנחנו לא מצליחים למכור את היונדאי שלנו ולקבל כסף ביד שיעזור לנו לקנות את המאזדה שאנחנו רוצים, אף אחד לא רוצה לקנות את האוטו.

קבילנו הצעה היום לקבל יונדאי אקסנט שנת 2007 (1400 סמק, 80 אלף קילומטר) להוסיף 35 אלף שקל ולתת את היונדאי שלנו בתמורה.

הצעה הזאת אטרקטיבית בשבילנו כי בלי לקבל כסף ביחד אנחנו לא יכולים לקנות שום אוטו, השאלה מה אתם חושבים על העיסקה? מה אתם חשובים על היונדאי אקסנט ? אפשרי גם שניקח את העיסקה ועוד שנה ככה נמכור שוב ביותר קלות ונצליח להשתדרג..

תודה לעוזרים :)

פורסם
שלום לכולם ,

כיום יש לי יונדאי אלנטרה, שנת 2001 שאנחנו מעונינים למכור אותה ב25,000 שקל, האוטו שאנחנו מייעדים לעצמנו זה מאזדה 3 שנת 2007.

הבעיה היא כזאת, במשך כמה חודשים אנחנו לא מצליחים למכור את היונדאי שלנו ולקבל כסף ביד שיעזור לנו לקנות את המאזדה שאנחנו רוצים, אף אחד לא רוצה לקנות את האוטו.

קבילנו הצעה היום לקבל יונדאי אקסנט שנת 2007 (1400 סמק, 80 אלף קילומטר) להוסיף 35 אלף שקל ולתת את היונדאי שלנו בתמורה.

הצעה הזאת אטרקטיבית בשבילנו כי בלי לקבל כסף ביחד אנחנו לא יכולים לקנות שום אוטו, השאלה מה אתם חושבים על העיסקה? מה אתם חשובים על היונדאי אקסנט ? אפשרי גם שניקח את העיסקה ועוד שנה ככה נמכור שוב ביותר קלות ונצליח להשתדרג..

תודה לעוזרים :)

שלום

מה הק"מ של הלנטרה ? האם הרכב עושה בעיות מכניאות כלשהם ?

או שפשוט אתם רוצים לשדרג ?

האם האקסנט לא קטנה לכם ?

יוסי

פורסם
שלום

מה הק"מ של הלנטרה ? האם הרכב עושה בעיות מכניאות כלשהם ?

או שפשוט אתם רוצים לשדרג ?

האם האקסנט לא קטנה לכם ?

יוסי

190000 ואנחנו פשוט רוצים לשרג לרכב 2007, סה"כ רכב לא רע בכלל..

הבעיתיות במכירה של הרכב זה המרחק, אנחנו מאילת ככה ש...

וכנראה שנוותר על האקסנט, אנחנו חזק בקטע של המאזדה..

פורסם

האקסנט מכונית שלא מצטיינת בשום דבר אבל היא בהחלט אמינה ונעימה יותר מהאלנטרה הרכב מדי לדעתי.

אני לא ממליץ על דגם ה-1.4, הוא חלש בצורה מורגשת וממש דורש לחיצות חזקות ותכופות על דוושת הגז מה שתורם לצריכת דלק גבוהה. דגם ה-1.6 כבר מציע ביצועים טובים לצד צריכת דלק סבירה.

המאזדה 3 תהיה טובה יותר מבחינת מרווח בתא הנוסעים וביצועים.

פורסם

יש דברים טובים באילת שמוזילים את יוקר המחיה - כמו למשל המע"מ שאיננו, העובדה שלא צריך חימום בחורף וכו'.

יש דברים שמעלים את יוקר המחיה - כמו למשל העובדה שצריך קירור ללא הרף.

אז במקרה הזה - די אכלתם אותה. הרכב שלכם הוא אחד מהרכבים הפחות מבוקשים בשוק, בנוסף לכך יש לו ק"מ גבוה והכי גרוע - אתם גרים במקום שאין בו כמעט תושבים שיכולים סתם לבוא ולהתרשם או אפילו להתמקח איתכם.

מה שאני מציע - במקרה הזה - במידה ואחת מחברות ההשכרה מוכנה לקחת את הרכב תמורת עסקת טרייד אין - פשוט ללכת על זה.

