Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתגורר במושבה קטנה ונחמדה בצפון הארץ, בשעה 16:30 יצאתי מביתי והבחנתי בכבל חשמל שמחבר בין עמוד חברת החשמל לבין בית של אחד התושבים כאשר הוא מחובר בשני קצותיו אך רפוי בגובה של שלושה מטרים מהכביש הראשי של המושבה,

מיד סימנתי את הכבל בעזרת ענפי דקל שהיו בסביבה (אולי זו הייתה טעות :roll:) והתקשרתי למוקד 103 לדווח על התקלה.

כעבור שעתיים התקשרו אליי כדי לשאול מה התקלה, זאת לאחר שהסברתי בפעם הראשונה במפורש מה הבעיה.

כעבור שש וחצי שעות ואין ספור טלפונים של תושבי המושבה חברת החשמל הועילו להגיע למקום ולסדר את התקלה.

האם הדבר תקין שכבל חשמל נמצא בגובה 3 מטרים מהכביש הראשי של המושבה במשך שש וחצי שעות ללא שום השגחה של חברת החשמל?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

כנראה שכן.

(באמת, איזו תשובה אתה מצפה לקבל בעניין?)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יום אחד, ששכן שלי גזם עץ בגינה, ענף אחד נפל על אחד מכבלי החשמל שמחברים בין שני עמודים, וגרם לניצוצות.

תוך פחות משעה ניידת שירות של חברת החשמל באה לבדוק את העניין (כנראה מישהו צלצל אליהם) וכיבתה את החשמל ברחוב כולו.

פורסם

גם לי יש נסיון טוב עם "שירות הלקוחות" של חברת החשמל. הייתה לנו בעייה בחשמל הדירתי ולאחר שהגיע חשמלאי אידיוט שלא פתר את הבעייה הזמנו את חברת החשמל כי חשבנו שיש בעייה בהזנה לדירה. תוך חצי שעה (!!!) הגיע טכנאי, פירק, בדק, החליף פיוז ראשי והלך, לא לפני שהוא אמר שאין בעייה לקרוא להם 24 שעות ביממה וזה שירות שלא עולה כסף :shock:

זה קצת עצוב שאני צריך להשתמש בסימנים כמו !!! ו :shock: כדי לתאר חווית שירות, אבל ככה זה צריך להיות במדינה מתוקנת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...