Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כחודש ושבוע הזמנתי חלק לרכבי דרך אתר איביי.

שילמתי דרך פייפאל.

התשלום הגיע למוכר והוא הודיע לי כי החלק נשלח.

אולם עבר יותר מחודש ולא קיבלתי דבר.

פניתי למוכר ואין תגובה.

מה עושים?

האם יש סיכוי שהחלק תקוע במכס?

האם יש דרך לברר?

אם לא האם אפשר לקבל החזר דרך פייפאל?

תודה יוסי

פורסם

אהלן,

תלוי מאיפה הזמנת, לי כבר קרה שהזמנתי מוצר מסין והוא הגיע אחרי חודשיים, לפעמים המשלוחים מתעכבים ויש להתעזר בסבלנות.

אני באותו מקרה כבר אחרי חודש ביקשתי החזר כספי וקיבלתי, גם אתה יכול לבקש החזר (לפתוח DISPUTE) ובמידה ותקבל את החלק תיצור קשר עם המוכר ותשלם לו. אם כמו שאתה אומר הוא לא מגיב לך אחרי כמה ימים וכמה הודעות ששלחת לו אז תפתח DISPUTE ב EBAY ויחזירו לך את הכסף.

פורסם

תפתח דיספיוט על העסקה.

ככל הנראה יחזירו לך את הכסף.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

שים לב, איביי בודקים את ההתכתבויות שלך עם המוכר במהלך הדיספיוט.

רצוי להמשיך לכתוב למוכר כל כמה זמן כדי שזה ירשם.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

הבעיה עם החזר דרך פייפאל/ איביי זה שהם לוקחים לעצמם נתח מהעסקה כך ששילמת להם עמלה בעצמם על כלום.

המלצה שלי היא לפנת לחברת האשראי, שהיא גם חברת הביטוח שלך לכך שתקבל את המוצר שתשלם עליו דרכם, ולציין את פרטי המקרה, והם כבר ידאגו להחזיר לך את הכסף.

פורסם

קרה לי מקרה שהזמנתי נעליים ולקח להם קרוב לחודשיים להגיע...והכול בגלל שהזמנתי את הנעליים ביום הראשון של איזה חג ואז נוצר עיכוב רציני,תבדוק שאין חגים או משהו בסיגנון בתאריך שהזמנת.

פורסם

לאחר כחודש וחצי החלק הגיע לסניף הדואר שבעירי

היום אספתי אותו.

אולם מכיוון שהתכתבתי עם המוכר על אי קבלת החלק

הוא הודיע לי שישלח לי אחד נוסף.

מה עושים האם להודיע לו והוא יבטל?

מה הדרך להחזיר לשולח?

תודה.

פורסם

שלח למוכר אימייל, אם הוא לא שלח הכל בסדר, אם הוא שלח תשאל אותו האם לשלוח לו בחזרה את החבילה, יש כל מיני אופציות, יכול להיות שאם הסכום אינו גבוה הוא יוותר ואתה תרוויח שני זוגות נעליים.

פורסם
לאחר כחודש וחצי החלק הגיע לסניף הדואר שבעירי

היום אספתי אותו.

אולם מכיוון שהתכתבתי עם המוכר על אי קבלת החלק

הוא הודיע לי שישלח לי אחד נוסף.

מה עושים האם להודיע לו והוא יבטל?

מה הדרך להחזיר לשולח?

תודה.

כיוון שהתופעה של אנשים בארץ שמדווחים שלא קיבלו דברים שהם כן (גם אם באיחור) תופסת תאוצה, הרבה מוכרים מתחילים לוותר על השוק שלנו.

ראה לדוגמא את איטליה וברזיל ששם המכס עושה צרות צרורות ורוב המוכרים פשוט לא מסכימים לשלוח לשלם.

פורסם

תתקשר לויזה ותבקש לבטל עיסקה בטענה שלא קיבלת דבר תמורת התשלום, ישלחו לך טופס,תמלא אותו והכסף ייכנס לך לחשבון.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
תתקשר לויזה ותבקש לבטל עיסקה בטענה שלא קיבלת דבר תמורת התשלום, ישלחו לך טופס,תמלא אותו והכסף ייכנס לך לחשבון.

הבן אדם רשם שהוא כבר קיבל את החלק אז למה לבטל עיסקה?! :?

• תוכן חדש...