Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני יכול לקבל עזרה וסיוע לפירוק כל תא הנהג? מהיכן להתחיל? איפה להזהר? ואיזה חומר הכי טוב לשחזר חלקי פלסטיקה?

הפירוק חייב להתבצע כדי לסדר את יציאות המזגן השבורות, וחידוש פני הרכב.

דגם הרכב: דייטסו אפלאוז 93

בנוסף איזה אופציות יש לי בשביל קילופי צבע על הגג, זה אומנם אוטו ישן קצת אך ברצוני לשמר אותו ולהפוך אותו לקצת יותר נקי.

תודה רבה לעונים

פורסם

לגבי הקונסולה הייתי ממליץ לחבר את החלקים הסדוקים בעזרת מבער קטן

הכוונה שלי שתבצע כמו ריתוך ולאחר שכל הקונסולה תהיה שלמה לצפות אותה בבד או לקנות את השטיח שמותאם אישית לרכב

לגבי הצבע אתה כבר צריך לגשת לפחח

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לגבי הצבע, השקעה של צבע אצל פחח נראה לי יקר. ראיתי פתרונות של מדבקות יש למישהו ניסיון בזה?

לגבי הקונסולה, הסדק היחיד שיש הוא מעל ההגה, והוא פחות מפריע לי, יותר החשיבות שלי זה בשביל תריסי המזגן שנשברו במצב סגור ואין באפשרותי לפתוח אותן או לכוון אותן. מצאתי מי שימכור לי את התריסים עצמם רק שאין לי את האפשרות לפרק את התריסים בשני הרכבים.

בנוסף לאחר שאפרק אנקה את כל הפלסטיקה.

חוץ מיזה שיש מתחת לרדיו תא קטן לאחסון מסמכים שכנראה אני יוותר עליו ואכין מקום למערכת דאבל דין או למסך בלבד..(משהו שמתוכנן לעתיד הקצת יותר רחוק.)

פורסם

זה טוב כשיש לך מטרה אבל אל תשכח שהדרך לא קלה ולא פשוטה

ויהיו הרבה מצבים שאתה תיתקע בגלל חוסר ידע, כלים, חומרים או חלקים

לכן לפני שאתה עושה משהוא עדיף להתייעץ ולבדוק את הנושא מכל הכיוונים שיהיה לך יותר קל ומהר

מה שאני מייעץ לך זה מתוך ניסיון שלי שהיה קורה לי בהתחלה ולא מתוך זילזול.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לכן אני מנסה כאן לצבור נסיון מכם חברי הפורום שהתנסו בזה בעבר ויש לכם טיפים ועצות..

שוב אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי על גבי הכתב את סדר פירוק הדשבורד והקונסולה.

תודה ולילה טוב

פורסם

אתה בטוח שצריך לפרק את כל הדאשבורד בשביל לפרק/להרכיב תריסי מזגן ?

אתה יכול לבדוק לפי התריסים השבורים איך הם היו מורכבים ?

פורסם

ניראה לי שהנושא שפתחתה לא כלכך שייך לאודיו לרכב אבל אם תחפש קצת בנושא אחר (החזקה וטיפולים) תגיע לפרויקטים ומדריכים מהסוג שאתה מחפש הנה מדריך אחד לדוגמא .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=266505

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

זה אולי נכון שזה לא הכי קשור, מצד שני - לאנשי האודיו יש אולי את הנסיון הרב ביותר בפירוק דשבורדים - בייחוד לאחרונה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה רכב יפני, אמור להתפרק כמו לגו.

כל הפנלים הקטנים בטח תפוסים על תיקתקים ואולי איזה בורג או שניים

צריך לראות תמונות מפורטות בכדי לנסות לעזור באמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...