אין ספק שהחברות יהיו מוכנות ללכת על עסקה כזו רק ברכבים שבהם יש בעיית סחירות מהותית - כמו למשל האקסנט.

החברות יכולות לרדת במחיר הרכישה של הרכב או להשיט על עצמן עסקאות לא אטרקטיביות, רק כדי להפטר מרכבים.

לחברת הליסינג יש יתרון עליכם - היא מעבירה בכל מקרה מדי חודש את עודפי ההשכרות שלה לתיירים - אל מגרשי הרכב מצפון לאילת - מבאר שבע ועד קרית שמונה.

החברה תיקח על עצמה את העברת הרכב שלכם לסוחר באיזור המרכז שקונה ממנה רכבים במרוכז - ושלום על ישראל.

לגבי מכירה בעתיד - סביר להניח שגם בעתיד יהיו רכבים פשוטים שכאלה וגם אותם תוכלו לקנות בעסקת טרייד אין... :-D

ההמלצה שלי - במידה והאקסנט לא קטנה לכם, קחו אותה. דגם ה-1.4 אולי לא חורך את העליות של סדום, אבל לנסיעה עירונית הוא סביר. צריכת הדלק עם מזגן היא בסביבות 1:10.

עוד נקודה חיובית - המזגן מצוין.

פורסם
יש דברים טובים באילת שמוזילים את יוקר המחיה - כמו למשל המע"מ שאיננו, העובדה שלא צריך חימום בחורף וכו'.

יש דברים שמעלים את יוקר המחיה - כמו למשל העובדה שצריך קירור ללא הרף.

אז במקרה הזה - די אכלתם אותה. הרכב שלכם הוא אחד מהרכבים הפחות מבוקשים בשוק, בנוסף לכך יש לו ק"מ גבוה והכי גרוע - אתם גרים במקום שאין בו כמעט תושבים שיכולים סתם לבוא ולהתרשם או אפילו להתמקח איתכם.

מה שאני מציע - במקרה הזה - במידה ואחת מחברות ההשכרה מוכנה לקחת את הרכב תמורת עסקת טרייד אין - פשוט ללכת על זה.

אין ספק שהחברות יהיו מוכנות ללכת על עסקה כזו רק ברכבים שבהם יש בעיית סחירות מהותית - כמו למשל האקסנט.

החברות יכולות לרדת במחיר הרכישה של הרכב או להשיט על עצמן עסקאות לא אטרקטיביות, רק כדי להפטר מרכבים.

לחברת הליסינג יש יתרון עליכם - היא מעבירה בכל מקרה מדי חודש את עודפי ההשכרות שלה לתיירים - אל מגרשי הרכב מצפון לאילת - מבאר שבע ועד קרית שמונה.

החברה תיקח על עצמה את העברת הרכב שלכם לסוחר באיזור המרכז שקונה ממנה רכבים במרוכז - ושלום על ישראל.

לגבי מכירה בעתיד - סביר להניח שגם בעתיד יהיו רכבים פשוטים שכאלה וגם אותם תוכלו לקנות בעסקת טרייד אין... :-D

ההמלצה שלי - במידה והאקסנט לא קטנה לכם, קחו אותה. דגם ה-1.4 אולי לא חורך את העליות של סדום, אבל לנסיעה עירונית הוא סביר. צריכת הדלק עם מזגן היא בסביבות 1:10.

עוד נקודה חיובית - המזגן מצוין.

תודה רבה על התשובה המפורטת ובכלל לכולם .

שאלה נוספת, איך מאזדה 3 שנת 2005 עם 80000 קילומטר ? יותר טובה מהאקסנט 2007? (המאזדה היא פרטית, לא ליסינג או משהו)

פורסם

עוד נקודה חיובית - המזגן מצוין

האוטו אמין וטוב אבל אל תצפה לצריכת דלק של יותר מ1:8.5 משולבת עם מזגן וזה על סמך לפחות 3 אקסנטים שנהגתי בהן.

פורסם

על הפנים אם כך, יותר גרוע ממה שחשבתי :-(

ועדיין - אלא אם מציעים להם עסקה על רכב אחר, אני לא רואה הרבה דברים טובים אחרים קורים בתחום הזה.

לא לשכוח - בלי מכירה של הרכב הישן קשה מאוד להתקדם לאחד אחר.

• תוכן חדש...