Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על לקנות רכב לצורך שיפור קוסמטי (אני מתחיל ללמוד עיצוב תעשייתי ורוצה ללמוד את כל התהליך ).

ואני מעוניין ברכב שיש לו מראה עם הרבה אופי כמו הרכבים האמריקאיים הישנים כמו המוסטאנגים בערך.

רכב נאה שעדיין לא איבד לחלוטין מהאוטנתיות של העיצוב שלו (כמו גראנד פרי למשל) .

ושיהיה אפשר לנסוע בו כרכב פרטי ללא יותר מדי בעיות .

הבעיה היא התקציב שהוא משהו כמו 30-35 אלף בערך .

אני מקווה שקיימת "חיה" כזאת שנכנסת לתחום הדרישות.

פורסם

BMW E30 שמורה יכולה להתאים כרכב שנראה "רע"

והוא גם לשימוש יומיומי.

רכבים חדשים יותר יהיו - לטעמי - מזדה 323 משנות ה90 המוקדמות, אלה עם הפנסים המתרוממים

וגם - יונדאי לנטרה על עיצובה המעוגל והקווים המעניינים שלה יכולה להפוך בקלות לרכב מאוד יפה אם טיפה משקיעים בו.

הייתי ממליץ לך להמנע מלנצ'יות \ אלפות למיניהן - למרות העיצוב המאוד מושך שלהן - שכן הרבה פעמים מתחת לעיצוב מתחבא צורך מאסיבי של השקעה בתחזוקה של הרכב עצמו.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

דווקא משהו שהוא ממש סטייל בשביל עיצוב זה חיפושית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ומה בדבר רכבים אמריקאיים?

שכחתי לכתוב שהעדיפות היא לקופה כלשהו

שאלה נוספת היא מה חוץ מצביעה עצמית אפשר בדיוק לשנות ומה הגבולות המותרים בארץ

פורסם

תנסה למצוא איזה מגאן קופה, אני מאד אוהב את העיצוב של הרכב.

אופציה נוספת אופל טיגרה, יונדאי קופה אם נכנסת בתקציב משנתון נמוך

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

התקציב הוא רק לרכב או גם לרכב וגם לשיפוץ?

הייתי ממליץ לך על קאווליר קופה, שנסחרת במחירי בדיחה, במודלים גבוהים, ונחשבת לרכב אמין יחסית עם טופל כראוי, יש לו פה ושם בעיות חשמל שמתגים מפסיקים לעבוד וכו' (מחלה של הדגם) וצריכת הדלק גבוהה מאוד בגיר אוטומט (הידני נדיר ממש), אבל הרכב מאובזר ואפשר לעשות אותו ממש יפה.

עוד רכב שיהיה עדיף על הקאווליר מבחינת עיצוב זה השברולט מונטה קרלו, חפש אחת במצב מכני מצויין וקוסמטי גרוע, הם נמכרות בסביבות ה10-12 אלף.

• תוכן חדש...