Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לעשות טרייד במחיר הזה, הקנבה במצב מעולה רק הבולם זעזועים שלו קצת מזייף במעמורות כביש קשות וזה די מעצבן. ואין מה לומר, הסאונד לא משהו בעליל. הסתנוורתי מכל העניין של המסך מגע וחיוג דרך הפאנל וכל השטויות מסביב

ששכחתי מהדבר החשוב ביותר...איכות הסאונד.

כרגע יש לי אפשרות להוסיף 800 שקלים בשביל אלפיין 113BT חדש בקופסא עם אחריות מלאה מהיבואן רישמי,

ראיתי שמחירו הזול ביותר הזאפ 1900 שקלים לדגם החדש (יש רק בחנות אחת שם).

המחיר להוספה סביר? ובכלל, זה כדי?

שאר המפרט, מגבר רוקפורד 4 יציאות, סאב סרווין וגה, רמקולים קידמי קומפוננט ואחורי סטנדרטי של מקרום.

תודה מראש!.

פורסם

עסקה טובה זה דבר אינבידואלי.

מבחינה כלכלית הקנבה שלך עולה סביב 2500 אני מעריך

כך שמשקלו 1100 שח כמשומש אם מעריכים את ה 113 במחיר של 1900

כאשר אתה מוסיף 800 שח,אני לא מאמין שתוכל למכור את הקנבה ביד 2 במחיר טוב יותר מהמשתקף בעסקה.

ה-113 יהיה בעל איכות

טובה בהרבה מהקנבה והוא בעל BT וגם USB וגם תומך IPOD

בשורה התחתונה אני הייתי הולך על העסקה הנ"ל.

פורסם

אני לא מסתכל כל כך על כמה שהוא עולה בכללי אלא על כמה שהוא עלה לי, (באיזור ה1700) למרות שקשה לי להאמין שהוא נמכר

ב2500 שקלים באתרים מעודכנים, אני מאמין שאפילו אפשר להשיג אותו היום בפחות ממה שקניתי אותו אז, כרגע מנסה למזער נזקים ואני שמח שאתה חושב שמדובר בעסקה טובה אני חושב שאני אלך על זה.

תודה רבה!

שתי שאלה נוספות לידע כללי ברשותך, הדגם המדובר של האלפיין הוא דגם בדרג מהאיכותיים של החברה בסדרה הזו?

ובכללי, מדובר בפאנל איכותי וטוב שיתן את המקסימום מבחינת איכות שמע? (ביחס למחיר\תועלת)?

תודה..

פורסם

בסיגמנט שלו הוא בהחלט אחד הדגמים הטובים של אלפיין

המכשירים של אלפיין לא מתפשרים על איכות הסאונד ,אני מאמין שתהיה מרוצה ממנו

הוא בהחלט מהווה שידרוג על פני הקנבה.

פורסם
אפשר להשיג את האלפיין 113 כיום ב 1300 שח חדש.

איפה?

גם אם כן, זה עדיין לא הכי משתלם מבחינתי בלי איזה דיל של החלפה, אני לא יצליח למכור את המכשיר שלי ביותר מ800 שקל וסביר להניח שאפילו בפחות, ביחוד שהוא גם צריך החלפה של בולם זעזועים שזה יעלה לי עוד כמה? 100,200 שקל?

ותוסיף לזה את הכאב ראש של לחפש קונה ולמצוא מהר אם בכלל. גם אם אני יוצא באיזשהוא רווח זה עדיין לא שווה את הכאב ראש ובזבוז הזמן לפי דעתי.

בכל מקרה, אם תוכל לכוון אותי לחנות שמוכרת את המכשיר ב1300 אני ישמח לראות זאת.

אולי אוכל להתמקח קצת בנוגע לעסקה שלי.

כמובן שהשאלה גם אם מדובר גם ביבוא של אפריל עם אחריות מלאה של יבואן רישמי דבר שחשוב לי מאוד.

תודה,

• תוכן חדש...