Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במחשבה שניה - כמו שאמר סימון, זה כנראה תימני. במקרה כזה אתה חייב לוודא שהוא בא עם רסק.

רסק זה לחלשים. תימנים אמיתיים לא סוגרים את השבוע בלי מנה הגונה של חילבה. עם או בלי הג'חנון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קשור באיזו משפחת פשע?, עיצבנת איזה תימני לאחרונה? :roll:

ממש לא. :shock:

אולי מילואים :wink:

אני עושה מילואים בבסיס בו שירתתי בחובה, וזה לא היה בסוף העולם (ראש העין...)

אתה מצפה למשלוח של לוח שעונים חדש דרך הדואר ? :mm_tongue

ששש... לא לפתוח פה - הנוכחי עובד, בפעם האחרונה הוא התכבה אחרי שניקיתי את הפלסטיק (מאבק) עם מגבת מטבח יבשה, כרגע אני מפחד לנקות אותו שוב.

אף פעם לא הבנתי למה אנשים כ"כ מפחדים מדואר רשום. החיים היכו בכם ללא רחם?

כי זה מפחיד. אני לא מחכה לדואר רשום כלשהו ובטח שלא ממרכז הארץ כאשר אני בכלל גר בצפון. מעבר לזה, רשום דבר דואר גדול שזה עוד יותר מפחיד, אם זה היה "קטן" (כלומר מכתב) זה היה עוד טוב. כשאני חושב על זה, רכשתי לא מזמן סלון חדש + מזנון ושולחן (רק את הספות קיבלתי), אולי רוצים לשלוח לי את השולחן בדואר? :wink:

נטוויז'ן?

לא יכול להיות... מה לי ולהם? חוץ מזה שהם נמצאים בחיפה.

פורסם

רואים שאתה צעיר :wink:.

טיפ קטן - הדברים הכי מסוכנים שתקבל בדואר יגיעו במעטפה, הגרועים שבהם יהיו מעטפה מקופלת כזו, שהמכתב הוא חלק אינטגרלי ממנה.

דבר דואר גדול לא יכול להיות כזה גרוע, איך שלא תסתכל על זה. פצצה זה לא, תרגע.

במקומך הייתי בודק מי השולח לפני שהייתי מתחיל לאבד שינה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בטח סמים במסווה, אם תהיה חכם תמכור את זה לאיזה עבריין תרביץ מכה וצא לגמלאות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אומנם אנחנו יושבים בחיפה אך המטה שלנו נמצא בראש העין.

אתה לקוח של 013?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
רואים שאתה צעיר :wink:.

טיפ קטן - הדברים הכי מסוכנים שתקבל בדואר יגיעו במעטפה, הגרועים שבהם יהיו מעטפה מקופלת כזו, שהמכתב הוא חלק אינטגרלי ממנה.

דבר דואר גדול לא יכול להיות כזה גרוע, איך שלא תסתכל על זה. פצצה זה לא, תרגע.

במקומך הייתי בודק מי השולח לפני שהייתי מתחיל לאבד שינה.

איך אני בודק מי השולח לפני שאני ניגש לשם? בטלפון בחיים לא יסכימו לספר פרטים. חוץ מזה איך דבר מסוכן יכול להגיע במעטפה כ"כ קטנה? :shock:

אתה קצת פרנואיד, לך כבר לקחת - וספר לנו.. אנחנו רוצים לדעת !!

אתם תדעו :-P.

נראה לי ששלחו לך את נהג המבחן של סקודה שיריץ קצת את הרכב מרוב שהוא לא צובר קילומטרז'...

אל תדאג, כשאני ארצה למכור את האוטו יקפצו הרבה נהגים שירצו לבוא להריץ קילומטרז', מניסיון.

אומנם אנחנו יושבים בחיפה אך המטה שלנו נמצא בראש העין.

אתה לקוח של 013?

כן, אני לקוח מהתקופה שבה הם היום חברה קטנטנה שסיפקו אינטרנט במודם אנלוגי 56K...

פורסם

אני לא מבין, כל מי שבפורום שמכיר איזה מסעדת חילבה בראש העין צריך עכשיו להכנס לשרשור ולהציע לך אולי זה הם ששלחו לך ג'חנון סרק עם רסק פצץ? :loco::drinking:

אולי זה נטוויג'ן, אולי זה דרך ארץ, אולי סבתא שלי ואולי אחת מ 6 התימניות שמעמיסים כל לילה בפרויקט תגלית, שלחה לך את הילד התימני הקטן שעשית לה בצבא!:screwy:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פתח את החבילה ותגלה :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מניח שאם תגיע לסניף הדואר ותבקש לראות את החבילה לפני שאתה לוקח יאפשרו לך. בכל מקרה אל תחתום אם אתה לא רוצה לקחת.

מה אתה מפחד שיגיע בדואר? תימני מתאבד? פצצת חילבה מלוכלכת?

במעטפות קטנות ומקופלות באים צווי מילואים, דרישות חוב של מס הכנסה, מכתבי עיקול מביטוח לאומי, ברכות מעיריית ת"א, הזמנות למשפט, קנסות משטרה - בקיצור, זוהי דרכה של המדינה ו/או אחד מהגופים הגדולים מטעמה להודיע לך "אזרח יקר, התקציב נגמר, אנחנו בונים עליך בעיקר. מיד, באופן חפוז, תוך 90 יום בריבית שוק אפור פלוס חמישים אחוז".

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אני מניח שאם תגיע לסניף הדואר ותבקש לראות את החבילה לפני שאתה לוקח יאפשרו לך.

ולפני שתיקח את החבילה, אל תשכח לערוך חידון בין כל עובדי סניף הדואר בנושא תכולת החבילה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...